کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

هند برای از سرگیری واردات نفت از ایران با آمریکا وارد مذاکره شد

منابع مطلع به گفت‌و‌گوهای مقام‌های هندی با دولت آمریکا برای از سرگیری واردات نفت خام از ایران اشاره کردند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۴ - ۲۷ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 18
کد خبر: ۲۲۷۶۵

به گزارش راهبرد معاصر ، مقامات هندی تلاش‌های خود را برای متقاعد کردن دولت آمریکا جهت لغو تحریم نفتی ایران از سر گرفته‌اند.

 

به نوشته وبگاه شبکه خبری «پرس تی وی» این اقدام هند در حالی صورت می‌پذیرد که پس از حمله نیروهای یمنی به تاسیسات نفتی سعودی در شنبه هفته جاری، بازارهای نفتی با اختلال مواجه شده است.

 

به گزارش پرس تی وی، یک رسانه‌ای هندی سه شنبه گزارش کرد که دهلی نو مذاکرات تازه‌ای را با دولت آمریکا برای از سرگیری واردات نفت از ایران انجام داد.

 

این اقدام در حالی صورت گرفت که از دوم ماه مه (12 اردیبهشت) و به دنبال فشارهای کاخ سفید و اعمال تحریم بر ایران، معافیت از تحریم‌های نفتی ایران برای هند و برخی کشورهای دیگر قطع شد.

 

«سوبراهمانیام جیشانکار» وزیر خارجه هند سه‌شنبه گفت که بحث از سرگیری مجدد واردات نفت از ایران هرگز متوقف نشده بود و مقامات در تلاش بودند تا برای حل این مشکل راهی پیدا کنند.

 

این در حالی است که قبل از شدت یافتن تحریم‌های نفتی آمریکا، ایران از جمله تامین کنندگان نفت خام مورد نیاز پالایشگاه‌های هند (به میزان 10 درصد) بود.

 

این دیپلمات ارشد هندی گفت: «ما با همه تامین کنندگان نفت از جمله ایران در حال گفت‌وگو هستیم. هند خواهان اطمینان از تامین مقرون به صرفه انرژی است.»

 

معاون وزارت خارجه هند نیز یکشنبه هفته جاری به تهران سفر کرد. به گفته آگاهان خرید نفت خام از جمله محورهای مذاکرات او با مقام‌های ارشد ایرانی بود.

 

«علی چگینی» سفیر ایران در هند نیز چندی قبل ضمن هشدار درباره احتمال توسل تهران به دیگر بازارهای خرید سویا و برنج، از سرگیری خرید نفت ایران توسط هند را خواستار شد.

منبع : فارس

ارسال نظر