غذا‌های محلی در ایام روزه داری-راهبرد معاصر
احتمال وقوع طوفان لحظه‌ای در تهران علت مسمومیت تعدادی از اهالی رضوانشهر چه بود؟ تمدید مهلت پذیرش اسناد بستری مشمول تأخیر بازنشستگان کشوری تا پایان شهریورماه چه تعداد زائر ایرانی در عربستان حضور دارند؟ ۴ تذکر ضروری درباره "بار حجاج ایرانی" در فرودگاه مدینه سامانه ثبت‌نام اسکان تابستانه فرهنگیان باز شد واکنش وزارت بهداشت به سخنان ظریف درباره واکسن کرونا رصدعملیات بازرسی مقر منافقین درفرانسه به‌طور زنده توسط ایران مذاکره با طرف عربستانی برای مشارکت حجاج ایرانی در انتخابات اعلام زمان انتخاب رشته دانش‌‌آموزان+ جزئیات تشکیل پرونده قضائی برای سانحه سقوط بالگرد رئیس‌جمهور/ شناسایی اموال مالک کوروش کمپانی جزییات پرداخت «بیمه سلامت» بابت هزینه دستگاه، نوار و سوزن تست قند خون توضیح هواشناسی درباره افزایش اشعه UV در کشور هشدار سازمان بازرسی به شبکه بانکی درباره نرخ سود سپرده‌ها دفترچه راهنمای انتخاب رشته آزمون کارشناسی ارشد امروز منتشر می‌شود

غذا‌های محلی در ایام روزه داری

شیرینی‌ها و غذا‌های سنتی خطه آذربایجان در ایام روزه‌داری متنوع و لذیذ و این شب‌ها کمابیش یکی دو قلم آن پای سفره افطار تبریزی‌هاست.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۸ - ۱۴ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 02
کد خبر: ۲۳۴۴۳۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ انواع دلمه برگ مو و دلمه کلم برگ تبریزی، کوفته تبریزی، آش ماست، اوماج آشی، شیربرنج، کتلت گوشت و انواع کوکو از غذا‌های محبوب تبریزی‌ها برای افطار ماه رمضان است. غذا‌های افطاری تبریز تنوع بالایی دارند و گردشگرانی که به تبریز سفر کرده باشند حتی در روز‌های دیگری غیر از ایام روزه‌داری حتما طعم کوفته تبریزی یا دلمه برگ مو را به یاد دارند.
اوماج آشی (آش اوماج) هم یک غذای محلی ایرانی است که معمولا در تبریز و مناطق اطراف آن تهیه می‌شود. این غذا یک آش سنتی و خوشمزه است که با استفاده از مواداولیه متنوعی مانند گوشت گوسفندی، عدس، نخود و انواع سبزیجات می‌شود. آش اوماج معمولا با نان تبریزی سرو می‌شود.

غذا‌های محلی در ایام روزه داری

شیرینی نزیه

در کنار این غذا‌های افطاری تبریز انواع شیرینی‌ها مثل نزیه، زنجفیلی کوکه، رشته ختایی و انواع کلوچه و کیک هم در سفره‌های افطاری تبریزی‌ها خودنمایی می‌کند. این شیرینی‌ها و دسر‌های خوشمزه معمولا با انواع نوشیدنی‌ها مثل چای نبات و گلاب، شیر و آب جوش سرو می‌شوند.

همان‌طور که رشته خشکار در گیلان یک شیرینی معروف برای سفره افطار یا زولبیا و بامیه پای ثابت سفره افطار است، شیرینی نزیه هم در تبریز یک شیرینی سنتی است که در ایام روزه‌داری حسابی طرفدار دارد. رشته ختایی تبریز نیز یک شیرینی خوشمزه شبیه رشته خشکار گیلانی‌هاست. این نوع شیرینی یا دسر معروف در روز‌های ماه رمضان تهیه می‌شود. / همشهری

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده