رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

ظریف: نفت اعراب از خون آن‌ها برای آمریکا مهم‌تر است

ظریف: نفت اعراب از خون آن‌ها برای آمریکا مهم‌تر است ظریف وزیر خارجه کشورمان در پیامی توئیتری جنایات علیه مردم یمن را یادآور شده و سیاست آمریکا در قبال جنگ یمن را نشانه ارجحیت نفت نسبت به خون انسان‌ها برای واشنگتن دانست.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۴ - ۲۹ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 20
کد خبر: ۲۲۸۵۷

به گزارش راهبرد معاصر، وزیر امور خارجه ایران در پیامی توئیتری سیاست آمریکا در قبال جنگ یمن را نشانه ارجحیت نفت نسبت به خون انسان‌ها برای واشنگتن دانست.

 

محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه ایران بامداد جمعه در پیامی توئیتری نوشت: خون عرب در مقابل نفت عرب/ الفبای سیاست ایالات متحده: چهار سال بمباران کور یمن، 100 هزار کشته از مردم یمن، 20 میلیون یمنی دچار سوء تغذیه و 2.3 میلیون مورد ابتلا به وبا به معنای اعطای اختیار تام به جانیان است.

 

ظریف افزود: [در مقابل] حمله تلافی‌جویانه یمن به تانکرهای ذخیره نفتی به معنای «اقدام جنگی» غیرقابل قبول است.

 

 

منبع: تسنیم

کلمات کلیدی: اعراب نفت ظریف
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار