گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

زلنسکی: عواقب پیروزی روسیه فراتر از مرز‌های اوکراین خواهد بود

رئیس جمهوری اوکراین بار دیگر درخواست تداوم ارسال کمک‌های جهانی به کی‌یف را تکرار کرد و هشدار داد: عواقب پیروزی روسیه فراتر از مرز‌های اوکراین خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۱ - ۲۸ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 17
کد خبر: ۲۲۸۷۰۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ ولودیمیر زلنسکی روز شنبه در کنفرانس امنیتی مونیخ ضمن انتقاد از توقف لایحه کمک‌های ایالات متحده به اوکراین در کنگره آمریکا، گفت: سناتور‌های آمریکایی و رهبران جهان باید درک کنند که پیروزی روسیه در اوکراین عواقبی فراتر از مرز‌های این کشور خواهد داشت.

وی خواستار احیای نظم جهانی مبتنی بر قوانین شد و جنگ روسیه را علیه کشورش، جنگ علیه هرگونه قاعده و قانونی توصیف کرد.

زلنسکی در مقابل رهبرانی از سراسر جهان با بیان اینکه ۷۲۴ روز است که اوکراین در مقابل روسیه مقاومت کرده است، گفت که کشورش در حال حاضر نیاز به دریافت سلاح‌های سنگین و دوربرد دارد.

رئیس جمهوری اوکراین همچنین با اشاره به مرگ الکسی ناوالنی رهبر اپوزوسیون روسیه، این حادثه را «قسمت دیگری از تاریخ طولانی کرملین برای از بین بردن مخالفان ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه» ارزیابی و اضافه کرد: این اتفاق پیام مستقیمی برای همه حاضران در کنفرانس امنیتی مونیخ است.

وی گفت: هیچکس نیست که جنگ جاری در اروپا برایش تهدیدی نداشته باشد. این جنگ چیزی فراتر از جایگاه اوکراین یا کل اروپا در جهان است.

براساس این گزارش، رئیس جمهوری اوکراین قرار است امروز با کاملا هریس معاون رئیس جمهوری آمریکا دیدار کند و انتظار می‌رود در این نشست درخواست کی‌یف از واشنگتن برای ارسال کمک‌های نظامی تکرار شود. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر