قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد سنای آمریکا هم به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ رای داد پزشکیان دکترای افتخاری جراحی قلب از پاکستان دریافت کرد ترامپ: شاید باید دوباره نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری بشوم! سخنگوی سازمان ملل: عملیات تخلیه بیش از ۱۱ هزار دریانورد در تنگه هرمز آغاز خواهد شد ادعای ترامپ: بازرسان در زمان مناسب در ایران حضور خواهند یافت شیخ نعیم قاسم: اسرائیل راهی جز عقب‌نشینی از خاک لبنان ندارد دانمارک سفارت خود در تهران را بازگشایی کرد

توضیح پمپئو درباره تحریم‌های جدید علیه ایران

توضیح پمپئو درباره تحریم‌های جدید علیه ایران «مایک پامپئو» وزیر خارجه آمریکا روز یکشنبه بار دیگر گفت هدف از اعمال تحریم علیه ایران، حذف توانمندی‌های منطقه‌ای و موشکی و تبدیل ایران به «کشوری عادی» است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۰ - ۳۱ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 22
کد خبر: ۲۳۰۵۷

به گزارش راهبرد معاصر, پمپئو که با شبکه «ای‌بی‌سی» گفت‌وگو می‌کرد، «ملت» ایران را عامل ترور توصیف کرد و بار دیگر حمله اخیر به تأسیسات نفتی عربستان سعودی را به ایران نسبت داد و گفت: «خوب راهبردی که رئیس‌جمهور [دونالد] ترامپ تدوین کرد، دارد نتیجه می‌دهد. ما به خوبی در مسیری قرار داریم که رژیم ایران را وادار کنیم که نهایتا تصمیم بگیرد به کشوری عادی بدل شود. این تمام چیزی است که ما همیشه خواسته‌ایم.»

 

وی با اشاره به تحریم‌های تازه آمریکا علیه ایران که به نوشته رسانه‌های غربی می‌تواند صادرات مواد غذایی و اقلام دارویی به ایران را دشوارتر کند، مدعی شد که «مردم ایران» از آمریکا بابت اعمال این تحریم‌ها «تمجید کردند.»

 

پمپئو هدف از اعزام نیروهای نظامی بیشتر به منطقه را نیز «ایجاد بازدارندگی» خواند و گفت واشنگتن می‌خواهد مناقشات منطقه «به شکلی مسالمت‌آمیز حل و فصل شود.»

 

وزیر خارجه آمریکا همچنین هدف از ارسال سامانه‌های پدافندی بیشتر به منطقه را دفاع از عربستان سعودی خواند و در پاسخ به این سؤال که این سامانه‌ها چه چیز بر سامانه‌هایی که پیشتر در منطقه مستقر بود اضافه می‌کند، گفت افزایش تعداد سامانه‌ها توانایی عربستان در دفاع را تقویت کرده و انجام حملات مشابه را «دشوارتر می‌کند.» به گفته وی پمپئو، نیروهای اعزامی به منطقه، علاوه بر عربستان، بر امارات عربی متحده هم تمرکز خواهند داشت.

 

وی بار دیگر ایران را عامل حمله به تأسیسات آرامکو در مناطق «بقیق» و «خریص» خواند و مدعی شد که این حملات توسط موشک‌های کروز زمین به زمین و پهپاد انجام شده و «یک اقدام جنگی» توسط یک کشور علیه عربستان سعودی است. او گفت در جریان نشست سازمان ملل متحد در این رابطه صحبت می‌کند و امیدوار است که شرکت‌کنندگان در مجمع عمومی علیه ایران موضع‌گیری کنند.

 

پمپئو در ادامه با این سؤال مواجه شد که با توجه به تحولات ماه‌های اخیر، آیا کارزار فشار حداکثری نتیجه عکس نداشته است؟ وزیر خارجه آمریکا ادعا کرد که فعالیت‌های منطقه‌ای ایران در دوران برجام اوج گرفته و «ما اکنون در تلاش هستیم تا توانمندی آن‌ها را فروبنشانیم... ما تازه از ماه می این تحریم‌های شدید را شروع کردیم، داریم درباره فقط کمتر از پنج ماه صحبت می‌کنیم. ما در ابتدای کارزار تحریم هستیم، نه در میانه یا انتهای آن.»

او در بخش دیگری از صحبت‌هایش، در پاسخ به این سؤال که آیا واشنگتن حاضر به توسل به نیروی نظامی است، مدعی شد که آمریکا به دنبال دستیابی به یک «نتیجه دیپلماتیک» با ایران است، اما در صورتی که این تلاش‌ها «ناموفق» باشند، در آن صورت «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا تصمیمات لازم برای «دستیابی به اهدافمان» را اتخاذ خواهد کرد.

 

پمپئو امروز در مصاحبه با شبکه «فاکس نیوز» هم نظیر همین جمله را تکرار کرد و با بیان اینکه واشنگتن با اعمال «قدرتمندترین تحریم‌ها» خواهان دستیابی به راهکار دیپلماتیک است، گفت واشنگتن می‌خواهد از جنگ اجتناب کند و افزایش حضور نظامی آمریکا در منطقه هم با هدف ایجاد بازدارندگی است، اما اگر این بازدارندگی نتیجه ندهد، ترامپ برای «انجام اقدامات لازم» تصمیم‌گیری می‌کند. او همچنین مدعی شد که در جریان تنش‌های اخیر با ایران، واشنگتن اقداماتی علیه تهران انجام داده است که «اینجا نمی‌توانم درباره برخی از آن‌ها صحبت کنم.»

 

 

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار