روند قدرت یابی مریم رجوی در فرقه منافقین یارانه این سه دهک حذف می‌شود + فیلم پزشکیان سه‌شنبه به مجلس می‌رود خطیب‌زاده: ایران هرگز از دیپلماسی رویگردان نبوده است واکنش رئیس‌جمهور به نرخ بالای تورم: باید دولت را کوچک کنیم تا بتوانیم هزینه‌ها را کاهش دهیم طحان‌نظیف: داوطلبان انتخابات میان‌دوره‌ای خبرگان نیاز به استفعا ندارند کنایه عراقچی به سخنان نتانیاهو: رژیم اسرائیل منبع اصلی بی‌ثباتی است خطیب‌زاده: دادگاه نورنبرگ خاورمیانه برای محاکمه عاملان نسل‌کشی در فلسطین تشکیل شود قالیباف: کشورهای مسلمان در مقابل رژیم صهیونیستی از قدرت استفاده کنند ابوترابی: همه‌ی دستگاه‌ها هزینه‌ها را کاهش دهند/ لزوم اصلاح نظام بانکی بقائی: تحریم‌های آمریکا علیه ایرانیان، جنایت علیه بشریت است رئیس‌جمهور: اختلافات و دعواهای جناحی را کنار بگذاریم/قلدری در مسئولیت‌ها ممنوع! فرمانده سپاه تهران: در جنگ ۱۲روزه کل ناتو را شکست دادیم جدال دولت و مجلس بر سر تغییر ۴ وزیر پزشکیان پزشکیان: ‌بی‌عدالتی‌ها را از بین خواهیم برد/ ایرانی‌ها لیاقت بهترین زندگی را دارند

واکنش قالیباف به اخبار افزایش 12 سال سن بازنشستگی

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: سن بازنشستگی برای مردها ۶۲ سال و حداکثر سنوات خدمتی که انجام می‌دهند ۳۵ سال است این برای مردهایی که اکنون در حال خدمت هستند به صورت میانگین اعمال می‌شود که تقریبا حدود دو ماه تا دو ماه و نیم می‌باشد یعنی فردی که در سال ۱۴۰۳ استخدام شود حداکثر سنوات خدمتی آن۳۵ سال است و سن بازنشستگی برای آن ۶۲ سال است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۵ - ۲۹ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 20
کد خبر: ۲۱۴۴۸۰

به گزارش راهبرد معاصر؛  محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی درباره شایعات به وجود آمده پیرامون مصوبه سن بازنشستگی گفت: روز گذشته در زمان رأی‌گیری و بعد از آن و هنگام ظهر به این موضوع اشاره کردم که خروجی مصوبه مجلس چیست. بر اساس مصوبه مجلس سن بازنشستگی برای آقایان 62 سال است و سنوات خدمتی که انجام می‌دهند 35 سال در نظر گرفته شده است.

 

رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه تصریح کرد: باید در نظر داشت که این قانون برای افرادی که در حال حاضر در حال خدمت هستند به مرور زمان اجرا می‌شود یعنی اگر به متوسط بنگریم، تقریباً متوسط آن حدود دو ماه تا دو ماه و نیم است، یعنی کسی که ورودی امسال است، با 35 سال خدمت بازنشسته می‌شود البته اگر کسی که در حال حاضر شاغل است به صورت داوطلبانه بخواهد تا 35 سال در کار بماند، مانعی برای او نیست.

 

وی ادامه داد: به طور روشن می‌گویم تداوم کار به این شکل است که ورودی‌های 1403 حتما باید با 35 سال سابقه خدمت و یا 62 سال سن بازنشسته شوند که این میزان برای خانم‌ها 30 سال سابقه خدمت و یا 55 سال سن است از این رو موضوع بسیار شفاف است و نقل و قول‌ها و جداولی که غیر از این مفهوم تنظیم می‌شود درست نیست که سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه برنامه هفتم نیز شب گذشته این موضوع را طی مصاحبه‌ای به صورت دقیق، شفاف و روشن توضیح داد.


گفتنی است ، امروز متنی با عنوان «سن بازنشستگی در ایران ۱۲ سال افزایش یافته» در فضای مجازی منتشر شد که روابط‌عمومی مجلس شورای اسلامی با تکذیب این ادعا گفته: براساس مصوبه مجلس، اولاً میزان افزایش سنوات خدمت پلکانی است و بیشتر افراد در حد چند ماه به سنوات خدمتشان اضافه می‌شود و ثانیاً افرادی که به‌تازگی شروع به کار کنند به میزان سنوات خدمت آن‌ها حداکثر ۵ سال اضافه می‌شود./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار