دستور ترامپ برای ازسرگیری آزمایش سلاح‌های هسته‌ای نتانیاهو: حماس را به زانو در می‌آوریم رایزنی سفیر اندونزی در تهران با سخنگوی وزارت امور خارجه ایران سازمان ملل: گزارش‌ها در مورد کشتار ۱۰۰ فلسطینی در غزه، وحشتناک است سرایا القدس: عملیات ما در کرانه باختری متوقف نخواهد شد جنجال در دادگاه عالی اسرائیل هنگام بررسی خدمت نظامی حریدی‌ها درخواست سازمان همکاری اسلامی برای برقراری آتش‌بس در سودان قطر: ایران حق دارد برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز خود را توسعه دهد گروسی: تسریع غنی‌سازی اورانیوم را در ایران مشاهده نکردیم الجولانی در ریاض با بن سلمان دیدار کرد معاون ترامپ: اقدام کنست اسرائیل در الحاق کرانه باختری، احمقانه بود حماس: از جانب ما هیچ نقض آتش‌بسی صورت نگرفت پنتاگون: از اروپا خارج نشده‌ایم غریب آبادی: چالشی نسبت به بازگشت اتباع افغانستانی گزارش نشده است پوتین: شهپاد‌های هسته‌ای ساخته‌ایم؛ بوروستنیک در چند ثانیه پرتاب می‌شود

آزادی اسرا، علت موافقت حماس با تمدید آتش‌بس

منابع نزدیک به جنبش حماس تایید کردند این جنبش برای آزادی هرچه بیشتر اسرای در بند رژیم صهیونیستی با تداوم آتش‌بس موافق است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۹ - ۰۶ آذر ۱۴۰۲ - 2023 November 27
کد خبر: ۲۱۵۵۶۹

به گزارش راهبرد معاصر، جنبش مقاومت اسلامی حماس تأیید کرد که به دنبال تمدید آتش‌بس پس از پایان دوره چهار روزه است، زیرا می‌خواهد اسرای بیشتری را از فلسطینیان در بند رژیم صهیونیستی آزاد کند.

 

خبرگزاری فرانسه به نقل از یک منبع نزدیک به حماس گفت که جنبش به میانجی‌ها اطلاع داد که جناح‌های مقاومت با تمدید آتش‌بس فعلی موافقت کردند.

 

این منبع با تایید موافقت رژیم صهیونیستی برای تمدید آتش‌بس با حماس بین دو تا چهار روز، گفت: «انتظار داریم که مقاومت بین ۲۰ تا ۴۰ اسیر اسرائیلی را آزاد کند».

 

از سویی دیگر رسانه‌های صهیونیست به نقل از منابعی گزارش دادند که تمدید آتش بس برای حداقل دو روز امکان پذیر است. اوایل روز یکشنبه، رسانه‌های صهیونیستی اعلام کردند مقامات این رژیم علاقه‌مند به تمدید مدت آتش‌بس با حماس در غزه هستند.

 

جک سالیوان، مشاور امنیت ملی آمریکا نیز گفت: «انتظار می‌رود که جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا با بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل به منظور بررسی تمدید آتش‌بس صحبت کند».

 

وال استریت ژورنال هم در این خصوص نوشت: مذاکره کنندگان امیدوارند که آتش‌بس موقت تا ۴ روز دیگر تمدید شود و حداقل ۲۰ زن و کودک دیگر پس از ۵۰ اسیر آزاد شوند.

 

خبرگزاری رویترز به نقل از یک مقام آگاه قطری گزارش داد: یک هیات قطری روز شنبه برای گفتگو در مورد تمدید احتمالی آتش‌بس چهار روزه بین حماس و اسرائیل که از روز جمعه آغاز شد، به اسرائیل سفر کرد.

 

به گفته این مقام تیم عملیات قطر همچنین با مقامات صهیونیستی برای اطمینان از تداوم آتش‌بس و آزادی آرام اسرا هماهنگ شده است. مصر نیز روز شنبه اعلام کرد که سیگنال‌های مثبتی از همه طرف‌ها برای تمدید مدت آتش‌بس اعلام شده در نوار غزه دریافت کرده است./ باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار