اسیر اسرائیلی: ارتش با اطلاع از مکان حضور ما، بمباران می‌کرد-راهبرد معاصر
هشدار «گروسی» نسبت به ایمنی نیروگاه‌های هسته‌ای اوکراین در پی حملات روسیه ادعای هاآرتص: نتانیاهو با پایان جنگ در لبنان موافق است، اما از غزه خارج نمی‌شود انفجار مقابل یک مسجد در وزیرستان پاکستان؛ ۷ نفر کشته و زخمی شدند ادعای واشنگتن پست: ترامپ به معامله با ایران فکر کرده است تروئیکای اروپایی در تدارک یک قطعنامه علیه ایران در شورای حکام در نشست عراقچی با مدیران ارشد رسانه‌ها چه گذشت؟ رئیس سازمان انرژی اتمی: قطعنامه جدید علیه ایران صادر شود سریع پاسخ می‌دهیم بمباران دفتر حزب بعث سوریه در بیروت + ویدئو جزئیات جدید از ماجرای جنجالی درز اسناد محرمانه اسرائیل کشته شدن ۴ تروریست در کرکوک عراقچی: نگرانی مشترک نسبت به تهدیدات صهیونیست‌ها در منطقه شکل گرفته است فعالیت کنسولگری‌های ایران در مونیخ، هامبورگ و فرانکفورت تا ۲۸ آبان ۱۰ شهید و ۲۰ مجروح در بمباران یک مدرسه در غزه تفتیش بدنی علی لاریجانی و هیات ایرانی در فرودگاه بیروت صحت دارد؟ لاریجانی در گفتگو با المیادین: حامل پیام از جانب رهبر انقلاب برای بشار اسد و نبیه بری بودم

اسیر اسرائیلی: ارتش با اطلاع از مکان حضور ما، بمباران می‌کرد

یک اسیر اسرائیلی که در اوایل ماه دسامبر به دنبال توافق تبادل اسرا آزاد شده است، می‌گوید ارتش اسرائیل با آنکه می‌دانسته آن‌ها در کجا بازداشت بودند، اما محل حضور او و 2 کودک چهارساله‌اش را بمباران کرده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۰ - ۰۹ دی ۱۴۰۲ - 2023 December 30
کد خبر: ۲۲۰۹۱۷

به گزارش راهبرد معاصر، یک اسیر اسرائیلی که حماس او را آزاد کرده و به اراضی اشغالی فلسطین بازگشته است، می‌گوید ارتش اسرائیل محل حضور او و کودکانش را در غزه با آنکه می‌دانسته آن‌ها در آنجا حضور دارند، مورد حمله قرار داده است.

 

براساس گزارش شامگاه امروز (جمعه) شبکه «الجزیره»، این اسیر اسرائیلی که «وروت هاجر برودیچ» نام دارد، در گفت‌وگو با کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی این سخنان را بیان کرده و گفته است با تمام چیزهایی که در غزه دیده است به این نتیجه رسیده است بازگردانی اسرا از غزه اولویت کابینه «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی نبوده است.

 

برودیچ داستان حضورش در غزه را این طور روایت می‌کند: « [نیروهای اسرائیلی] ساختمانی را در نزدیکی جایی که ما در آنجا بودیم، هدف قرار دادند. تمام پنجره‌ها منفجر شدند و دیوارها فروریختند!». برودیچ ادامه می‌دهد: «به طرز معجزه‌آسایی، ما ۵ نفر با جراحات سطحی از آنجا خارج شدیم».

 

شاخه نظامی جنبش حماس در تاریخ هفتم ماه اکتبر (پانزدهم مهر ماه) در عملیاتی نظامی نیروهای ارتش اسرائیل را در اطراف غزه غافلگیر کرد و دست‌کم ۲۳۹ شهرک‌نشین را به اسارت درآورد. از این تعداد ده‌ها نفر در اوایل ماه دسامبر با ده‌ها اسیر فلسطینی مبادله شدند.

 

وروت هاجر برودیچ در ادامه اضافه می‌کند: «روز دوشنبه -نهم اکتبر- بود که ارتش اسرائیل به ما حمله کرد. ارتش همیشه در حال حمله به مناطق نزدیک ما بود».

 

برودیچ ادامه می‌دهد: «سخت است به دو کودکی که ۴ سال دارند، توضیح دهید کسی که ما را بمباران می‌کند، ارتش اسرائیل است؛ همان ارتشی که قرار بود از آن‌ها [یعنی فرزندانم] در خانه‌هایشان محافظت کند. آن‌ها را رها کرد و اکنون در غزه بمبارانشان می‌کند».

 

این اسیر در ادامه می‌گوید: «این [بمباران] ادامه یافت و متوقف شد. هر روزی که می‌گذشت، به خودم می‌گفتم اوضاع نمی‌تواند به این شکل ادامه یابد و حتما این معنایی دارد».

 

برودیچ اضافه می‌کند: « [ارتش اسرائیل] می‌دانست که من در آنجا هستم. آن‌ها می‌دانستند که بچه‌هایم در آنجا هستند. فرزندان ما اندوخته‌های بسیار بااهمیتی برای اسرائیلند، به همین خاطر آنچه رخ داد، عقلانی نبود. وقتی [از غزه] بازگشتیم فهمیدم که ما اصلا نه‌تنها اولویت کابینه اسرائیل نبودیم، بلکه مسئله اول شکست حماس و بازگردانی ربوده‌شدگان بود»./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار