شورای امنیت شریک کشتار غزه است-راهبرد معاصر
یمن: ناوهواپیمابر را هدف قرار دادیم/سرنگونی جنگنده آمریکایی الجولانی: گروه‌های نظامی در نهاد واحدی ادغام خواهند شد دیدار سفیر چین در ایران با علی لاریجانی بازگشایی سفارت قطر در دمشق پس از ۱۳ سال توضیحات عراقچی در خصوص بازدید از برخی اماکن تاریخی-مذهبی در قاهره آمریکا جایزه ۱۰ میلیون دلاری بر سر الجولانی را لغو کرد فایننشال تایمز: ترامپ به حمایت از اوکراین ادامه خواهد داد جزئیات دیدار الجولانی با هیئت آمریکایی در دمشق هشدار وزیر خارجه عراق: داعش در حال سازماندهی مجدد خود است وزارت خارجه آمریکا زندان قزل حصار و ۴ نهاد مرتبط با تجارت نفت ایران را تحریم کرد گروه‌های مسلح تحریرالشام وارد مرز‌های رقه شدند حمله به کنسولگری اسرائیل در نیویورک تحریم‌های جدید آمریکا علیه ناوگان دریایی پنهان ایران پزشکیان در دیدار اردوغان: کمترین خدشه به تمامیت سرزمینی سوریه، به هیچ وجه قابل قبول نیست دیدار پزشکیان با نخست‌وزیر پاکستان/ دعوت شهباز شریف از رئیس‌جمهور برای سفر به پاکستان

شورای امنیت شریک کشتار غزه است

سازمان پزشکان بدون مرز (MSF) ساکن در فرانسه روز جمعه در بیانیه‌ای اعلام کرد که عدم اقدام شورای امنیت در خصوص غزه "آن را در کشتار مردم این منطقه شریک می‌کند. "
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۴ - ۱۷ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 08
کد خبر: ۲۱۷۴۴۸

به گزارش راهبرد معاصر ,کریستوفر لاکیر، رئیس سازمان پزشکان بدون مرز (MSF) گفت: «عدم اقدام برای برقراری آتش بس کامل و پایان دادن به محاصره، قابل بخشش نیست. "

 

وی در حساب خود در رسانه "ایکس" نوشت: ما از اعضای شورای امنیت می‌خواهیم که اسرائیل را به اجرای آتش بس فوری و پایدار و پایان محاصره غزه ملزم کند.

 

ریاض منصور سفیر و نماینده فلسطین در سازمان ملل در نشست شورای امنیت سازمان ملل گفت: اسرائیل در حال برنامه ریزی برای پاکسازی قومی در غزه، سلب اموال مردم فلسطین و آواره کردن آن‌ها به زور است و این جنگ برای نابودی مردم فلسطین و پایان دادن به موضوع فلسطین است.

 

او اضافه کرد: اسرائیل می‌گوید که هدف جنگ غزه نابودی حماس است، در حالی که ۷۰ درصد قربانیان حملات آن غیرنظامی هستند. هدف اسرائیل از جنگ با غزه روشن است و آن مجبور کردن مردم به خروج از این منطقه است.

 

منصور تصریح کرد: شرم بر کسانی که از درخواست آتش بس در غزه امتناع می‌ورزند. این جنگ برای نابودی مردم فلسطین و پایان دادن به موضوع فلسطین است.

 

آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل متحد در نشست شورای امنیت سازمان ملل در پی نامه‌اش درباره وضعیت نوار غزه و درخواست آتش بس فوری و قطعنامه پیشنهادی امارات در این زمینه گفت: با استناد به ماده ۹۹ منشور سازمان ملل به شورای امنیت نامه نوشتم، زیرا به نقطه فروپاشی رسیده‌ایم.

 

گروه‌های مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات غافلگیرکننده‌ای با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ برابر با ۲۴ نوامبر ۲۰۲۳، میان اسرائیل و حماس آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد.


به دنبال پایان آتش بس‌موقت چهار روزه میان حماس و اسرائیل، قطر به عنوان یکی از کشور‌های میانجی اعلام کرد که توافق حماس و تل آویو برای تمدید آتش بس به مدت ۴۸ ساعت حاصل شده است. حماس هم اعلام کرد که با قطر و مصر در مورد تمدید آتش‌بس بشردوستانه موقت برای ۲ روز دیگر، بر اساس همان شروط آتش‌بس قبلی به توافق رسیده است.


سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر برابر با اول دسامبر ۲۰۲۳، آتش‌بس موقت به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت. این رژیم برای تلافی حملات غافلگیرکننده «طوفان الاقصی» و جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، تمام گذرگاه‌های نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر