وزارت علوم استفاده از عناوین MBA و DBA را ممنوع کرد هیوا سیفی زاده خواننده زن ایرانی به چهار سال حبس محکوم شد امکان ثبت انصراف از «ترمیم سابقه تحصیلی» تا ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ هشدار درباره سوپر ال‌نینو؛ احتمال ثبت قوی‌ترین ال‌نینوی تاریخ به ۷۰ درصد رسید کدام محور‌های کشور از ۲۹ تا ۳۱ مرداد ماه ۱۴۰۵ محدودیت ترافیکی دارند؟ تراز کنکور چیست؟/ نحوه محاسبه تراز کنکور ۱۴۰۵ را بدانید چت‌جی‌پی‌تی ویژه نوجوانان عرضه می‌شود / زیر ۱۳ سال مجاز به استفاده از این چت بات نیست دستگیری رمالان و دعانویسان تهران کلاهبرداری با عنوان «عکس یادگاری»! هرگز این لینک‌ها و فایل‌ها را باز نکنید خبر مهم پلیس راهور/ تردد خودرو‌های گذر موقت با تمدید ۱۰ ساله / این ۲ شهر به مناطق آزاد اضافه شد مهسا طاهری کیست؟ + بیوگرافی اولین شهید موشکی زن خبر مهم پلیس درباره گواهینامه موتورسیکلت زنان محدودیت‌های گسترده ترافیکی در تهران/ این مسیر‌ها سه‌شنبه مسدود می‌شوند ۲ شرط سقط جنین در ایران اعلام جرم دادستانی تهران علیه برنامه «آزاد» به اتهام نشر اکاذیب بازگشایی حضوری مدارس از اول مهر ۱۴۰۵؛ آمادگی کامل آموزش و پرورش برای سال تحصیلی جدید

مدیرمسئول روزنامه "کارون" مجرم شناخته شد

مدیرمسئول روزنامه هیئت منصفه دادگاه‌های سیاسی و مطبوعاتی در جلسه امروز به اتفاق آراء، مدیرمسئول روزنامه کارون را مجرم شناخت.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۷ - ۱۱ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 01
کد خبر: ۲۲۱۳۹۹

به گزارش راهبرد معاصر، هیئت منصفه دادگاه‌های سیاسی و مطبوعاتی در جلسه امروز به اتفاق آراء، مدیر مسئول روزنامه کارون را مجرم شناختند و مستحق تخفیف ندانستند.

 

دکتر اکبر نصراللهی؛ سخنگوی هیئت منصفه گفت: اتهام آقای منصور قنواتی؛ مدیرمسئول روزنامه کارون، نشر مطالب خلاف واقع و شایعات موضوع شکایت اداره کل اطلاعات خوزستان بود.

 

نصراللهی گفت: برخی اعضای هیئت منصفه با استناد به روند پوشش‌خبری حوادث سال قبل مندرج در پرونده متهم گفتند روزنامه کارون با تیترها و عبارت‌های تحریک‌کننده در اوج اعتراضات 1401 مثل خط پایان، سیاست شما به بن‌بست رسیده‌ است، دولت سوخت اعتراضات را تامین کرده است، تو نمی‌میری؛ نامت رمز اعتراضات می‌شود، به جای آرامش بخشی، حل بحران و تامین آرامش روحی و روانی، در راستای بحران‌افزایی و آرامش‌زدایی در شرایط ملتهب بوده است و استفاده از این کلیدواژه‌ها و عبارات حتی به نق از دیگران نمی‌تواند رافع مسئولیت روزنامه در شرایط بحرانی باشد.

 

در جلسه امروز دادگاه همچنین هیئت منصفه دادگاه‌های سیاسی و مطبوعاتی با اکثریت قریب به اتفاق آراء، آقای وحید ضرابی؛ مدیر مسئول نیرو نیوز را از اتهام توهین به اشخاص مجرم نشناختند اما در مورد اتهام نشر اکاذیب مجرم شناختند و وی را مستحق تخفیف دانستند.

 

سخنگوی هیئت منصفه دادگاه‌های سیاسی و مطبوعاتی در پایان گفت: آرای دادگاه‌های رسیدگی به پرونده اتهام‌های آقایان وحید ضرابی و منصور قنواتی که هر دو آنها به ریاست قاضی کریمی در شعبه نهم دادگاه کیفری یک برگزار شدند، متعاقباً صادر خواهد شد./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار