هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران

انتقاد مسکو از مداخله انگلیس در روند صلح اوکراین

انتقاد مسکو از مداخله انگلیس در روند صلح اوکراین روسیه خواستار توضیح انگلیس درباره افشاگری قانونگذار اوکراینی در مورد اخلال آفرینی لندن در مذاکرات صلح کی‌یف و مسکو شد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۴ - ۰۶ آذر ۱۴۰۲ - 2023 November 27
کد خبر: ۲۱۵۵۲۷

به گزارش راهبرد معاصر، سفارت روسیه در لندن از دولت انگلیس درخواست کرد درباره صحبت‌های اخیر یک قانونگذار ارشد اوکراینی درباره اینکه «بوریس جانسون»، نخست وزیر اسبق این دولت، در سال 2022 با مداخله‌جویی کی‌یف را از مذاکره با مسکو بازداشته و به ادامه جنگ ترغیب کرد، شفاف‌سازی کند.

 

«دیوید آراخامیا»، رئیس فراکسیون حزب حاکم در پارلمان اوکراین و مذاکره کننده ارشد سابق این کشور با روسیه روز جمعه فاش کرد، «بوریس جانسون»، نخست وزیر اسبق انگلیس کی‌ِیف را در بهار سال 2022 متقاعد کرد امضای توافقی با مسکو برای پایان دادن به جنگ را رد کند. او همچنین اضافه کرد، اوکراین توافق آتش‌بس را به این دلیل که با دستور کار یورو-آتلانتیک در قانون اساسی این کشور مغایر است رد می‌کند.

 

به دنبال صحبت‌های این قانونگذار اوکراینی، سفارت روسیه در انگلیس در بیانیه‌ای در حساب خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «این طور که واضح است، با تلاش موثر بریتانیا اوکراین راه خروج از بحران با راه‌حل حاصل از مذاکره را از دست داده و این تبعاتی غم انگیز را برای اقتصاد، جمعیت و کشور اوکراین در پی داشت. آیا دولت بریتانیا درباره این ارزیابی‌های آراخامیا اظهار نظر می‌کند؟»

 

روسیه و اوکراین در مرحله اولیه جنگ بین دو کشور چند دور مذاکرات را برای خروج از بحران برگزار کردند اما مذاکرات آنها نهایتا به بن‌بست خورد.

 

روسیه در فوریه ۲۰۲۲ بعد از تجربه چندین ماه پرتنش با ناتو به دنبال درخواست کمک جمهوری‌های منطقه دونباس در شرق اوکراین عملیات نظامی ویژه‌ای را با ماموریت غیرنظامی سازی و نازی‌زدایی این کشور آغاز کرد.

 

اروپایی ها پیش از عملیات روسیه در فوریه ۲۰۲۲ در اوکراین، با خصومت نشان دادن علیه روسیه و نادیده گرفتن مطالبات و منافع امنیتی مسکو زمینه ساز بروز جنگ در اوکراین شده و در جریان این عملیات نیز حمایتهای همه جانبه ای را از اوکراین به عمل آورده اند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار