مقاومت عراق: دستانمان همچنان بر روی ماشه است دانمارک: ترامپ تهدید‌های خود درباره گرینلند را متوقف کند دیدار مقامات فلسطینی و مصری در قاهره تماس اردوغان با بن سلمان با محوریت تحولات سومالی و یمن تأکید عراقچی به تقویت تعاملات دیپلماتیک برای پیگیری منافع ایران در سازمان‌های بین‌المللی آکسیوس: مذاکرات سوریه و اسرائیل فردا در پاریس از سر گرفته می‌شود آژانس اطلاعات فدرال آلمان، اوباما را شنود می‌کرد فرزند مادورو: ما سالم هستیم و در مقابل حملات آمریکا ایستاده‌ایم مادورو و همسرش دوشنبه در دادگاه فدرال نیویورک حاضر می‌شوند وزیر خارجه ونزوئلا: هدف آمریکا فقط غارت منابع طبیعی و انرژی کشور ماست تهدید تازه ترامپ: دلسی رودریگز ممکن است نفر بعدی باشد عراقچی: پیگیری مطالبات ایران از دولت ونزوئلا در دستور کار وزارت خارجه قرار دارد مسکو: آمریکا فورا اعلام کند مادورو و همسرش کجا هستند رهبر مخالفان ونزوئلا: آماده در دست گرفتن قدرت هستیم دخالت آشکار ترامپ در ایران؛ دست آمریکا برای مردم رو شد

کشته شدن ۱۷۶ تن از نیروهای آنروا درحمله‌های رژیم صهیونیستی به غزه

آژانس حامی فلسطینی‌ها وابسته به سازمان ملل از تداوم کارشکنی‌های رژیم صهیونیستی در مسیر توزیع کمک‌های انسانی در نوار غزه انتقاد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۶ - ۱۵ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 03
کد خبر: ۲۳۴۵۷۸

به گزارش راهبرد معاصر، آژانس کار و امداد آوارگان فلسطینی وابسته به سازمان ملل (آنروا) امروز چهارشنبه اعلام کرد که ۱۷۶ تن از نیروهای این آژانس به صورت تأسف باری از آغاز حمله رژیم صهیونیستی به نوار غزه تاکنون جان خود را در این باریکه از دست داده اند.

 

این نهاد بین المللی اضافه کرد: اسرائیلی‌ها به اقدامات خود برای ممانعت از فعالیت‌های ما و دسترسی به ساکنان شمال نوار غزه با هدف توزیع کمک‌های بشردوستانه در میان آنها ادامه می‌دهند.

 

آنروا تاکید کرد که بیش از نیمی از کمک‌های دریافتی از گذرگاه‌های رفح و کرم ابوسالم طی ماه گذشته متعلق به این آژانس بوده است.

 

رژیم صهیونیستی علاوه بر کارشکنی و سنگ اندازی در مسیر توزیع کمک‌های بشردوستانه در نوار غزه نیروهای امدادرسان بین المللی را نیز در این باریکه هدف قرار می‌دهد.

 

لازم به ذکر است که ارتش این رژیم در حمله‌های روز جمعه گذشته خود علیه غزه، خودروی کارکنان سازمان آشپزخانه مرکزی جهانی را که برای بازدید از وضعیت نواره غزه به این باریکه سفر کرده بودند، بمباران کرد که طی آن هفت تن از اتباع استرالیا، انگلیس، لهستان، آمریکا و کانادا کشته شدند.

 

اتحادیه اروپا در واکنش به این جنایت تاکید کرد که هدف قرار دادن اعضای تیم آشپزخانه مرکزی جهانی و کشتار آن‌ها توسط ارتش رژیم صهیونیستی وحشتناک است.

 

این اتحادیه تاکید کرد که ما منتظر اجرای قطعنامه شورای امنیت در رابطه با آتش‌بس فوری در غزه و اجرای تدابیر دیوان دادگستری بین‌المللی هستیم.

 

این رخداد با انتقادات گسترده از سوی مجامع بین المللی همراه شد و پس از آن مقامات استرالیا نیز سفیر رژیم صهیونیستی در این کشور را احضار کردند./ مهر

کلمات کلیدی: آنروا غزه هدف
مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار