شلیک به یک کارمند در زاهدان+ جزئیات حضور همزمان ۵ ناوگروه نیروی دریایی در آب‌های بین‌المللی درگذشت اولین فرمانده دافوس بعد از انقلاب اسلامی پزشکیان: دولت از سربازان گمنام امام زمان حمایت می‌کند پزشکیان: با برطرف کردن کانون‌های ناآرامی مانع سوءاستفاده دشمنان شویم جیش‌الظلم مسئولیت انفجار چابهار را بر عهده گرفت برگزاری جلسه سران قوا به میزبانی پزشکیان طرح مجلس برای ساماندهی و شفافیت عملکرد شرکت‌های دولتی رهگیری پهپاد کرّار توسط جنگنده رهگیر میگ ۲۹ سردار قاآنی به زیارت امام زاده جعفر (ع) پیشوا رفت + عکس ابوترابی، امام جمعه تهران: کاهش اقتدار سیاسی هدف اصلی منازعات نرم است؛ راهی جز وحدت و انسجام نیست توضیحات خسروپناه درباره شایعه برکناری جمیله علم‌الهدی از شورای عالی انقلاب فرهنگی وزیر دفاع: ماهیت وجودی انقلاب ما با ماهیت وجودی آمریکا در پارادوکس است؛ نمی‌توانیم در کنار یکدیگر قرار بگیریم فاطمی، نماینده مجلس: رفع فیلترینگ تلگرام و اینستاگرام ظرف ۶ ماه آینده انجام می‌شود دریادار سیاری: رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش از فردا آغاز می‌شود

توضیحات وزیر بهداشت درباره ویروس جدید در کشور

وزیر بهداشت امروز در حاشیه جلسه هیات دولت،‌ گفت: ویروس جدیدی در کشور شناسایی نشده است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۸ - ۱۳ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 03
کد خبر: ۲۲۱۷۸۱

به گزارش راهبرد معاصر، وزیر بهداشت امروز در حاشیه جلسه هیات دولت،‌ گفت: ویروس جدیدی در کشور شناسایی نشده است.

 

وزیر بهداشت گفت: تا امروز ۳۲ میلیون ۵۰۰ هزار نفر در پویش ملی سلامت شرکت کردند و رکورد بیشتر حضور شکسته شد.

 

وی با اشاره به کنترل مافیای دارو، ادامه داد: مردم‌نگران نباشند. مافیای دارو با مقررات و قوانین وضع شده کنترل می شود. نیاز ما به شیر خشک در کشور ماهی پنج میلیون قوطی است. ماه پیش ۱۲ میلیون قوطی شیر خشک توزیع کردیم. بنابراین امروز بیش از نیازمان در حال توزیع شیر خشک هستیم.

 

وی در پاسخ به پرسشی درباره وضعیت توزیع سِرُم در کشور نیز اظهار کرد: تاکنون گزارش کمبود در این زمینه به ما داده نشده است. ادعای توزیع سرم با کد ملی نادرست است و برای بچه‌های زیر دو سال است که شیر خشک با کد ملی توزیع می‌شود.

 

وزیر بهداشت با اشاره به راه‌اندازی «پویش ملی سلامت» در این وزارتخانه، گفت: تا امروز ۳۲ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر در این پویش شرکت کردند و رکورد حضور مردم در یک پویش شکسته شد. صداوسیما همکاری خوبی با ما داشت و مردم هم در این پویش همکاری خوبی داشتند.

 

عین‌اللهی یادآور شد: به دلیل سبک زندگی امروز و غذاهای چرب و پرنمک که سلامت آنان را به خطر می‌اندازد، حدود تقریباً ۶۷۰ هزار نفر که فشار خون داشتند شناسایی شدند. ۳۵۰ هزار نفر هم دیابت داشتند که نمی‌دانستند و دیگران هم در حال بررسی وضعیت سلامت هستند.

 

وی در پاسخ به پرسشی درباره شناسایی ویروس تنفسی جدید در ایران که در چین و آمریکا شیوع یافته، اعلام کرد: هنوز ویروسی در کشور ما شناسایی نشده است./ فارس

ارسال نظر