کشف قلک‌های ۱۸۰۰ساله مملو از سکه پنجمین پرواز بارورسازی ابر‌ها در حوضه آبریز دریاچه ارومیه انجام شد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ اطلاعیه مهم درباره فعالیت مدارس مازندران فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۴ جولان آنفلوآنزا در کشور؛ شیوع بیش از سه‌برابری نسبت به حد هشدار! مدارس و دانشگاه‌های چهارمحال و بختیاری تا پایان هفته تعطیل شد  کلاهبرداری کلان با وعده پرداخت وام فوری دومین آزمون استخدامی ویژه معلولان پیش از عید برگزار می‌شود هشدار سیل در ۳۲ استان؛ بارش‌های گسترده در آسمان غرب ایران  بارش‌های سیل‌آسا در سراسر کشور / هشدار بارش برف، باران و طوفان وضعیت تعطیلی تهران در روز دوشنبه ۱۷ آذر ۱۴۰۴ اعلام شد + جزئیات  مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا دوشنبه ۱۷ آذر ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ سامانه بارشی قدرتمند وارد غرب کشور می‌شود هوای تهران قرمز شد؛ بارش‌ها از فردا آغاز می‌شود کندوان از امروز تا چهارشنبه بسته شد/ هراز و سوادکوه، مسیر‌های جایگزین بارش‌ها از فردا آغاز می‌شوند / برف و باران در گستره وسیعی از کشور

حکم قصاص عامل جنایت در خانه وحشت قطعی شد

حکم قصاص پسر جوانی که با همدستی خواهرش دختران جوان را در خانه‌اش زندانی می‌کرد و در آنجا یکی از آن‌ها را به قتل رسانده بود در دیوان عالی کشور تایید شد تا شمارش معکوس برای مجازات او آغاز شود.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۴ - ۱۵ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 05
کد خبر: ۲۳۱۴۱۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ روز پانزدهم آذرماه سال ۱۴۰۰ ماموران پلیس که در تعقیب یک سارق وارد خانه‌ای در حوالی میدان قزوین شده بودند در آنجا با جسد دختری جوان که حدود ۴ ماه از قتلش می‌گذشت مواجه شدند. شواهد نشان می‌داد پسری که ساکن آنجا است با همدستی خواهرش دختران فراری را به خانه‌اش کشانده و آن‌ها را مورد آزار و اذیت قرار می‌دهد. ماموران در آنجا با ۲ دختر جوان نیز روبه رو شدند که ماه‌ها بود در آنجا زندانی بودند و در شرایط سختی زندگی می‌کردند. طوری که یکی از آن‌ها ماه‌ها در کمد دیواری خانه حبس بود و در کنار جنازه دختر جوان زندگی می‌کرد. مجموع حوادث تلخی که در این خانه اتفاق افتاده بود سبب شد تا این پرونده به پرونده خانه وحشت مشهور شود.

رسیدگی به اتهامات متهم اصلی پرونده به نام سعید وخواهرش در دو بخش شروع شد. بخشی که مربوط به اتهام افساد فی الارض بود در دادگاه انقلاب مورد رسیدگی قرار گرفت و در نهایت سعید به اعدام محکوم شد. در بخش دیگری که مربوط به قتل دختر جوان بود نیز پس از رسیدگی در دادگاه کیفری یک، سعید به قصاص و خواهرش نیز به اتهام معاونت در قتل به تحمل ۱۰ سال حبس محکوم شد.

هرچند متهمان و وکلای مدافع‌شان به این رای اعتراض کردند، اما وقتی پرونده به شعبه ۴۷ دیوان عالی کشور فرستاده شد قضات دیوان نیز حکم دادگاه را تایید کردند. به این ترتیب شمارش معکوس برای قصاص عامل جنایت در خانه وحشت آغاز شد. / همشهری

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار