ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

اولین واکنش نتانیاهو به پاسخ حماس به طرح پیشنهادی آتش بس

اولین واکنش نتانیاهو به پاسخ حماس به طرح پیشنهادی آتش بس نخست وزیر رژیم صهیونیستی در اولین واکنش به پاسخ جنبش حماس به طرح پیشنهادی نشست پاریس درباره تبادل اسرا گفت تا زمان پیروزی به جنگ غزه ادامه می‌دهد.
تاریخ انتشار: ۰۰:۱۴ - ۱۸ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 07
کد خبر: ۲۲۷۲۱۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی در اولین واکنش به این اقدام حماس در توییتی نوشت: تا زمان دستیابی به پیروزی به جنگ غزه ادامه می‌دهیم.

در همین راستا، رسانه‌های عبری به نقل از منابع شرکت کننده در مذاکرات پاریس درباره تبادل اسرا گزارش کردند رژیم صهیونیستی هم‌اکنون در حال بررسی پاسخ حماس درباره طرح پیشنهادی نشست پاریس پیرامون تبادل اسراست که از میانجی قطری دریافت کرده است.

این رسانه‌ها گزارش کردند پاسخ حماس طولانی و مفصل است.

همچنین این رسانه‌ها به نقل از یک مسوول بلندپایه رژیم گزارش کردند پاسخ حماس شبیه پاسخ منفی است. رژیم صهیونیستی هرگز پایان جنگ را به عنوان شرط توافق برای آزادی اسرا نمی‌پذیرد.

رسانه‌های صهیونیستی گزارش کردند: خلاصه اینکه حماس به طرح ارائه شده در پاریس «نه» گفت.

شبکه ۱۳ رژیم صهیونیستی هم گزارش کرد نکته اصلی برای حماس در حال حاضر آتش‌بس همه جانبه و توقف عملی جنگ است.

این شبکه گزارش داد فشار بسیار زیادی از سوی آمریکا برای دستیابی به توافق و حرکت به جلو وجود دارد و این در برابر حماس بسیار دشوار است.

در همین رابطه، «محمد الهندی» معاون دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین گفت پاسخ حماس به طرح مذکور بر اصول اساسی تاکید دارد که شامل کامل توقف جنگ غزه، عقب نشینی رژیم صهیونیستی از آن و بازسازی این باریکه است.

حماس کمی پیشتر پاسخ خود را به طرح پیشنهادی نشست پاریس پیرامون تبادل اسرا به میانجیگران قطر و مصر تحویل داد. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار