پاسخ حماس به ادعا‌های اسکای نیوز درباره تعیین شروط برای آتش بس روایت سفیر ایران در عربستان از رایزنی‌های تهران و ریاض در ۲ هفته اخیر گروسی: ایران می‌تواند ظرف چند ماه تولید اورانیوم غنی‌شده را آغاز کند وزیر خارجه فرانسه: برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین مصمم هستیم واکنش هند به بیانیه ارتش پاکستان درباره حمله انتحاری مرگبار وزیرستان جزئیات گفت‌وگوی تلفنی سرلشکر موسوی با وزیر دفاع عربستان حمایت تمام قد ترامپ از نتانیاهو با به رخ کشیدن کمک‌های مالی آمریکا وزارت امور خارجه: مردم ایران تهدید را به انسجام تبدیل کردند گروسی: از محل نگهداری اورانیوم غنی‌شده ایران اطلاعی ندارم نامه آمریکا به شورای امنیت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران ترامپ: احتمالا هفته آینده در غزه آتش‌بس شود نامه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و اسرائیلی‌ها سنای آمریکا قطعنامه ضد ترامپ را رد کرد پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر انقلاب گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود

سازمان ملل: داعش مسئول حمله شیمیایی سال ۲۰۱۵ در سوریه است

سازمان منع تسلیحات شیمیایی سازمان ملل اعلام کرد که گروه تروریستی داعش مسئول حمله شیمیایی به سوریه در سال ۲۰۱۵ بوده است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۱ - ۰۶ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 February 25
کد خبر: ۲۲۹۸۹۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ سازمان منع تسلیحات شیمیایی سازمان ملل اعلام کرد که گروه تروریستی داعش، مجریان حمله با تسلیحات شیمیایی به شهرستان «مارع» از توابع استان حلب سوریه در اول ماه سپتامبر ۲۰۱۵ بوده است.

براساس گزارش سایت النشره، این سازمان همچنین تاکید کرد که دلایل معقول و انکارناپذیری مبنی‌بر دست داشتن اعضای گروه تروریستی داعش در انتشار گاز خردل در اول سپتامبر ۲۰۱۵ در حملات بی‌وقفه این گروه برای تحت کنترل درآوردن شهرستان «مارع» وجود دارد.

تیم حقیقت‌یاب و تشخیص هویت وابسته به سازمان منع تسلیحات شیمیایی سازمان ملل اعلام کردند که ۱۱ نفر که به دلیل قرار گرفتن در معرض یک «ماده سیاه مخرب» آسیب دیده بودند علائمشان با علائم قرار گرفتن در معرض گاز خردل مطابقت دارد.

سازمان منع تسلیحات شیمیایی سازمان ملل همچنین اعلام کرد که مواد شیمیایی مورد استفاده در گلوله توپ‌ها، از مناطق تحت کنترل عناصر داعش در این منطقه منتشر شده است.

سازمان مذکور همچنین تاکید کرد هیچ گروه یا تشکیلات دیگری، وسایل، انگیزه و توانمندی‌های لازم برای انتشار گاز خردل برای حمله به «مارع» در سال ۲۰۱۵ را نداشته است.

مخالفان دولت سوریه و غربی‌ها در آن زمان سعی کردند تا دولت سوریه را مسئول این حمله معرفی کنند. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار