معاون وزیر بهداشت: نیمی از کارکنان وزارت بهداشت زنان هستند طرح اجباری که ترافیک تهران را بیش از ۵۰ درصد کم کرد قانون مهریه با هدف کاهش زندانیان مالی انجام شده است ورود سامانه بارشی جدید از یکشنبه؛ هوای تهران تا دوشنبه ناسالم است تشکیل جلسه کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران ساعت ۱۴ امروز جزئیات کامل تکالیف و مشمولان سامانه ساماندهی اسناد غیررسمی تداوم تنفس هوای ناسالم برای گروه‌های حساس در پایتخت ورود سامانه بارشی به کشور از یکشنبه / کاهش نسبی دما از دوشنبه جنگل‌ها زیر فشار کم‌آبی و سوء‌مدیریت / عامل 90 درصد آتش‌سوزی‌ها انسانی است استفاده سارقان از طلایاب کاملاً کذب است توضیحات شهرداری تهران در مورد اجرای طرح زوج و فرد در روزهای آلوده معاون فرمانداری تهران: روند طرد اتباع غیرمجاز کند شده است پهپاد ایرانی که ابرها را به گریه می‌اندازد هفته آینده ایران غرق در باران می‌شود! ۱۵ مجرم در یک هفته هدف گلوله پلیس قرار گرفتند رئیس قوه قضائیه: "بی‌عفتی و بی‌حجابی" دیگر نباید ادامه یابد/ هیچ‌کس وضع موجود را نمی‌پسند‌د

ورود سامانه جدید بارشی به کشور، چهارشنبه

کارشناس هواشناسی گفت: روزهای دوشنبه و سه‌شنبه در بیشتر مناطق کشور جو آرام خواهد بود اما روز چهارشنبه موج جدید بارشی وارد کشور خواهد شد و مناطقی از شمال‌غرب، غرب و غرب سواحل خزر و استان‌های واقع در دامنه‌های جنوبی البرز را در بر می‌گیرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۴ - ۱۶ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 06
کد خبر: ۲۲۲۱۲۰

به گزارش راهبرد معاصر، کبری رفیعی کارشناس سازمان هواشناسی، وضعیت جوی و آب‌وهوای امروز شنبه 16 دی ماه و روزهای آتی را تشریح کرد و گفت: امروز در استان‌های اردبیل، گیلان، مازندران، گلستان، خراسان شمالی و بخش‌هایی از استان‌های آذربایجان شرقی و آذربایجان غربی، کردستان، کرمانشاه، زنجان، همدان، مرکزی، قم، قزوین، البرز، تهران، سمنان و خراسان رضوی بارش باران و برف در برخی نقاط وزش باد شدید و در مناطق کوهستانی کولاک برف رخ می‌دهد.

 

به‌گفته رفیعی؛ امروز بیشترین بارش‌ها در استان‌های ساحلی دریای خزر و اردبیل رخ می‌دهد که هشدار هواشناسی سطح نارنجی برای این مناطق منتشر شده است و فردا نیز مناطقی از خراسان رضوی، خراسان جنوبی و کرمان بارش خواهند داشت.

 

کارشناس هواشناسی گفت: روزهای دوشنبه و سه‌شنبه در بیشتر مناطق کشور جو آرام خواهد بود اما روز چهارشنبه موج جدید بارشی وارد کشور خواهد شد و مناطقی از شمال غرب، غرب و غرب سواحل خزر و استان‌های واقع در دامنه‌های جنوبی البرز را در بر می‌گیرد.

 

وی افزود: امروز در مناطقی از جنوب شرق، نوار شرقی کشور و استان‌های واقع در دامنه‌های جنوبی البرز و فردا هم در شرق و جنوب شرق کشور برخی ساعات وزش باد به‌نسبت شدید داریم که موجب گردوخاک در مناطق مستعد می‌شود.

 

رفیعی یادآور شد: فردا یکشنبه در نیمه شرقی کشور دمای هوا بین 5 تا 8 درجه کاهش می‌یابد و مجدداً روز دوشنبه و سه‌شنبه این مناطق افزایش دما را خواهد داشت.

 

کارشناس هواشناسی آب‌های خلیج فارس و دریای خزر را برای امروز مواج و متلاطم اعلام و اضافه کرد: فردا خلیج فارس، تنگه هرمز و دریای خزر این شرایط را خواهند داشت، روز دوشنبه هم آب‌های خلیج فارس، تنگه هرمز و دریای عمان مواج و متلاطم خواهد بود.

 

رفیعی در خصوص شرایط جوی پایتخت توضیح داد: تهران امروز در برخی ساعات ابری خواهد شد و رگبار باران و وزش باد شدید را تجربه می‌کند. بیشینه دمای پایتخت 12 درجه خواهد بود و کمینه دما هم به 8 درجه بالای صفر می‌رسد.

 

وی سردترین مراکز استان را امروز شهرکرد با دمای منفی 7 درجه و کرمان و اصفهان با دمای منفی 3 درجه اعلام کرد و گفت: گرمترین مرکز استان بندرعباس با دمای 27 درجه بالای صفر گزارش شد./ تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار