فوری / معافیت ۶۰ روزه تحریم‌های نفتی ایران صادر شد / وزارت خزانه‌داری آمریکا از اسقاط تحریم صادرات نفت و فرآورده‌های پتروشیمی ایران خبر داد قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند تنفس در مذاکرات سوئیس پس از ۸۰ دقیقه یک منبع مطلع: هیات ایرانی با عکس مشترک با هیات آمریکایی مخالفت کرد آغاز مذاکرات ایران و آمریکا به ریاست قالیباف و ونس بیانیه پایانی نشست قاهره / آنکارا، ریاض، اسلام‌آباد و قاهره خواهان توجه به نگرانی‌ها و ملاحظات کشور‌های منطقه در مذاکرات ایران و آمریکا شدند همزمان با مذاکرات سوئیس ترامپ بار دیگر ایران را تهدید به حمله نظامی کرد / رئیس جمهور آمریکا: ایران جلوی نیابتی‌هایش را بگیرد نیوزویک: وقت خداحافظی با بی بی رسیده است پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است

مبارزه اکوادور با باند‌های تبهکار + تصاویر

مبارزه اکوادور با باند‌های تبهکار + تصاویر به دنبال خشونت‌های بی‌سابقه در اکوادور در روز‌های اخیر، رئیس جمهور این کشور ضمن اعلام وضعیت اضطراری، ۲۲ باند تهبکار را به عنوان سازمان‌های تروریستی معرفی کرد. در پی ناآرامی‌های اخبر در اکوادور، نیرو‌های ارتش در خیابان‌ها پایتخت این کشور مستقر شدند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۵ - ۲۳ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 13
کد خبر: ۲۲۳۱۲۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ به دنبال خشونت‌های بی‌سابقه در اکوادور در روز‌های اخیر، رئیس جمهور این کشور ضمن اعلام وضعیت اضطراری، ۲۲ باند تهبکار را به عنوان سازمان‌های تروریستی معرفی کرد.

دانیل نوبوآ رئیس جمهور اکوادور تصریح کرد: ما در جنگ هستیم و نمی‌توانیم در برابر این گروه‌های تروریستی تسلیم شویم.  رئیس جمهور اکوادور تخمین زد که باند‌های تبهکار با حدود ۲۰ هزار نفر عضو در این کشور فعال هستند.

رویترز می‌گوید به دنبال استقرار نیرو‌های ارتش٬ خیابان‌های پایتخت کیتو و شهر بندری گوایاکیل ساکت‌تر از حد معمول شده است. بسیاری از مشاغل و مدارس تعطیل شدند.

افراد مسلح سه‌شنبه گذشته با مواد منفجره به یک شبکه تلویزیونی در این کشور حمله کردند و برنامه پخش زنده آن را مختل کردند.

به گفته شاهدان در شهر ساحلی گوایاکیل، پلیس اکوادور سه‌شنبه گذشته کارکنان تلویزیون «تی‌سی» را نجات داد و ۱۳ مردی را که در جریان یک پخش زنده با اسلحه، نارنجک و دینامیت به استودیو یورش برده بودند، دستگیر کرد.

در ناآرامی‌های داخلی در اکوادور که این هفته تشدید شده است، پلیس از کشته شدن ۱۰ تن در جریان حملات باند‌های مسلح خبر داد.

گزارش‌ها حاکی است در هشت استان، ۲۳ حادثه خشونت‌بار رخ داده و از جمله خودرو‌های بمب‌گذاری شده منفجر شده‌اند.

خشونت‌ها پس از آن تشدید شد که خوزه آدولفو ماسیاس، ملقب به «فیتو» که رهبر باند بزرگ تبهکاری موسوم به «چونروس» است، دوشنبه این هفته از زندانی در گوایاکیل گریخت. او از ۱۳ سال قبل در حال گذراندن حبس ۳۴ ساله خود بود.

دانیل نوبوآ، رئیس‌جمهور جدید اکوادور، برای مقابله با آن‌چه که «درگیری‌های مسلحانه داخلی» خوانده، برای دو ماه آینده وضعیت اضطراری برقرار کرده است. / فرارو

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار