انفجار یک فروند سوپر نفتکش متخلف در جنوب تنگه هرمز قالیباف در دیدار با عاصم منیر: آمریکا فقط با اجرای شروط هفتگانه می‌تواند اعتماد ایران را کسب کند/ جنگ طلب نیستیم پزشکیان: خاک می‌خوریم، اما خاک نمی‌دهیم عضو کمیسیون فرهنگی مجلس: حجاب آزاد نشده / اقدامات مراقبتی در حال آغاز است سردار ابن‌الرضا مشاور امور دفاعی پزشکیان شد رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح: جنگ جدیدی علیه ایران آغاز شود دامن همه را می‌گیرد/ ایران منتظر نتایج انتخابات کنگره آمریکا نیست محمد سرگزی به عنوان رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس انتخاب شد شورای نگهبان ادعای یکی از نمایندگان سابق مجلس درباره دریافت پول در قبال تأیید صلاحیت را رد کرد انفجار‌های کنترل شده در بخش میانکوه شهرستان اردل رئیس سازمان بسیج مستضعفین: زمان تاب‎‌آوری اسرائیلی‌ها ۵ آبان و انتخابات کنست است/ زمان تاب‌آوری آمریکایی‌ها ۱۲ آبان است ابلاغ سلام و دعای رهبر انقلاب به رزمندگان در تنگه هرمز دیدار طائب با مهرداد اخلاقی/ وزیر پیشنهادی دفاع بر اهمیت توسعه توانمندی‌های فناورانه تاکید کرد حمله به ستاد قوه قضائیه تکذیب شد شنیده شدن صدای انفجار در منطقه کوهستک و بخش‌هایی از سیریک

سردار جلالی با فرمانده کل سپاه پاسداران دیدار کرد

سردار جلالی با فرمانده کل سپاه پاسداران دیدار کرد سردار غلامرضا جلالی رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور با سرلشکر حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی دیدار و گفتگو کرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۲ - ۱۶ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 07
کد خبر: ۲۱۶۱۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار جلالی با حضور در ستاد فرماندهی کل سپاه با سرلشکر سلامی دیدار کرد.

 سردار غلامرضا جلالی رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور با سرلشکر حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی دیدار و گفتگو کرد.

 

در این دیدار صمیمی که جمعی از مسئولان سازمان پدافند غیرعامل کشور و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی حضور داشتند، رویکرد ایجاد حداکثر هم افزایی و هماهنگی در حوزه‌های صیانت و حمایت از مردم و دارایی های حیاتی کشور مورد تاکید قرار گرفت.

 

سردار سلامی در این نشست با بیان اینکه موضوع حفاظت، صیانت و کمک به مردم در شرایط مختلف در برابر حوادث و تهدیدات از موضوعات مورد توجه سپاه پاسداران است، گفت: پایداری و تداوم کارکردهای ضروری و اساسی به ویژه در حوزه خدمات به مردم یک مساله حیاتی برای کشور است.

 

وی با بیان اینکه سپاه آمادگی دارد تا با بهره گیری از ظرفیتهای بی بدیل «بسیج» در عرصه‌های مختلف پدافند غیرعامل حداکثر مشارکت و مساعدت را داشته باشد، خاطرنشان کرد: ما در هیچ جنگ و در برابر هیچ تهدیدی احساس ضعف نمی‌کنیم و آمادگی داریم تا با همکاری دولت و سازمان پدافند غیرعامل کشور در چارچوب طرحهای جامع دفاعی حداکثر حفاظت و صیانت از مردم را در شرایط خاص داشته باشیم.

 

سردار سلامی با تاکید بر اینکه تولید ادبیات پدافند غیرعامل با تلاش موثر سازمان پدافند غیرعامل کشور شکل گرفته و در دستگاه‌های اجرایی و بین مدیران در حال نهادینه شدن است، خاطرنشان کرد: باید پدافند غیرعامل را به یک فرهنگ عمومی دفاعی تبدیل کنیم.

 

سردار جلالی رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور نیز در این دیدار با اشاره به اینکه امروز سپاه خار چشم دشمنان است، گفت: سپاه توانسته است در انجام ماموریت حیاتی خود یعنی پاسداری از انقلاب اسلامی به لطف خداوند موفق و پیروز باشد.

 

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور با بیان اینکه دلخوری آمریکای جنایتکار و کودکش از سپاه، بزرگترین مدال افتخار برای این نهاد انقلابی است، افزود: سپاه امروز در خط مقدم مقابله با تروریسم است و اگر رشادتهای سپاه نبود داعش در منطقه همچنان جولان می داد.

 

وی با اشاره به حوادث سیل چندی پیش در کشور نیز گفت: نیروهای سپاه پاسداران و بسیج همواره در خط مقدم صیانت از مردم و کمکرسانی بوده اند و در جریان سیل اخیر حضور به موقع نیروهای سپاه پاسداران در محل حادثه و کمکرسانی به مردم نشان داد سپاه خود و تمام امکاناتش را فدای مردم می‌کند.

 

سردار جلالی با اشاره به اینکه سازمان پدافند غیرعامل کشور مسئولیت تضمین امنیت زیرساختهای کشور به ویژه در حوزه‌های حساس و راهبردی را برعهده دارد، گفت: دستیابی به این مهم نیاز به هم افزایی همه دستگاه‌های نظامی و اطلاعاتی کشور دارد و سپاه مطمئنا در این راستا می‌تواند کمک شایان توجه‌ای به پدافندغیرعامل کند.

 

وی با اشاره به اینکه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تجارب ارزشمندی در مقابله و مدیریت تهدیدات نوین دارد، گفت: امید داریم همکاری‌های مشترک بتواند توان دفاعی کشور در برابر تهدیدات نوظهور را ارتقا دهد.

 

منبع: تسنیم

 

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار