گروسی: دوران اجماع قدرت‌های بزرگ علیه ایران به پایان رسیده و احتمالاً تا مدت‌های مدید باز نمی‌گردد اعتراض بقایی به اعتراف دبیرکل ناتو به همکاری با آمریکا و اسرائیل در جنگ با ایران / ناتو باید بابت همه پیامد‌های این جنگ تجاوزکارانه پاسخگو باشد ادعای ترامپ درباره بمباران مدرسه میناب: کار آمریکا نبوده! سنای آمریکا نظر ترامپ را جلب کرد / عقب نشینی از بررسی قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران هشدار جدی نیروی دریای سپاه درباره تردد شناور‌ها در تنگه هرمز / فقط عبور از این مسیر‌ها مجاز است سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند

مقابله الحشد الشعبی با یک پهپاد ناشناس در مرکز عراق

مقابله الحشد الشعبی با یک پهپاد ناشناس در مرکز عراق سازمان الحشد الشعبی عراق در بیانیه‌ای اعلام کرد که در صدد مقابله با یک فروند پهپاد ناشناس بر فراز مواضع یگان‌های آن در صلاح‌الدین واقع در مرکز این کشور برآمده است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۲ - ۲۴ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 15
کد خبر: ۲۲۳۹۲

به گزارش راهبرد معاصر ، یک فروند پهپاد ناشناس روز یکشنبه بر فراز دو تیپ 41 و 43 الحشد الشعبی به پرواز درآمد که با مقابله پدافندی نیروهای الحشد الشعبی مواجه شده است.

 

سازمان الحشد الشعبی در این خصوص بیانیه‌ای را صادر کرد و در آن گفت که «نیروهای دو تیپ 41 و 43 الحشد الشعبی امروز(یکشنبه) موفق شدند با یک فروند پهپاد ناشناس در حال پرواز بر فراز مواضع یگان‌های عملیات صلاح‌الدین مقابله کنند».

 

به گزارش السومریه نیوز، در این بیانیه آمده که فرماندهی عملیات مشترک عراق در جریان عملیات مقابله الحشد الشعبی و حصول اطمینان از عدم بازگشت این پهپاد و ناشناس بودن آن قرار گرفته است.

 

یک پهپاد ناشناس اواخر هفته گذشته نیز بر فراز لشکر 35 و مقرهای عملیات الحشد الشعبی در صلاح الدین عراق به پرواز درآمده بود که پس از شلیک به سمت آن، مجبور به فرار شد.

 

این در حالی است که پیش از این، پهپادهای متعلق به رژیم صهیونیستی بارها مواضع نیروهای الحشد الشعبی را هدف قرار دادند.

چندی پیش، پهپادهای رژیم صهیونیستی انبار مهمات الحشد الشعبی را در اردوگاه الصقر واقع در جنوب بغداد هدف قرار داده بودند.

 

«عبد الخالق العزاوی» عضو کمیسیون امنیت و دفاع در پارلمان عراق با تأکید بر دست داشتن رژیم صهیونیستی در حمله به مواضع الحشد، گفت که «طرف آمریکایی که مسئول حمایت و نظارت بر حریم هوایی عراق است به طرف عراقی گفت که پهپادهای اسرائیلی این حملات را انجام دادند».

منبع : فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار