صدور هشدار زرد هواشناسی / تشدید برف و باران در ۱۰ استان آزمون جذب ۵۰۰ مدیر جوان بهمن‌ماه برگزار می‌شود زمان آزمون تخصصی دانشجوی مهارت‌آموز وزارت آموزش و پرورش تغییر کرد مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات کدام استان‌ها سه‌شنبه ۲ دی ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ مدارس آذربایجان غربی فردا دوم دی ۱۴۰۴ تعطیل شد باران چهارشنبه به تهران می‌رسد/ بارش برف در مناطق غربی تعطیلی مدارس تهران فردا دوشنبه ۲ دی ۱۴۰۴ + جزئیات نحوه اجرای طرح و زوج فرد در روز دوشنبه ۲ دی ۱۴۰۴ پای چت جی پی تی به یک پرونده قتل و خودکشی باز شد نحوه فعالیت آموزشی مدارس چهارمحال و بختیاری ۲ دی ۱۴۰۴ تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلم سال ۱۴۰۵ فعالیت مدارس ابتدایی اراک و برخی از روستا‌ها فردا دوشنبه غیرحضوری شد آمار جدید ابتلا به تب دنگی در کشور/ پشه آئدس در کدام استان‌ها دیده شده است؟ اعلام ساعت کاری ادارات سیستان و بلوچستان تا نیمه فروردین مهار موج شدید آنفلوآنزا در کشور طی هفته جاری ادارات استان سمنان فردا تنها ۴ ساعت فعال خواهند بود

بازگشت آلودگی به هوای تهران از جمعه شب

اداره کل هواشناسی استان تهران اعلام کرد: از پنجشنبه بعد از ظهر تا عصر روز جمعه (۷ و ۸ دی‌ ١۴٠٢) با گذر یک سامانه بارشی از شمال کشور در سطح استان افزایش ابر و سرعت باد و بهبود نسبی کیفیت هوا و از جمعه شب تا اوایل هفته آینده انباشت آلاینده‌ها پیش‌بینی می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۹ - ۰۵ دی ۱۴۰۲ - 2023 December 26
کد خبر: ۲۲۰۳۹۸

به گزارش راهبرد معاصر. بر اساس بررسی نقشه‌های پیش‌یابی و تحلیل الگوهای همدیدی، وضعیت جوی استان تهران تا عصر امروز (۵ دی‌ماه) در بیشتر نواحی وزش باد، در پاره‌ای نقاط وزش باد شدید و در بعضی ساعات احتمال وزش باد خیلی شدید مورد انتظار است.

 

از اواخر وقت امروز تا روز پنجشنبه (۷ دی‌ماه) آسمان صاف، گاهی وزش باد ملایم و با توجه به پایداری نسبی هوا در نواحی پرتردد شهری در بعضی ساعات غبار محلی و کاهش کیفیت هوا پیش‌بینی می‌شود.

 

پنجشنبه بعد از ظهر تا عصر روز جمعه (۸ دی‌ماه) با گذر یک سامانه بارشی از شمال کشور در سطح استان افزایش ابر و افزایش سرعت باد، بهبود نسبی کیفیت هوا و در نیمه شمالی بارش پراکنده و ارتفاعات بارش پراکنده برف دور از انتظار نیست.

 

از جمعه شب تا اوایل هفته آینده با استقرار هوای پایدار و عدم وزش باد قابل ملاحظه و به دنبال آن انباشت آلاینده‌ها و کاهش کیفیت هوا مورد انتظار است.

 

تا روز پنجشنبه عدم تغییرات محسوس دما و برای روز جمعه در ارتفاعات شمال شرق کاهش محسوس دما و ماندگاری آن تا اوایل هفته آینده پیش‌بینی می‌شود.

 

بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، فیروزکوه با کمینه دمای ۶- درجه سانتیگراد سردترین نقطه استان تهران در ۲۴ ساعت گذشته گزارش شده است.

 

آسمان تهران فردا (۶ دی‌ماه) صاف، گاهی وزش باد، به‌تدریج غبار محلی با حداقل دمای ۸ و حداکثر دمای ۱۶ درجه سانتیگراد و طی ‌پنجشنبه (۷ دی‌ماه) قسمتی ابری همراه بت غبار صبحگاهی،‌ به‌تدریج افزایش ابر و وزش باد با حداقل دمای ۶ و حداکثر دمای ۱۵ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار