واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور اطلاعیه وزارت خارجه ایران درباره معرفی ۲ دیپلمات فرانسوی به‌عنوان عناصر نامطلوب نتانیاهو: بقایای جسد «یهودا کاتز» را بازگرداندیم ادعای ترامپ: تنگه هرمز باز و عملیاتی است و تمام مین‌های دریایی جمع‌آوری یا منفجر شده‌اند غریب آبادی: به زودی توهمات ترامپ درباره تنگه هرمز را اصلاح می‌کنیم + عکس کوشنر: ترامپ برای توافق با ایران عجله ندارد؛ آنها به شکل جدی در حال تعامل هستند روایت بغداد از گفت وگوی تلفنی عراقچی و همتای عراقی‌اش ترامپ: خیلی راحت با عمان تعامل کردیم؛ در آستانه توافق با ایران نیستیم کوشنر: دیدار ما با حماس «بسیار دوستانه» بود ادعای وزیر انرژی آمریکا درباره اسکورت کشتی‌ها در تنگه هرمز واکنش عراقچی به حمله پهپادی به دفتر نخست‌وزیر اقلیم کردستان: باید در برابر ترفند‌های پرچم دروغین هشیار باشیم سخنگوی نیروهای مسلح یمن: کشتی جنگی دشمن سعودی را به آتش کشیدیم

رهبر مخالفان نتانیاهو خواستار برگزاری انتخابات زودهنگام شد

رهبر مخالفان نتانیاهو خواستار برگزاری انتخابات زودهنگام شد رهبر مخالفان کابینه رژیم صهیونیستی با بیان این‌که نخست‌وزیر این رژیم دیگر صلاحیت رهبری ندارد، خواستار برگزاری انتخابات «فوری» شد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۸ - ۱۴ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 04
کد خبر: ۲۳۱۲۰۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ «یائیر لاپید» رهبر مخالفان کابینه «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در توییتی نوشت: نخست‌وزیر دیگر صلاحیت اداره اسرائیل را ندارد. به خاطر امنیت و به خاطر پیروزی (در غزه) ما اکنون به انتخابات نیاز داریم.

در هفته‌های اخیر نتانیاهو بار‌ها مخالفت خود را با برگزاری انتخابات زودهنگام در سایه جنگ اعلام کرده است. در حالی‌که با انتقادات داخلی و بین‌المللی در مورد تداوم جنگ غزه روبه‌روست و اسرای صهیونیستی در غزه یکی‌یکی کشته می‌شوند و هنوز توافقی درباره آزادی آن‌ها حاصل نشده است.

به نوشته روزنامه رای‌الیوم، لاپید ادامه داد: نتانیاهو این هفته گفت که انتخابات اکنون آرزوی دشمنان ماست. درصورتی که آرزوی دشمن ما این است که شما به خدمت ادامه دهید.

لاپید معتقد است، رژیم صهیونیستی دو گزینه پیش رو دارد: دولت بد، خطرناک، در حال تجزیه و سمی، یا انتخاباتی که منجر به تشکیل یک دولت خوب شود که امنیت را به مردم اسرائیل بازگرداند.

وی در ادامه توییت خود نوشت: هیچ چیز مانند یک کابینه صهیونیستی کارآمد، امن و پویا، رهبر حماس در نوار غزه و رئیس دفتر سیاسی این جنبش را نمی‌ترساند.

لاپید، نتانیاهو را به این امر متهم کرد که «کارزاری را علیه فرماندهان امنیتی اسرائیل به راه انداخته تا آن‌ها را مقصر ناکامی در ۷ اکتبر ۲۰۲۳ معرفی کند».

در ماه‌های اخیر، نتانیاهو بار‌ها از پذیرفتن هرگونه مسئولیتی در قبال شکست ۷ اکتبر خودداری کرده است. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار