شاه اردن: امنیت اردنی‌ها خط قرمز است رئیس سابق دفتر نتانیاهو: از عواقب حمله دوباره به ایران وحشت دارم + فیلم نیرو‌های مسلح یمن: حمله ما به مکه و مدینه دروغی بزرگ است عضو کمیسیون امنیت ملی: سناریوی جدید آمریکا حملات زمینی از طریق نیرو‌های نیابتی است/ نوع عملیات‌ها در سیستان و بلوچستان با گذشته کاملاً متفاوت است بیانیه ایران و ۱۱ کشور دیگر در مجمع عمومی سازمان ملل متحد: تأسیسات هسته‌ای تحت هیچ شرایطی نباید هدف قرار گیرند علی جنتی: آمریکایی‌ها کلیات طرح ۷ بندی را پذیرفته‌اند، اما درمورد ترتیب اجرای بند‌های پیشنهادی با ایران اختلاف نظر جدی دارند هشدار سفارتخانه‌های آمریکا به شهروندانش درباره سفر به چهار کشور عربی بازخوانی درخواست محرمانه نتانیاهو از ترامپ برای بقا در قدرت واکنش تند کوشنر به جنجال معاملات محرمانه با کشورهای خلیج فارس جهاد اسلامی: پاسخ به جنایات اسرائیل در میدان ادامه دارد عراقچی: آمریکا پول مالیات‌دهندگان را صرف دفاع از اسرائیل کرده است ادامه عملیات‌روانی رسانه‌های آمریکایی درباره ازسرگیری جنگ اسکات ریتر: آمریکا سپر کافی مقابل بالستیک‌های ایران ندارد یونان: تحریم‌های ایران را اجرا می‌کنیم پنتاگون سفارش خرید ۸۵۰ جنگنده اف-۳۵ داد ارتش یمن: عملیات نجات یک قایق/ سعودی کشتیرانی را تهدید می‌کند

روایت هولناک قتل‌عام در غزه از زبان مدیرکل سازمان بهداشت جهانی

روایت هولناک قتل‌عام در غزه از زبان مدیرکل سازمان بهداشت جهانی مدیرکل سازمان بهداشت جهانی می‌گوید که کارکنان این سازمان در بازدید از بیمارستان الاقصی، روایات «هولناک و زجرآوری» از پیامدهای حملات هوایی به مرکز نوار غزه شنیده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۵ - ۰۵ دی ۱۴۰۲ - 2023 December 26
کد خبر: ۲۲۰۳۷۶

به گزارش راهبرد معاصر، مدیرکل سازمان بهداشت جهانی در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت که بیماران و کادر درمان بیمارستان شهدای الاقصی در نوار غزه، درباره پیامدهای حملات هوایی ارتش اسرائیل به اردوگاه المغازی در مرکز این باریکه، روایات «هولناکی» شنیده‌اند.

 

آدهانوم در این پیام نوشت که نمایندگان سازمان بهداشت جهانی دیروز(دوشنبه) از بیمارستان الاقصی بازدید کردند. براساس اعلام این بیمارستان، شب قبل از این بازدید، در مجموع حدود یکصد زخمی در الاقصی پذیرش شدند. پیش‌تر مقامات وزارت بهداشت فلسطین اشغالی اعلام کرده بودند که «در حملات هوایی رژیم صهیونیستی ۷۰ نفر شهید شده‌اند.»

 

مدیرکل سازمان بهداشت جهانی در ادامه این پیام نوشت: تیم سازمان بهداشت جهانی روایات دلخراش و تکان‌دهنده‌ای را از زبان کارکنان و قربانیان انفجارهای(ناشی از حملات هوایی) شنیده‌اند. یک کودک در اردوگاه خانواده‌اش را از دست داده بود. یک پرستار در بیمارستان مصیبتی مشابه را تجربه کرده و تمام خانواده‌اش کشته شدند.

 

در ادامه این پیام می‌خوانیم: کارکنان بیمارستان در نهایت استیصال سعی در نجات جان یک پسر ۹ ساله به نام احمد داشتند که در هنگام عبور از خیابان، پس از برخورد ترکش و پرتاب شدن اجسام در پی انفجار، از ناحیه سر دچار جراحت شدید شده بود. پزشکان به ما گفتند که زخم‌هایش خیلی شدید است و جان سالم به‌در نخواهد برد.

 

وی تاکید کرد: بیمارستان بیشتر از ظرفیت تخت‌ها و توان کارکنان، بیمار پذیرش می‌کند و بسیاری هم کارشان به منتظر ماندن نمی‌کشد و می‌میرند. بیمارستان در حال حاضر پنج اتاق عمل دارد و علاوه بر آن، دو اتاق نیز در اختیار پزشکان بدون مرز است. اما هنوز هم کافی نیست.

 

آدهانوم با تاکید بر لزوم برقراری آتش‌بس فوری در نوار غزه اضافه کرد: سازمان بهداشت جهانی درباره فشار غیرقابل تحملی که تشدید تنش‌ها(در نوار غزه) بر معدود بیمارستان‌های فعال نوار غزه وارد می‌آورد، عمیقا نگران است. همزمان عمده بخش سیستم بهداشت ویران شده و به زانو درآمده است./ مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار