آماده‌باش بی‌سابقه ارتش اسرائیل در جنوب سوریه عراقچی: ما جنگ را نمی‌خواستیم، اما برای آن آماده بودیم ابلاغ موافقتنامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا از سوی پزشکیان ترامپ قانون جنجالی رمرزارز‌ها را امضا کرد توافق آتش‌بس در سویداء/ جزئیات مشارکت دروزی‌ها در آینده سیاسی سوریه الجولانی: مداخله اسرائیل، سوریه را وارد مرحله خطرناکی کرد ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی

مقابله الحشد الشعبی با یک پهپاد ناشناس در مرکز عراق

سازمان الحشد الشعبی عراق در بیانیه‌ای اعلام کرد که در صدد مقابله با یک فروند پهپاد ناشناس بر فراز مواضع یگان‌های آن در صلاح‌الدین واقع در مرکز این کشور برآمده است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۲ - ۲۴ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 15
کد خبر: ۲۲۳۹۲

به گزارش راهبرد معاصر ، یک فروند پهپاد ناشناس روز یکشنبه بر فراز دو تیپ 41 و 43 الحشد الشعبی به پرواز درآمد که با مقابله پدافندی نیروهای الحشد الشعبی مواجه شده است.

 

سازمان الحشد الشعبی در این خصوص بیانیه‌ای را صادر کرد و در آن گفت که «نیروهای دو تیپ 41 و 43 الحشد الشعبی امروز(یکشنبه) موفق شدند با یک فروند پهپاد ناشناس در حال پرواز بر فراز مواضع یگان‌های عملیات صلاح‌الدین مقابله کنند».

 

به گزارش السومریه نیوز، در این بیانیه آمده که فرماندهی عملیات مشترک عراق در جریان عملیات مقابله الحشد الشعبی و حصول اطمینان از عدم بازگشت این پهپاد و ناشناس بودن آن قرار گرفته است.

 

یک پهپاد ناشناس اواخر هفته گذشته نیز بر فراز لشکر 35 و مقرهای عملیات الحشد الشعبی در صلاح الدین عراق به پرواز درآمده بود که پس از شلیک به سمت آن، مجبور به فرار شد.

 

این در حالی است که پیش از این، پهپادهای متعلق به رژیم صهیونیستی بارها مواضع نیروهای الحشد الشعبی را هدف قرار دادند.

چندی پیش، پهپادهای رژیم صهیونیستی انبار مهمات الحشد الشعبی را در اردوگاه الصقر واقع در جنوب بغداد هدف قرار داده بودند.

 

«عبد الخالق العزاوی» عضو کمیسیون امنیت و دفاع در پارلمان عراق با تأکید بر دست داشتن رژیم صهیونیستی در حمله به مواضع الحشد، گفت که «طرف آمریکایی که مسئول حمایت و نظارت بر حریم هوایی عراق است به طرف عراقی گفت که پهپادهای اسرائیلی این حملات را انجام دادند».

منبع : فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار