شبکه آمریکایی: انصارالله برای اولین‌بار جنگنده آمریکایی را هدف قرار داد لاریجانی: شهید حسن نصرالله جانش را در راه نجات بشریت از ظلم و سیاهی داد نتانیاهو: همچنان ۶۳ اسیر در اختیار حماس هستند وزارت خارجه روسیه سفر لاوروف به ایران را تأیید کرد دعوت مقاومت فلسطین برای حضور گسترده در مراسم تشییع پیکر سیدحسن نصرالله کشته شدن ۱۰ نیروی ترکیه‌ای در شمال عراق زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم 

آمریکا کمک به اوکراین را از بودجه سال جدید خود حذف کرد

پایگاه خبری «هیل» روز دوشنبه گزارش داد که سران کنگره آمریکا بر سر لایحه بودجه دولت فدرال این کشور برای سال جدید میلادی به توافق رسیدند اما شامل منابع مالی جهت کمک به اوکراین نیست.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۵ - ۱۸ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 08
کد خبر: ۲۲۲۴۵۵

به گزارش راهبرد معاصر، باوجود اظهارات مقامات آمریکایی مبنی بر ادامه دادن کمک‌های نظامی به اوکراین در سال جدید میلادی، گزارش‌ها اما از قرار نگرفتن منابع مالی برای این امر در بودجه سال ۲۰۲۴ واشنگتن حکایت دارد.

 

نشریه هیل امروز (دوشنبه) گزارش داد که سران کنگره آمریکا بر سر لایحه بودجه دولت فدرال این کشور برای سال جدید میلادی به توافق رسیدند و بدین ترتیب اولین گام را برای جلوگیری از تعطیلی موقت دولت برداشتند.

 

طبق این گزارش، بودجه مورد توافق سران کنگره آمریکا اما شامل منابع مالی جهت کمک به اوکراین برای جنگ با روسیه، که کاخ سفید درخواست کرده بود، نمی‌شود.

 

مایک جانسون رئیس مجلس نمایندگان آمریکا در این‌باره گفت که کل بودجه توافق‌شده برای دولت این کشور به مبلغ ۱ هزار و ۵۹۰ میلیارد دلار است که ۸۸۶ میلیارد دلار از آن برای مصارف نظامی و ۷۰۴ میلیارد دلار برای دیگر هزینه‌های ایالات متحده می‌باشد.

 

در این گزارش آمده است: «اعداد ذکر شده مربوط به درخواست کاخ سفید برای بودجه اضافی جهت کمک‌های بیشتر به اوکراین و اسرائیل نیست. گروهی از سناتورهای دو حزب [دموکرات و جمهوری‌خواه] در حال انجام مذاکراتی هستند تا به توافقی برای اضافه کردن بودجه‌هایی برای تقویت مرزها، سیاست‌های مهاجرتی و کمک به اوکراین برسند».

 

نشریه هیل همچنین افزود که «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا نیز این لایحه بودجه را امضا و اجرایی کرده است.

 

پیش از این نیز «جان کربی» سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید با اذعان به تمام شدن بودجه دولت واشنگتن برای کمک نظامی به اوکراین، گفته بود که کنگره آمریکا باید منابع مالی بیشتری را تایید کند./ فارس

ارسال نظر