آماده‌باش بی‌سابقه ارتش اسرائیل در جنوب سوریه عراقچی: ما جنگ را نمی‌خواستیم، اما برای آن آماده بودیم ابلاغ موافقتنامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا از سوی پزشکیان ترامپ قانون جنجالی رمرزارز‌ها را امضا کرد توافق آتش‌بس در سویداء/ جزئیات مشارکت دروزی‌ها در آینده سیاسی سوریه الجولانی: مداخله اسرائیل، سوریه را وارد مرحله خطرناکی کرد ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی

سازمان ملل باز هم کرسی افغانستان را به طالبان نداد

کمیته استوارنامه سازمان ملل متحد برای سومین بار تصمیم درباره واگذاری کرسی افغانستان به طالبان را به تعویق انداخت و بر این اساس نصیر احمد فایق، نماینده دولت سابق افغانستان در این سازمان در سمت خود باقی ماند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۱ - ۲۸ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 19
کد خبر: ۲۱۹۲۹۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ کمیته استوارنامه سازمان ملل متحد برای سومین بار تصمیم درباره واگذاری کرسی افغانستان به طالبان را به تعویق انداخت و بر این اساس نصیر احمد فایق، نماینده دولت سابق افغانستان در این سازمان در سمت خود باقی ماند.

مجمع عمومی سازمان ملل متحد قطعنامه‌ای را برای عدم واگذاری کرسی افغانستان به نماینده طالبان تصویب و اعلام کرد که دو مکاتبه در مورد کرسی این کشور از نماینده دائمی دولت سابق افغانستان و وزارت خارجه طالبان دریافت کرده است.

پیش از این، سازمان ملل ۲ بار از واگذاری کرسی افغانستان در این سازمان به طالبان خودداری کرده بود. در حال حاضر، نصیر احمد فایق، دیپلمات منصوب از سوی دولت سابق، نماینده دائمی افغانستان در سازمان ملل متحد است.

پس از تسلط طالبان بر افغانستان در آگوست سال ۲۰۲۱، طالبان به دنبال کرسی این کشور در سازمان ملل بود، اما این سومین بار است که سازمان ملل از واگذاری این کرسی به دولت موقت طالبان خودداری می‌کند.

سازمان ملل تاکید کر که برای به رسمیت شناختن، طالبان باید به حقوق زنان، از جمله دسترسی به تحصیل و اشتغال، تشکیل یک دولت فراگیر و پایبندی به تعهدات بین المللی متعهد باشد.

از سوی دیگر و به گزارش خبرگزاری طلوع، سهیل شاهین، رئیس دفتر سیاسی طالبان در قطر در واکنش به عدم واگذاری کرسی نمایندگی افغانستان در سازمان ملل به دولت موقت، اعلام کرد که این تصمیم غیرقانونی و ناعادلانه به شمار می‌آید.

سهیل شاهین درباره تصمیم اخیر سازمان ملل متحد به طلوع نیوز گفت: اینکه بار دیگر سازمان ملل این کرسی را به ما نداد، غیراصولی، غیرعادلانه و تبعیض آمیز بوده و به اعتبار این سازمان بین المللی زیان می‌رساند. / آناتولی

مطالب مرتبط
ارسال نظر