گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

شورای امنیت شریک کشتار غزه است

سازمان پزشکان بدون مرز (MSF) ساکن در فرانسه روز جمعه در بیانیه‌ای اعلام کرد که عدم اقدام شورای امنیت در خصوص غزه "آن را در کشتار مردم این منطقه شریک می‌کند. "
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۴ - ۱۷ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 08
کد خبر: ۲۱۷۴۴۸

به گزارش راهبرد معاصر ,کریستوفر لاکیر، رئیس سازمان پزشکان بدون مرز (MSF) گفت: «عدم اقدام برای برقراری آتش بس کامل و پایان دادن به محاصره، قابل بخشش نیست. "

 

وی در حساب خود در رسانه "ایکس" نوشت: ما از اعضای شورای امنیت می‌خواهیم که اسرائیل را به اجرای آتش بس فوری و پایدار و پایان محاصره غزه ملزم کند.

 

ریاض منصور سفیر و نماینده فلسطین در سازمان ملل در نشست شورای امنیت سازمان ملل گفت: اسرائیل در حال برنامه ریزی برای پاکسازی قومی در غزه، سلب اموال مردم فلسطین و آواره کردن آن‌ها به زور است و این جنگ برای نابودی مردم فلسطین و پایان دادن به موضوع فلسطین است.

 

او اضافه کرد: اسرائیل می‌گوید که هدف جنگ غزه نابودی حماس است، در حالی که ۷۰ درصد قربانیان حملات آن غیرنظامی هستند. هدف اسرائیل از جنگ با غزه روشن است و آن مجبور کردن مردم به خروج از این منطقه است.

 

منصور تصریح کرد: شرم بر کسانی که از درخواست آتش بس در غزه امتناع می‌ورزند. این جنگ برای نابودی مردم فلسطین و پایان دادن به موضوع فلسطین است.

 

آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل متحد در نشست شورای امنیت سازمان ملل در پی نامه‌اش درباره وضعیت نوار غزه و درخواست آتش بس فوری و قطعنامه پیشنهادی امارات در این زمینه گفت: با استناد به ماده ۹۹ منشور سازمان ملل به شورای امنیت نامه نوشتم، زیرا به نقطه فروپاشی رسیده‌ایم.

 

گروه‌های مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات غافلگیرکننده‌ای با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ برابر با ۲۴ نوامبر ۲۰۲۳، میان اسرائیل و حماس آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد.


به دنبال پایان آتش بس‌موقت چهار روزه میان حماس و اسرائیل، قطر به عنوان یکی از کشور‌های میانجی اعلام کرد که توافق حماس و تل آویو برای تمدید آتش بس به مدت ۴۸ ساعت حاصل شده است. حماس هم اعلام کرد که با قطر و مصر در مورد تمدید آتش‌بس بشردوستانه موقت برای ۲ روز دیگر، بر اساس همان شروط آتش‌بس قبلی به توافق رسیده است.


سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر برابر با اول دسامبر ۲۰۲۳، آتش‌بس موقت به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت. این رژیم برای تلافی حملات غافلگیرکننده «طوفان الاقصی» و جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، تمام گذرگاه‌های نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر