آخرین وضعیت کمبود داروهای اساسی تداوم بارشها در نقاطی از کشور طی روزهای آتی/ تقویت بارشها در ۲ استان شمالی از شنبه موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟ سرشبکه معاملات فردایی و کاغذی با ۱۰ همدستش به دام افتاد/ گردش مالی ۲۴۰ هزار میلیاردی متهم ردیف اول موج بارشی جدید از ۷ مهر؛ کاهش دما در تهران و بارش در این مناطق انسداد هر دو باند تونل توحید از ساعت ۲۴ امشب الی ۵ صبح روز بعد

نقش پروبیوتیک‌ها در رفع علائم کووید ۱۹

نقش پروبیوتیک‌ها در رفع علائم کووید ۱۹ نتایج آزمایش بالینی جدید نشان می دهد ممکن است پروبیوتیک ها بتوانند به افراد کمک کنند تا بدترین اثرات کووید۱۹ را از بین ببرند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۱ - ۰۲ دی ۱۴۰۲ - 2023 December 23
کد خبر: ۲۱۹۶۸۳

به گزارش راهبرد معاصر، محققان گزارش می‌دهند افراد واکسینه شده‌ای که دارای یک پروبیوتیک لاکتوباسیلوس هستند، علائم کووید در آنها کاهش یافته و حتی به تأخیر می‌افتد.

 

محققان گفتند که این مطالعه نشان می‌دهد که پروبیوتیک ها می‌توانند یک روش ساده و ارزان برای معالجه افرادی باشند که در معرض کووید قرار گرفته اند.

 

پروبیوتیک ها برای تقویت باکتری‌های مفید و مخمرهایی که در بدن زندگی می‌کنند، و عمدتاً در دستگاه گوارش هستد، عمل می‌کنند.

 

دکتر «پل ویسچمایر»، محقق ارشد از بخش بیهوشی دانشگاه دوک کارولینای شمالی، گفت: «شواهد محکمی وجود دارد که نشان می‌دهد پروبیوتیک ها در برابر عفونت‌های تنفسی تأثیر محافظی دارند.»

 

ویسچمایر در ادامه افزود: «مطالعه ما به این تصور اعتبار می بخشد که میکروب‌های همزیستی می‌توانند شرکای ارزشمندی در مبارزه با کووید ۱۹ و به طور بالقوه سایر بیماری‌های همه گیر آینده باشند.»

 

در این مطالعه، محققان ۱۸۲ بیمار را که واکسینه نشده بودند، استخدام کردند و در معرض افراد مبتلا به کووید قرار دادند، اما هنوز هیچ علامتی در آنها ایجاد نشده بود.

 

نیمی از آنها به طور تصادفی یک پروبیوتیک از Lacticaseibacillus rhamnosus GG، باکتری‌هایی که به طور طبیعی در دستگاه گوارش افراد یافت می‌شود، دریافت کردند. بقیه دارونما گرفتند.

 

شرکت کننده‌هایی که پروبیوتیک را مصرف کردند ۶۰ ٪ کمتر از کسانی که دارونما دریافت کردند دچار علائم کووید شدند.

 

آنها همچنین تمایل داشتند که از عفونت کووید طولانی جلوگیری کنند، اما تفاوت آن بین این دو گروه از شرکت کنندگان از نظر آماری معنی دار نبود.

 

ویسچمایر خاطرنشان کرد: «پروبیوتیک ها برای تقویت سیستم ایمنی بدن، کاهش مواد شیمیایی بدن مرتبط با التهاب و افزایش سد محافظ ریه در برابر عفونت شناخته شده اند.»

 

وی گفت: «ما در واقع از این یافته‌ها تعجب نکردیم. مطالعات متعددی انجام شده است که اثربخشی قوی پروبیوتیک ها در برابر عفونت‌های تنفسی را نشان داده است.»

 

ویسچمایر افزود: «سایر مطالعات اولیه نشان داده اند که پروبیوتیک ها همچنین ممکن است اثر واکسن‌ها را در برابر سایر بیماری‌های ویروسی مانند آنفلوانزا تقویت کند.»/ مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار