شرایط تاسیس مدارس سمپاد در شهرهای مختلف-راهبرد معاصر
ادارات، مدارس و دانشگاه‌های کرمانشاه فردا چهارشنبه تعطیل شدند تهران فردا هم تعطیل شد/ آموزش غیرحضوری مدارس و تعطیلی دانشگاه‌ها و ادارات استان تهران مدارس و دانشگاه‌های زنجان چهارشنبه ۲۸ آذر تعطیل شد فردا دانشگاه بوعلی سینا تعطیل شد/ فعالیت‌های آموزشی به صورت مجازی آلودگی هوای تهران به وضعیت قرمز رسید مدارس قم فردا (چهارشنبه) غیرحضوری شد نیمه شرقی کشور رکوردار سرما شد  ادارات مازندران فردا تعطیل نیست؛ فعالیت مدارس غیرحضوری تردد رایگان بانوان با BRT و مترو در روز زن / برگزاری نمایشگاه خوداشتغالی زنان در ایستگاه‌های منتخب مترو مدارس ۱۱ شهرستان کرمانشاه فردا چهارشنبه تعطیل است / ادارات فعالند مدارس و دانشگاه‌های یزد فردا هم تعطیل شدند گیلان ۲۷ آذرماه تعطیل نیست اسکان اضطراری بیش از ۱۲۰ نفر گرفتار در برف در نیشابور/ استقرار ۲ اتوبوس برای اسکان بی‌خانمان‌ها مشاهده اشیاء نورانی در آسمان فردیس / ماجرا چه بود؟ تعطیلی مدارس ۱۳ شهر سیستان و بلوچستان به دلیل سرما/ فعالیت ادارات با تاخیر

شرایط تاسیس مدارس سمپاد در شهرهای مختلف

رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان گفت: با احراز یک سری شرایط خاص در شهرهای متقاضی٬ مدرسه سمپاد بنا می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۹ - ۲۶ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 17
کد خبر: ۲۱۸۸۷۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ الهام یاوری، رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان گفت: ما بیش از ۷۰۰ مدرسه سمپاد دخترانه و پسرانه در مقاطع متوسطه اول و دوم در سراسر کشور داریم.

وی افزود: هر شهری که بالای ۳ هزار دانش آموز در پایه نهم یا ششم داشته باشد٬ ما موظف هستیم در آن شهر مدرسه سمپاد داشته باشیم.

او ادامه داد: فرآیند ایجاد مدارس سمپاد در سراسر کشور به این صورت است که استان‌ها درخواست ایجاد مدارس را به ما ارائه می‌دهند و ما پس از بررسی‌های لازم در آن شهر مدارس سمپاد را تاسیس می‌کنیم.

او ادامه داد: حدود ١٣٠ هزار دانش آموز در این مدارس مشغول به تحصیل هستند.

رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان گفت: حدود ۱۰ درصد از دانش آموزانی که در آزمون ورودی مدارس سمپاد شرکت می کنند٬ پذیرفته می‌شوند.

سازمان ملی پرورش استعداد‌های درخشان یا به اختصار سمپاد، نهادی است که بر امور تحصیلی دانش‌آموزان مستعد و با بهره هوشی بالا نظارت می‌کند؛ اما در زبان عمومی و بین دانش آموزان به مدرسه تیزهوشان معروف است.

این سازمان دارای مدرسه‌های دبیرستان دوره اول و دوم دخترانه و پسرانه در برخی شهر‌ها است.

گزینش در مدارس سمپاد در دو مقطع متوسطه اول (ششم به هفتم) و متوسطه دوم (نهم به دهم) از طریق آزمون‌های سراسری که عمدتاً مبتنی بر ارزیابی هوش، دانش ریاضیات و علوم است٬ انجام می شود.

این سازمان مدتی به صورت یکی از معاونت‌های مرکز ملی پرورش استعداد‌های درخشان و دانش‌پژوهان جوان فعالیت می‌کرد که مجدداً در سال ۱۳۹۷ به صورت سازمان ملی پرورش استعداد‌های درخشان احیاء شد./باشگاه خبرنگاران جوان

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده