فعالیت مدارس ابتدایی اراک و برخی از روستا‌ها فردا دوشنبه غیرحضوری شد آمار جدید ابتلا به تب دنگی در کشور/ پشه آئدس در کدام استان‌ها دیده شده است؟ اعلام ساعت کاری ادارات سیستان و بلوچستان تا نیمه فروردین مهار موج شدید آنفلوآنزا در کشور طی هفته جاری ادارات استان سمنان فردا تنها ۴ ساعت فعال خواهند بود کلاهبردار متروی تهران دستگیر شد کاهش زمان ثبت شرکت از یک ماه به دو روز مدارس ۴ شهرستان خراسان رضوی فردا در نوبت صبح غیرحضوری شد تأخیر ۲ ساعته آغاز به‌کار فردا شامل مراکز تعویض پلاک می‌شود؟ مدارس سراسر کشور فردا دوشنبه ساعت ۱۰ صبح باز می‌شوند اعلام جزئیات تغییر ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی از فردا مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات کدام استان‌ها یکشنبه ۳۰ آذر ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ موج بعدی بارش‌ها از راه می‌رسد / این استان‌ها منتظر بارش باشند مدارس برخی شهرستان‌های خراسان رضوی ۳۰ آذر تعطیل شد تغییر در برنامه امتحانات آموزش و پرورش از ۱۱ تا ۱۷ دی ۱۴۰۴ بازداشت ۳ مدعی نفوذ در دستگاه قضایی

غذا‌های محلی در ایام روزه داری

شیرینی‌ها و غذا‌های سنتی خطه آذربایجان در ایام روزه‌داری متنوع و لذیذ و این شب‌ها کمابیش یکی دو قلم آن پای سفره افطار تبریزی‌هاست.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۸ - ۱۴ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 02
کد خبر: ۲۳۴۴۳۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ انواع دلمه برگ مو و دلمه کلم برگ تبریزی، کوفته تبریزی، آش ماست، اوماج آشی، شیربرنج، کتلت گوشت و انواع کوکو از غذا‌های محبوب تبریزی‌ها برای افطار ماه رمضان است. غذا‌های افطاری تبریز تنوع بالایی دارند و گردشگرانی که به تبریز سفر کرده باشند حتی در روز‌های دیگری غیر از ایام روزه‌داری حتما طعم کوفته تبریزی یا دلمه برگ مو را به یاد دارند.
اوماج آشی (آش اوماج) هم یک غذای محلی ایرانی است که معمولا در تبریز و مناطق اطراف آن تهیه می‌شود. این غذا یک آش سنتی و خوشمزه است که با استفاده از مواداولیه متنوعی مانند گوشت گوسفندی، عدس، نخود و انواع سبزیجات می‌شود. آش اوماج معمولا با نان تبریزی سرو می‌شود.

غذا‌های محلی در ایام روزه داری

شیرینی نزیه

در کنار این غذا‌های افطاری تبریز انواع شیرینی‌ها مثل نزیه، زنجفیلی کوکه، رشته ختایی و انواع کلوچه و کیک هم در سفره‌های افطاری تبریزی‌ها خودنمایی می‌کند. این شیرینی‌ها و دسر‌های خوشمزه معمولا با انواع نوشیدنی‌ها مثل چای نبات و گلاب، شیر و آب جوش سرو می‌شوند.

همان‌طور که رشته خشکار در گیلان یک شیرینی معروف برای سفره افطار یا زولبیا و بامیه پای ثابت سفره افطار است، شیرینی نزیه هم در تبریز یک شیرینی سنتی است که در ایام روزه‌داری حسابی طرفدار دارد. رشته ختایی تبریز نیز یک شیرینی خوشمزه شبیه رشته خشکار گیلانی‌هاست. این نوع شیرینی یا دسر معروف در روز‌های ماه رمضان تهیه می‌شود. / همشهری

ارسال نظر
آخرین اخبار