غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

کشته شدن ۱۷۶ تن از نیروهای آنروا درحمله‌های رژیم صهیونیستی به غزه

آژانس حامی فلسطینی‌ها وابسته به سازمان ملل از تداوم کارشکنی‌های رژیم صهیونیستی در مسیر توزیع کمک‌های انسانی در نوار غزه انتقاد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۶ - ۱۵ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 03
کد خبر: ۲۳۴۵۷۸

به گزارش راهبرد معاصر، آژانس کار و امداد آوارگان فلسطینی وابسته به سازمان ملل (آنروا) امروز چهارشنبه اعلام کرد که ۱۷۶ تن از نیروهای این آژانس به صورت تأسف باری از آغاز حمله رژیم صهیونیستی به نوار غزه تاکنون جان خود را در این باریکه از دست داده اند.

 

این نهاد بین المللی اضافه کرد: اسرائیلی‌ها به اقدامات خود برای ممانعت از فعالیت‌های ما و دسترسی به ساکنان شمال نوار غزه با هدف توزیع کمک‌های بشردوستانه در میان آنها ادامه می‌دهند.

 

آنروا تاکید کرد که بیش از نیمی از کمک‌های دریافتی از گذرگاه‌های رفح و کرم ابوسالم طی ماه گذشته متعلق به این آژانس بوده است.

 

رژیم صهیونیستی علاوه بر کارشکنی و سنگ اندازی در مسیر توزیع کمک‌های بشردوستانه در نوار غزه نیروهای امدادرسان بین المللی را نیز در این باریکه هدف قرار می‌دهد.

 

لازم به ذکر است که ارتش این رژیم در حمله‌های روز جمعه گذشته خود علیه غزه، خودروی کارکنان سازمان آشپزخانه مرکزی جهانی را که برای بازدید از وضعیت نواره غزه به این باریکه سفر کرده بودند، بمباران کرد که طی آن هفت تن از اتباع استرالیا، انگلیس، لهستان، آمریکا و کانادا کشته شدند.

 

اتحادیه اروپا در واکنش به این جنایت تاکید کرد که هدف قرار دادن اعضای تیم آشپزخانه مرکزی جهانی و کشتار آن‌ها توسط ارتش رژیم صهیونیستی وحشتناک است.

 

این اتحادیه تاکید کرد که ما منتظر اجرای قطعنامه شورای امنیت در رابطه با آتش‌بس فوری در غزه و اجرای تدابیر دیوان دادگستری بین‌المللی هستیم.

 

این رخداد با انتقادات گسترده از سوی مجامع بین المللی همراه شد و پس از آن مقامات استرالیا نیز سفیر رژیم صهیونیستی در این کشور را احضار کردند./ مهر

کلمات کلیدی: آنروا غزه هدف
مطالب مرتبط
ارسال نظر