بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود

تأکید «اردن و مصر» بر ضرورت برقراری آتش‌بس دائمی در غزه

تأکید «اردن و مصر» بر ضرورت برقراری آتش‌بس دائمی در غزه شاه اردن در سفری به قاهره پایتخت مصر با رئیس جمهور این کشور دیدار و درباره تحولات غزه گفت‌وگو کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۲ - ۰۲ آذر ۱۴۰۲ - 2023 November 23
کد خبر: ۲۱۴۹۹۵

به گزارش راهبرد معاصر، «عبدالله دوم» شاه اردن روز چهارشنبه با «عبدالفتاح السیسی» رئیس جمهور مصر در قاهره دیدار و درباره غزه گفت‌وگو کرد.

 

دو طرف در این دیدار از حصول توافق آتش‌بس انسانی در نوار غزه استقبال و بر ضرورت دستیابی به آتش‌بس دائمی و فراهم کردن زمینه ارسال کمک‌های انساندوستانه به غزه تأکید کردند.

 

پس از گذشت ۴۷ روز درگیری میان مقاومت فلسطین و ارتش رژیم صهیونیستی، کابینه تل‌آویو بامداد امروز چهارشنبه با توافق آتش‌بس در غزه موافقت کرد؛ مقامات دولت آمریکایی از میانجی‌گری‌های قطر و مصر در این پرونده تشکر کردند.

 

بنابر گزارش وبگاه اردنی «عمون»، عبدالله دوم و السیسی همچنین مخالفت خود را با سیاست‌های گرسنه‌سازی، مجازات جمعی ملت فلسطین و هر گونه تلاش برای کوچاندن ساکنان غزه اعلام کردند.

 

دو طرف حمایت اردن و مصر از فلسطینیان و ضرورت اقدام جامعه جهانی برای استفاده از فرصت آتش‌بس کنونی جهت ارسال کمک‌ها به غزه و کاهش درد و رنج مردم این منطقه را مورد تأکید قرار دادند.

 

سران اردن و مصر همچنین تلاش برای احیای روند سیاسی با هدف دستیابی به حل‌وفصل فراگیر و عادلانه مسئله فلسطین از طریق راه‌حل دو دولتی را ضروری خواندند.

 

شاه اردن در این دیدار درباره خطرات تشدید حملات رژیم صهیونیستی در قدس و کرانه باختری و افزایش خشونت شهرک‌نشینان نیز هشدار داد./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار