آمار معلمان بازنشسته مشغول در مدارس اعلام شد هشدار هواشناسی برای تهران/ افزایش دما و پایداری هوا در راه است/ غبار محلی در مناطق پرتردد جزئیات مهم جذب ٧۴ هزار نفر در آموزش و پرورش واریز حقوق فرهنگیان از روز پنجشنبه ٣٠ بهمن ماه ۱۴۰۴+ جزئیات ساعت جدید فعالیت میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار در ماه رمضان واکنش قوه قضائیه به ادعای وکیل امیرحسین مقصودلو معروف به تتلو مأمور نیروی انتظامی شهرستان ایذه به شهادت رسید تمایل ایرانیان برای داشتن ۲.۵ فرزند/ نرخ باروری کل کشور حدود ۱.۴۴ مجوز استخدام ۸۵ هزار معلم در کشور صادر شد/ تکلیف معیشت معلمان چه می‌شود؟ احراز شهادت ۲ تن از قربانیان حوادث دی‌ماه در یاسوج تعیین سهم ایثارگران از ارز ترجیحی دارو و ملزومات پزشکی آغاز کلاس‌های درس دانشگاه آزاد اسلامی از ۹ اسفند به صورت حضوری اژه‌ای: اختیارات خود را به رئیس دادگستری استان‌ها تفویض می‌کنم ایکس از دسترس خارج شد دستور اژه‌ای برای تعیین تکلیف پرونده‌های بالای یک سال حمله به خودروی کارگران معدن در زاهدان/ پلیس در تعقیب اشرار مسلح

حکم قصاص عامل جنایت در خانه وحشت قطعی شد

حکم قصاص پسر جوانی که با همدستی خواهرش دختران جوان را در خانه‌اش زندانی می‌کرد و در آنجا یکی از آن‌ها را به قتل رسانده بود در دیوان عالی کشور تایید شد تا شمارش معکوس برای مجازات او آغاز شود.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۴ - ۱۵ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 05
کد خبر: ۲۳۱۴۱۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ روز پانزدهم آذرماه سال ۱۴۰۰ ماموران پلیس که در تعقیب یک سارق وارد خانه‌ای در حوالی میدان قزوین شده بودند در آنجا با جسد دختری جوان که حدود ۴ ماه از قتلش می‌گذشت مواجه شدند. شواهد نشان می‌داد پسری که ساکن آنجا است با همدستی خواهرش دختران فراری را به خانه‌اش کشانده و آن‌ها را مورد آزار و اذیت قرار می‌دهد. ماموران در آنجا با ۲ دختر جوان نیز روبه رو شدند که ماه‌ها بود در آنجا زندانی بودند و در شرایط سختی زندگی می‌کردند. طوری که یکی از آن‌ها ماه‌ها در کمد دیواری خانه حبس بود و در کنار جنازه دختر جوان زندگی می‌کرد. مجموع حوادث تلخی که در این خانه اتفاق افتاده بود سبب شد تا این پرونده به پرونده خانه وحشت مشهور شود.

رسیدگی به اتهامات متهم اصلی پرونده به نام سعید وخواهرش در دو بخش شروع شد. بخشی که مربوط به اتهام افساد فی الارض بود در دادگاه انقلاب مورد رسیدگی قرار گرفت و در نهایت سعید به اعدام محکوم شد. در بخش دیگری که مربوط به قتل دختر جوان بود نیز پس از رسیدگی در دادگاه کیفری یک، سعید به قصاص و خواهرش نیز به اتهام معاونت در قتل به تحمل ۱۰ سال حبس محکوم شد.

هرچند متهمان و وکلای مدافع‌شان به این رای اعتراض کردند، اما وقتی پرونده به شعبه ۴۷ دیوان عالی کشور فرستاده شد قضات دیوان نیز حکم دادگاه را تایید کردند. به این ترتیب شمارش معکوس برای قصاص عامل جنایت در خانه وحشت آغاز شد. / همشهری

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار