پزشکیان: ایران به دنبال حل مسئله هسته‌ای از مسیر دیپلماتیک است دیدار پزشکیان و پوتین در چین دیدار پزشکیان و دبیرکل سازمان ملل در حاشیه اجلاس شانگهای پزشکیان: مقاومت مردم ایران گزینه نظامی را بی‌اثر می‌سازد عزیزی : حمله پهپادی اسرائیل به ایران از خاک آذربایجان بوده است وزیر دفاع: اعضای شانگهای باید امنیت اقتصادی و امنیتی منطقه را تامین کنند معاون پزشکیان: یکی از عوامل جاسوسی در کشور فیلترشکن ها بوده اند امضای اسناد اجلاس سران شانگهای توسط پزشکیان سرلشکر موسوی: حملات اسرائیل به یمن مصداق بارز جنایت جنگی است پیام تسلیت آیت‌الله آملی‌لاریجانی در پی شهادت جمعی از مقامات یمن رئیس جمهور: شانگهای در راستای ایجاد جهان صلح‌آمیزتر گام بردارد سردار جوانی: پیشرفت ایران جز از طریق مقاومت میسر نیست/ ۸۰ درصد مردم مخالف محدودیت توان هسته‌ای‌اند پیام تبریک رهبر معظم انقلاب در پی قهرمانی تیم ملی والیبال جوانان قالیباف واگذاری اختیارات به استانداران را خلاف قانون اعلام کرد استاندار خراسان رضوی: نصب مجسمه فردوسی مانعی ندارد، اینها نماد‌های اقتدار ایران اسلامی هستند

حدادعادل: فهرست‌های خلق‌الساعه و بدون مجوز را به رسمیت نمی‌شناسیم

رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب با بیان اینکه خط قرمز ما ادب و شخصیت اسلامی است، گفت: فهرست‌های خلق الساعه و بدون مجوز وزارت کشور را به رسمیت نمی‌شناسیم.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۶ - ۰۹ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 February 28
کد خبر: ۲۳۰۴۳۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ غلامعلی حدادعادل عصر چهارشنبه در همایش بزرگ جبهه نیروهای انقلاب در سالن حجاب تهران، با بیان اینکه خط قرمز ما ادب و شخصیت اسلامی است، گفت: جمهوری اسلامی از روز اول با مردم به وجود آمد و حفظ شده است. از دوازدهم فروردین ۱۳۵۸ تاکنون این مردم بودند که با رای خودشان این انقلاب را حفظ کردند و افتخار جمهوری اسلامی این است که در ۴۵ سال گذشته ۳۸ انتخابات برگزار کرده است.

آزادی انتخابات دستاورد بزرگ جمهوری اسلامی است

رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب، آزادی انتخابات را دستاورد بزرگ جمهوری اسلامی عنوان کرد و گفت: پیش از انقلاب مجلس آزاد نداشتیم و انتخابات معنا نداشت.

حدادعادل با اشاره به راهبرد شورای ائتلاف در انتخابات گفت: ما در شورای ائتلاف سیاست ورزی را بر سه اصل عقلانیت، معنویت و عدالت استوار کردیم و راه ما هم راه امام راحل، مقام معظم رهبری، شهید بهشتی و مطهری است و وفادار به آرمان های شهدای همچون سردار سلیمانی هستیم.

وی با بیان اینکه پیشران ما دو کلید واژه ایمان و امید است، تصریح کرد: افتخار می‌کنیم که مجلس یازدهم با ائتلاف شورای انقلاب تشکیل شد و از رهبری انقلاب عنوان مجلس انقلابی را دریافت کرد.

همکاری با دولت، شرط نمایندگی ما است

حدادعادل ابراز امیدواری کرد که مجلس دوازدهم ادامه دهنده راه مجلس یازدهم باشد و گفت: همکاری با دولت مردمی آیت الله رییسی برای ما شرط نمایندگی است. ما مجلسی می‌خواهیم که با حفظ وظیفه نظارتی خود با دولت مردمی برای پیشرفت کشور همکاری کند.

وی افزود: با کسانی که با بددهنی، تهمت و توهین می‌خواهند جلب توجه کنند، میانه‌ای نداریم.

رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب تاکید کرد: فهرست‌های خلق الساعه و بدون مجوز وزارت کشور را به رسمیت نمی‌شناسیم./ایرنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده