آماده‌باش بی‌سابقه ارتش اسرائیل در جنوب سوریه عراقچی: ما جنگ را نمی‌خواستیم، اما برای آن آماده بودیم ابلاغ موافقتنامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا از سوی پزشکیان ترامپ قانون جنجالی رمرزارز‌ها را امضا کرد توافق آتش‌بس در سویداء/ جزئیات مشارکت دروزی‌ها در آینده سیاسی سوریه الجولانی: مداخله اسرائیل، سوریه را وارد مرحله خطرناکی کرد ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی

آلمان: خروج ناتو از افغانستان موجب بازگشت حکومت طالبان می‌شود

وزیر دفاع آلمان هشدار داد خروج نیروهای ناتو از افغانستان، به طالبان این فرصت را خواهد داد که حکومت خود را احیا کند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۵ - ۲۳ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 14
کد خبر: ۲۲۲۷۹

به گزارش راهبرد معاصر ، «آنه‌گرت کرامپ کارن‌باور» وزیر دفاع آلمان هشدار داد با خروج نیروهای پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) از افغانستان، این کشور بار دیگر به دست گروه «طالبان» می‌افتد.

 

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، کارن‌باور که رهبر حزب دموکرات‌ مسیحی است و به‌عنوان جانشین «آنگلا مرکل» صدراعظم آلمان مطرح شده است، روز شنبه گفت نگران است که اگر از مسئولیتی که (در افغانستان) دارند شانه خالی کنند با تصاویر وحشتناک پیشین، در زمان حکومت طالبان روبه‌رو ‌خواهند شد.

 

«دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا چند روز پیش اعلام کرد ملاقات با سران طالبان را لغو کرده است. او مذاکره با این گروه را «مرده» اعلام کرد.

 

آمریکا اعلام کرده بود در خصوص به توافق رسیدن با طالبان ۵۰۰۰ نیروی خود را از افغانستان خارج کرده و 5 پایگاه نظامی خود در این کشور را نیز تعطیل می‌کند.

 

همچنین آلمان حدود ۱۳۰۰ سرباز در خاک افغانستان دارد که تأییدیه مأموریت آن‌ها سال ۲۰۲۰ میلادی به اتمام خواهد رسید.

 

18 سال از روزی که دو هواپیما به برج‌های دو قلوی مرکز تجارت جهانی نیویورک برخورد کردند و آغازگر سال‌ها جنگ درگیری در غرب آسیا شدند، می‌گذرد. هرچند از همان ابتدا مقام‌های آمریکایی انگشت اتهام را به سوی القاعده گرفتند و به همین بهانه هم به افغانستان حمله کردند، اما همچنان سوالات زیادی درباره عاملان آن حمله و انگیزه‌های آن‌ها بی‌جواب باقی مانده است.

 

دولت آمریکا در بحبوحه برخی اختلافات پشت‌پرده با ریاض، با تغییر وضعیت نام یکی از مهمترین عوامل حادثه یازده سپتامبر از محرمانه به غیرمحرمانه موافقت کرده اما اجازه انتشار عمومی این نام را نخواهد داد.

منبع : فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار