رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

تاکید آلمان بر تداوم حمایت از اوکراین

تاکید آلمان بر تداوم حمایت از اوکراین وزیر خارجه آلمان سه شنبه شب از تداوم حمایت نظامی، دیپلماتیک از اوکراین در نبرد با روسیه خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۱ - ۱۳ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 03
کد خبر: ۲۲۱۷۶۲

به گزارش راهبرد معاصر، همزمان با تشدید حملات موشکی روسیه به اوکراین در اولین روزهای سال ۲۰۲۴، وزیر خارجه آلمان در سخنانی مجددا از کی‌یف حمایت کرد.

 

به گزارش خبرگزاری «اینترفکس» «آنالنا بائربوک»، وزیر امور خارجه آلمان در واکنش به حمله گسترده روسیه به اوکراین سه شنبه شب به وقت تهران گفت: «تا زمانی که مردم اوکراین به ما نیاز داشته باشند، ازاین کشور حمایت خواهیم کرد.»

 

وی گفت: «پوتین با هر حمله موشکی می‌خواهد اوکراین را نابود کند. با سامانه‌های پدافند موشکی "پاتریوت" و "آیریس" که ما عرضه می‌کنیم، زندگی اوکراینی‌ها نجات می‌یابد. از مردم اوکراین تا زمانی که به ما نیاز دارند حمایت می‌کنیم.»

 

بر اساس این گزارش، دو شهر بزرگ اوکراین روز سه شنبه مورد حملات موشکی روسیه قرار گرفتند که منجر به کشته شدن پنج نفر و زخمی شدن بیش از ۱۰۰ نفر شد. این جنگ به مرز ۲ سالگی خود نزدیک شده و روسیه حملات زمستانی را تشدید کرده است.

 

«یوری ایحنات»، سخنگوی نیروی هوایی اوکراین نیز گفت که روسیه تنها چند روز برای آماده سازی یک حمله موشکی جدید زمان نیاز دارد.

 

این مقام نظامی اوکراین اظهار داشت: «فکر می‌کنم روس‌ها چند روز برای برنامه‌ریزی حملات موشکی زمان نیاز داشته باشند. هر موشک برنامه‌ریزی شده و مسیر آن مشخص است.کجا به راست و چپ بپیچد، کجا صعود کند و به کجا ضربه بزند.»

 

ایحنات گفت که نیروی هوایی اوکراین نمی‌تواند درباره تاریخ یا دفعات حملات روسیه اظهار نظری کند.وی خاطرنشان کرد که روس‌ها از انبار موشک‌های دست ‌نخورده برخوردارند و اکنون از آن‌ها استفاده می‌کنند.

 

در تحولی دیگر، «ولودیمیر زلنسکی»رئیس‌جمهور اوکراین در انتقاد از مواضع اخیر غرب نسبت به جنگ این کشور با روسیه عنوان کرد:«غرب احساس فوریت در مورد جنگ را از دست داده است و شهروندان اوکراینی هم احساس تهدید علیه خود و مملکتشان را در این جنگ از دست داده‌اند.»/ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار