آلن ایر: ایران به هرگونه اقدام نظامی پاسخ سهمگین خواهد داد عراقچی ژنو را به مقصد تهران ترک کرد انفجار در کلیسای نیویورک ۵ زخمی برجای گذاشت  شروط کلیدی ایران برای مذاکره با آمریکا اعلام شد/ حق غنی‌سازی و محدودیت موضوع هسته‌ای نامزدی «نوری المالکی» برای نخست‌وزیری عراق لغو شد؟ واشنگتن: آزمایش‌های هسته‌ای را از سر خواهیم گرفت آخرین وضعیت مذاکرات هسته‌ای، محور دیدار عراقچی با وزیر خارجه سوئیس عمان: مذاکرات ایران و آمریکا با پیشرفتی ملموس به پایان رسید عراق ۱۵۰ داعشی زیر ۱۸ سال را از سوریه تحویل گرفت جزئیات مهم دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو / تفاهم دوطرف بر روی برخی موضوعات عراقچی: روی یک سری اصول راهنما توانستیم موافقت کلی پیدا کنیم / زمان دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا  دیدار البوسعیدی و گروسی در حاشیه مذاکرات ایران و آمریکا + عکس بقائی: با حسن‌نیت و جدیت در مذاکرات ژنو حضور داریم جزئیات عملیات مشترک حشدالشعبی و ارتش عراق برای تعقیب هسته‌های داعش اذعان سناتور جنگ‌طلب آمریکایی به قدرت نظامی ایران

امیر قطر خواستار آتش‌بس فوری در غزه شد

امیر قطر روز یکشنبه در دیدار با وزیر خارجه آمریکا بر لزوم آتش‌بس فوری در غزه تاکید کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۰ - ۱۷ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 07
کد خبر: ۲۲۲۳۳۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ «تمیم بن حمد آل ثانی» امیر قطر روز شنبه در دیدار با «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا بر ضرورت آتش‌بس فوری و حمایت از غیرنظامیان در غزه تاکید کرد.

بن حمد به بلینکن تاکید کرد که ارسال کمک‌های کافی به تمام نقاط غزه ضروری است.

امیر قطر گفت که برای تضمین ثبات و امنیت در منطقه، کاهش تنش‌ها بسیار ضروری است.

همچنین سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا شامگاه یکشنبه با اشاره به سفر «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا به دوحه گفت که قطر شریک مهمی در تلاش‌های کنونی برای آزادی گروگان‌ها در نوار غزه است.

وی ادامه داد: «بلینکن در قطر حضور دارد تا به تلاش‌های کنونی که بر اساس روابط مستحکم بین واشنگتن و دوحه بوده ادامه دهد».

بلینکن پیش از سفر به قطر، در اردن حضور داشت. وزیر خارجه اردن ایمن الصفدی، امروز (یکشنبه، ۷ ژانویه) میزبان همتای آمریکایی آنتونی بلینکن بود و با او درباره تحولات غزه و فاجعه انسانی فزاینده جنگ کنونی در نوار غزه رایزنی کرد.

بر اساس این گزارش، دو طرف در این دیدار درباره توقف فوری جنگ، حمایت از غیرنظامیان، تضمین ارسال کمک‌های بشردوستانه و پزشکی کافی و دایمی به همه مناطق غزه تاکید کردند.

به نوشته المیادین، وزیر خارجه اردن در این دیدار درباره ضرورت توقف اقدامات غیرقانونی اسرائیل در کرانه باختری و قدس اشغالی با همتای آمریکایی گفتگو کرد و دو طرف درباره چندین مسئله دیگر منطقه‌ای و دوجانبه رایزنی کردند.

بلینکن شنبه شب پس از ترکیه و یونان وارد امان شد. وزیر خارجه آمریکا، شب گذشته پیش از ترک یونان به مقصد اردن، گفت: «ما باید اطمینان حاصل کنیم که درگیری در غزه بویژه با وارد شدن آن به ماه چهارم گسترش نیابد. یکی از مناطق واقعی نگران‌کننده، مرز بین اسرائیل و لبنان است و ما می‌خواهیم هر کاری که ممکن است انجام دهیم تا وضعیت در آنجا تشدید نشود».

بلینکن پس از قطر به ابوظبی خواهد رفت و روز دوشنبه به عربستان سعودی سفر خواهد کرد و در نهایت به اراضی اشغالی فلسطین خواهد رفت. / فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر