تالاب قره قشلاق چهاربرج بعد از ۱۵ سال جانی دوباره گرفت هواشناسی استان تهران اطلاعیه داد تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان‌ترم این دانشگاه/ غیبت در امتحانات باعث حذف درس می‌شود؟ گام تازه ایلان ماسک به سوی شبکه اینترنت تمام‌فضایی کاهش نسبی دما از فردا در بسیاری از استان‌ها / هشدار سیلاب در شمال و گردوخاک در شرق کشور ترافیک سنگین در محور‌های شمالی/ این مسیر‌ها تا اطلاع بعدی مسدود است عاشورا و تاسوعا کدام مراکز خدمات‌رسان تهران تعطیل است؟ خبر خوش معاون رئیس قوه قضائیه برای دانش‌آموختگان حقوق جاده چالوس دوطرفه شد آموزش و پرورش: امتحانات نهایی بدون تغییر برگزار می‌شود محدودیت‌های ترافیکی تاسوعا و عاشورا در قم آنفلوآنزای تابستانی از راه رسید/ این استان‎‌ها بالاتر از آستانه هشدار محدودیت‌های ترافیکی ۵ روزه در جاده‌های شمال اعمال می‌شود اختلال همزمان در ایتا، بله و سروش پلاس ۱۴ شهر ایران رکورددار گرما در خرداد ۱۴۰۵ گرمای کشنده در اروپا؛ ۳ کشته در فرانسه و هشدار بی‌سابقه برای انگلیسی‌ها

معابر لغزنده و پرترافیک تهران امروز ۹ اسفند ۱۴۰۲

معابر لغزنده و پرترافیک تهران امروز ۹ اسفند ۱۴۰۲ معاون عملیات پلیس راهور تهران بزرگ گفت: معابر تهران لغزنده و دارای ترافیک سنگین است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۲ - ۰۹ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 February 28
کد خبر: ۲۳۰۳۴۰

به گزارش راهبرد معاصر، سرهنگ احسان مؤمنی درباره ترافیک امروز شهر تهران گفت: با رصدی که از طریق مرکز کنترل ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ از وضعیت تردد خودروها در ساعات ابتدایی صبح روز ۴ شنبه ۹ اسفند ماه ۱۴۰۲ از سطح معابر بزرگراه‌هایی شهر تهران انجام شد، شاهد شروع بار ترافیکی در مسیرهای شرقی، غربی و جنوبی به سمت مرکز شهر تهران و معابری لغزنده و پرتردد و دارای ترافیکی سنگین در سطح پایتخت بویژه در معابر شمالی بودیم.

 

سرهنگ مؤمنی گفت: بارش برف در سطح معابر شمالی شهر تهران مانند ارتش، باهنر، پارک وی، خیابان ولیعصر و… ادامه دارد است و رانندگان می‌بایست با احتیاط بیشتری رانندگی کنند.

 

وی ادامه داد: انتهای بار ترافیکی در بزرگراه آبشناسان - سردار جنگل سنگین، علامه – شقایق نیمه سنگین، همت – اشرفی سنگین و در محدوده بزرگراه شهید بابایی در مسیر شرق به غرب نیروی زمینی سنگین است.

 

سرهنگ مؤمنی گفت: ترافیک در مسیر آزادراه تهران کرج در ابتدای صبح سنگین و انتهای بار ترافیکی در بزرگراه زین الدین- شمس آباد سنگین، همچنین ترافیک در محدوده بزرگراه شهید سلیمانی - محدوده صیاد سنگین، بابایی – روی پل سنگین و انتهای بار ترافیکی بزرگراه امام علی (ع) – جانبازان است.

 

وی افزود: انتهای بار ترافیک در بزرگراه‌های شیخ فضل الله –پل جناح، آبشناسان – اشرفی، همت – بعد از جنت آباد، چمران - نهج‌البلاغه، یادگار امام (ره) – شیخ فضل الله و حکیم – پیامبر است.

 

سرهنگ مؤمنی بیان داشت: خیابان آزادی در مسیر غرب به شرق از شهیدان و جانبازان از میدان امام رضا (ع) و مسیر جنوب به شمال نواب از نهم دی دارای بار ترافیکی سنگینی هستند.

 

معاون عملیات پلیس راهور تهران بزرگ افزود: ترافیک امروز از مسیرهای غربی و شرقی به سمت مرکز شهر تهران به دلیل بارندگی‌ها و بارش نزولات آسمانی سنگین است که می‌طلبد شهروندان گرامی ضمن مدیریت سفرهای خود از ترددهای غیر ضرور در سطح معابر پایتخت خودداری کنند.

 

وی از رانندگان خواست به جهت لغزنده بودن معابر از ترددهای غیر ضرور خودداری کرده و در صورت تردد حتماً فاصله طولی را با خودروی مقابل رعایت کنند و از سرعت و سبقت در این شرایط جدا خودداری کنند.

 

همچنین رانندگان از پر بودن باک بنزین مطمئن و سیستم‌های خودرویی مانند بخاری را بررسی کنند. همچنین تردد موتورسیکلت‌ها در شرایط بارانی و لغزنده بودن معابر ممنوع است و موتورسیکلت سواران نباید در این لحظات در معابر تردد کنند./ مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار