آماده‌باش بی‌سابقه ارتش اسرائیل در جنوب سوریه عراقچی: ما جنگ را نمی‌خواستیم، اما برای آن آماده بودیم ابلاغ موافقتنامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا از سوی پزشکیان ترامپ قانون جنجالی رمرزارز‌ها را امضا کرد توافق آتش‌بس در سویداء/ جزئیات مشارکت دروزی‌ها در آینده سیاسی سوریه الجولانی: مداخله اسرائیل، سوریه را وارد مرحله خطرناکی کرد ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی

انتقال رهبر سرشناس فلسطینی به سلول انفرادی

مقامات اسرائیلی امروز (پنج شنبه) «مروان البرغوثی» عضو کمیته مرکزی جنبش فتح و از شخصیت‌های معروف فلسطینی را به سلول انفرادی منتقل کردند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۶ - ۲۶ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 15
کد خبر: ۲۲۸۴۸۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ رسانه‌های اسرائیلی امروز از انتقال «مروان البرغوثی» از رهبران و شخصیت‌های شاخص فلسطینی به سلول انفرادی خبر دادند. او که در سال 2002 دستگیر شد، در زندان «عوفر» به سر می‌برد.
وبسایت عبری‌زبان «واللا» نوشت که مقامات زندان عوفر، « مراون البرغوثی» را از بند عمومی به سلول انفرادی منتقل کرده‌اند.
به نوشته این وبسایت، مقامات اسرائیلی به بهانه تحریک البرغوثی برای شعله‌ور شدن انتفاضه سوم او را از دیگر زندانیان جدا کرده و اجازه دسترسی‌اش به خارج از زندان را قطع کرده‌اند. البرغوثی از شخصیت‌هایی است که تأثیر زیادی در آغاز انتفاضه دوم در سال 2000 داشت.
وبگاه خبری واللا همچنین نوشت که «ایتمار بن گویر» وزیر امنیت داخلی اسرائیل و عضو جنجالی و افراطی کابینه نتانیاهو، دستور به انتقال «تروریست‌ها» در زندان‌ها به سلول‌های انفرادی را داده است.
مروان برغوثی (64 ساله) سیاستمدار و فرمانده نظامی فلسطینی عضو جنبش فتح است که از سال ۲۰۰۲ به اتهام قتل ۴ اسرائیلی و ۱ یونانی در زندان به سر می‌برد. او که به ۵ بار حبس ابد محکوم شده است، در سال ۲۰۰۶ با قرار گرفتن در صدر فهرست انتخاباتی جنبش فتح به مجلس قانون‌گذاری فلسطین راه یافت و در سال ۲۰۰۹ به عضویت شورای رهبری فتح انتخاب شد.
او یکی از محبوب‌ترین شخصیت‌های فلسطینی محسوب می‌شود و جزو سه نفری است که جنبش حماس نیز اصرار زیادی برای آزادی او طی توافقات تبادل اسرا دارد و هر بار با مخالفت مقامات اسرائیلی مواجه می‌شود.
«مروان البرغوثی» در دسامبر سال گذشته نیز به سلول انفرادی منتقل شده بود.
انتقال این شخصیت فلسطینی به سلول انفرادی و قطع ارتباط او با خارج از زندان در حالی است که مقامات اسرائیل از شعله‌ور شدن انتفاضه سوم در کرانه باختری همزمان با جنگ در غزه واهمه دارند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار