مهاجمان مسلح ۳۸ نفر را در نیجریه کشتند ترامپ: تعرفه جهانی را به ۱۵درصد افزایش می‌دهیم حزب‌الله شهادت ۸ تن از نیرو‌های خود را در حملات اسرائیل به بقاع تایید کرد طالبان کتک زدن همسران و فرزندان را مشروع کرد سنتکام تصاویری از تمرین نظامیان آمریکایی در منطقه منتشر کرد + عکس سقوط بالگرد در روسیه؛ ۳ کشته برجا گذاشت نمایش توان دریایی ایران در کنار بیش از ۷۰ کشور/ ناوشکن دنا در سواحل هند پهلو گرفت پاسخ ایران به اظهارات دونالد ترامپ درباره آمار قربانیان پرونده اپستین؛ لرزه یک رسوایی دیگر بر ستون‌های کاخ سلطنتی انگلیس دو پیشنهاد تاییدنشده ایران به آمریکا در مذاکرات نقشه ترامپ برای توافق هسته‌ای با بن‌سلمان مخالفت انگلیس با استفاده از پایگاه‌هایش برای حمله به ایران ادعای تازه ترامپ درمورد ایران و جزیره دیه‌گو گارسیا ترامپ ضرب‌الاجل تازه‌ای برای ایران تعیین کرد نماینده ایران در سازمان ملل: ایران آماده پاسخ قاطع و قانونی به هر تجاوز است

اعتراض ژاپن به رزمایش کره جنوبی

بر اساس گزارش خبرگزاری یونهاپ، رزمایشی که کره جنوبی در ماه جاری میلادی برای دفاع از این جزایر برگزار کرد، چهارمین رزمایش است که در دولت یون سول یول، رئیس جمهور کره جنوبی برگزار می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۵ - ۰۸ دی ۱۴۰۲ - 2023 December 29
کد خبر: ۲۲۰۸۷۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ دولت ژاپن امروز جمعه اعلام کرد،‌ به سفارت کره جنوبی در توکیو و وزارت امور خارجه سئول نسبت به برگزاری رزمایش این کشور با محوریت دفاع از مجموعه‌ای از جزایر مورد مناقشه اعتراض کرده است.

 

ژاپن و کره جنوبی از مدتها قبل بر سر حاکمیت بر یک مجمع‌الجزایر در دریای ژاپن که توکیو به آنها مجمع‌الجزایر تاکه‌شیما و سئول به آنها مجمع الجزایر دوکدو می‌گوید و در فاصله‌ای برابر از خاک هر دو کشور واقع شده است؛ اختلاف داشته‌اند.

 

وزارت دفاع کره جنوبی در بیانیه‌ای اعلام کرد، ارتش این کشور یک رزمایش سالانه را با محوریت دفاع از این مجمع‌الجزایر برگزار کرده است.

 

این جزایر توسط دولت سئول کنترل می‌شوند اما مورد ادعای توکیو نیز هستند.

 

بر اساس گزارش خبرگزاری یونهاپ، رزمایشی که کره جنوبی در ماه جاری میلادی برای دفاع از این جزایر برگزار کرد، چهارمین رزمایشی است که در دولت یون سول یول، رئیس جمهور کره جنوبی برگزار می‌شود.

 

سئول و توکیو اخیرا تلاشی برای تقویت روابط را به دلیل نگرانی مشترک خود در قبال قدرت فزاینده چین تشدید کرده‌اند و یون سوک یول از زمانی که در سال ۲۰۲۲ به ریاست جمهوری رسید ترمیم روابط با توکیو که تحت الشعاع مناقشات تاریخی مربوط به حکومت استعمارگر سالهای ۱۹۱۰-۱۹۴۵ ژاپن قرار داشته را در اولویت داشته است.

 

کره جنوبی و ژاپن هفته گذشته برای نخستین بار در عرض هشت سال گذشته مذاکرات اقتصادی سطح بالایی را برگزار کردند./ ایسنا

ارسال نظر