اعتراض تند وزیر صمت به قطع کامل برق صنایع بزرگ در ۱۵ روز آینده بیانیه اسنپ پی در پی صدور رای شورای رقابت؛ از حق قانونی تجدیدنظرخواهی استفاده می‌کنیم سهمیه بنزین در کارت‌های بانکی؛ اجرای طرح نهایی از مرداد ۱۴۰۴ صدور مجوز افتتاح اولین شعبه بانک روسی در ایران هشدار آبفا درباره تداوم خشکسالی در تهران / کاهش ۴۵ درصدی بارندگی و افت منابع آبی سد ماملو واردات خودرو و تلفن همراه مشمول دریافت ضمانت‌نامه بانکی در گمرک شد روز‌های پنجشنبه شعب کشیک بانک‌ها دایر است قیمت طلا، دلار، سکه و ارز ۱۴۰۴/۰۲/۲۳ پرداخت دیه ۵۹ جان باخته حادثه بندر رجایی جاده چالوس تا پایان اردیبهشت مسدود است تعرفه بسته‌های اینترنت تغییر می‌کند؟ درآمد ماهانه ۱۵ میلیون تومانی خانواده‌های محروم در طرح توانمندسازی محرومان تمدید معافیت واردات طلا، نقره و پلاتین خام از مالیات تا آذر ۱۴۰۴ وزیر کار: مستمری بازنشستگان تامین اجتماعی با ۳۰ درصد افزایش واریز می‌شود گوشت گرم از فهرست کالا‌های اساسی خارج شد

طرح کاشت یک میلیارد درخت در انتظار تخصیص بودجه

رئیس سازمان منابع طبیعی گفت: هنوز بودجه طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت تخصیص داده نشده، ولی بر اساس مذاکرات ۴۶ میلیارد تومان در نظر گرفته شده و احتمالا تا پایان سال واریز شود.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۷ - ۲۶ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 16
کد خبر: ۲۳۳۰۷۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ عباسعلی نوبخت در نشست خبری که امروز برگزار شد با اشاره به بودجه طرح کاشت مردمی یک میلیارد درخت گفت: اوایل سال‌جاری با مجلس صحبت کردیم که در بودجه ۱۴۰۲ ردیفی را برای این طرح در نظر بگیرند که خوشبختانه در نظر گرفته شد.

وی افزود: این طرح ۱۸ هزار میلیارد تومان اعتبار برای ۴ سال نیاز دارد. یعنی سالی ۴۵۰۰ میلیارد تومان بودجه می خواهد که نهایت در بودجه ۲۳۷ میلیارد تومانی در نظر گرفته شد، البته هنوز تخصیص داده نشده است، ولی بر اساس مذاکرات ۴۶ میلیارد تومان در نظر گرفته شده و احتمالا تا پایان سال واریز شود.

رئیس سازمان منابع طبیعی تصریح کرد: قرار بود برای امسال سالی ۲۵۰ میلیون اصله نهال تولید شود که امسال بیش از ۲۵۰ میلیون اصله نهال تولید شد.

به گفته وی ۱۲۱ میلیون اصله نهال در بخش خصوصی و ۱۱۶ اصله نهال در بخش دولتی تولید شده و بخشی نیز ذیل معاونت باغبانی تولید شده است.

نوبخت در ادامه به اقدامات انجام شده برای مقابله با سیل در سیستان و بلوچستان و منطقه دشتیاری اشاره کرد وگفت:اقدامات انجام شده در منطقه دشتیاری باعث شد که سیل اخیرخسارت چندانی با مزارع و باغات نزند و از این جهت مردم نیز رضایت داشتند.

به گفته وی ۳۲هزار هکتار مطالعات پیرامون فعالیت آبخیزداری در مناطق بحرانی سیستان و بلوچستان پایان یافته و قابلیت اجرا دارند و می توانیم با اعتبار ۲۲۰۰میلیارد تومان مشکلات منطقه را در این بخش مرتفع کنیم.

وی افزود: اقدامات اجرایی آبخیزداری ۹۰ میلیون هکتار از ۱۲۵میلیون هکتار اراضی که در قلمرو فرسایش آبی است به پایان نرسیده است.اگر ۹۰ میلیون هکتار آبخیزداری در کشور انجام دهیم می توانیم سالانه ۵۰ میلیارد مترمکعب آب به آبخوان ها اضافه کنیم .

معاون وزیر جهادکشاورزی تصریح کرد: پیرامون دشت سیستان که ۸۰۰ هزار هکتار است متمرکز شدیم‌. در غرب دشت سیستان ۲میلیون هکتار عرصه داریم که اگر فعالیت های آبخیزداری انجام دهیم بخش قابل توجهی از مشکلات آب منطقه حل خواهد شد.

به گفته وی اگر پروژه های آبخیزداری را به طور کامل انجام دهیم در سالهای بعد ۶۰ میلیون مترمکعب آب به آبخوانها اضافه خواهد شد.

وی در پایان گفت: برای احیای ۵۰ میلیون هکتار مرتع در کشور برای مدت ۵ سال برنامه داریم. همچنین نظام نامه فعالیت مردمی سازی فعالیت های منابع طبیعی را آماده کردیم. ازطرفی کارگروه مبارزه با زمین خواری نیز برای مقابله با دانه درشت ها تشکیل شده است که برخورد می‌کنیم./ایسنا

ارسال نظر