ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

قانونگذار اروپایی: با حضور آمریکا و اسرائیل، آتش بس برقرار نخواهد شد

قانونگذار اروپایی: با حضور آمریکا و اسرائیل، آتش بس برقرار نخواهد شد قانونگذار ایرلندی پارلمان اروپا دوشنبه شب با انتقاد صریح از حمایت آمریکا از اسرائیل گفت، ایالات متحده تنها به فکر پیشبرد منافع خود در منطقه است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۷ - ۰۵ دی ۱۴۰۲ - 2023 December 26
کد خبر: ۲۲۰۳۱۷

به گزارش راهبرد معاصر، قانونگذار ایرلندی پارلمان اروپا همکاری آمریکا با رژیم اسرائیل در غرب آسیا را عامل تنش‌های موجود به ویژه ادامه جنگ در غزه و کشتار مردم بیگناه در غزه دانست.

 

به گزارش منابع خبری، «میک والاس» قانونگذار ایرلندی پارلمان اروپا دوشنبه شب به وقت تهران در شبکه اجتماعی «ایکس» نوشت:«آمریکایی‌ها به وضوح مشخص کرده‌اند که برایشان مهم نیست اسرائیل در چند جنایت جنگی شرکت می‌کند.»

 

وی گفت: «تا زمانی که آمریکا به اهداف ژئواستراتژیک خود در منطقه نرسد، آتش بسی وجود نخواهد داشت.اهدافی که با خون کودکان فلسطینی نامگذاری شده است.»

 

بر اساس این گزارش، تاکنون بیش از بیست هزار و ۴۰۰ نفر، اغلب زن و کودک، در حملات رژیم صهیونیستی در غزه به شهادت رسیده‌ و هزاران نفر نیز همچنان مفقود و زیر آوار هستند.

 

«اسماعیل الثوابته» مدیر دفتر اطلاع‌رسانی دولت حماس در غزه امروز در هشتادمین روز جنگ، از شهادت بیش از نه هزار نفر در پی نبود امکانات پزشکی خبر داد.

 

الثوابته گفت، برای بازیابی بخش بهداشت و درمان در غزه به روزانه هزار کامیون حامل دارو و ملزومات پزشکی نیاز است و کمک‌هایی که تاکنون وارد غزه شده، تنها می‌تواند دو درصد نیاز بخش درمانی را برآورده کند.

 

این مقام دولت حماس همچنین خبر داد که در پی بمباران‌های گسترده غزه، ۲۳ بیمارستان دیگر قادر به خدمات‌رسانی نیستند و بخش بهداشت و درمانی به مرحله فروپاشی کامل رسیده است.

 

اسماعیل الثوابته همچنین گفت که به دلیل نبود امکانات پزشکی روز به روز تعداد بیشتری به شهادت می‌رسند، به طوریکه تاکنون بیش از ۹ هزار نفر به دلیل عدم توانایی در معالجه آن‌ها، جان خود را از دست داده‌اند.

 

«اشرف القدره» سخنگوی وزارت بهداشت غزه نیز در سخنانی گفت که در ۲۴ ساعت گذشته صدها نفر به دلیل نبود امکانات و دارو به شهادت رسیده‌اند.

 

او همچنین گفت که ۹۹ درصد از کادر پزشکی شمال غره به اسارت نیروهای اسرائیلی درآمده‌اند و رژیم اشغالگر اجازه ورود کامیون کمک‌ها به شمال غزه را نمی‌دهد./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار