غیبت قطعی ۶ استقلالی در اصفهان اعلام لیست تیم ملی والیبال برای حضور در لیگ ملت‌های ۲۰۲۵ ببینید/فرمانده کل سپاه خطاب به صهیونیست‌ها: اگر در یک لحظه ۶۰۰ موشک روی سرتان بریزیم چه کار خواهید کرد؟  معاون وزیر امور خارجه: در مذاکرات هسته‌ای، ایران فقط اقدامات اطمینان‌ساز می‌پذیرد سیاری: خلیج فارس بوده، هست و خواهد ماند هلندی نامدار در کادر استقلال این خوراکی مقوی کلسترول را کنترل می‌کند دورتموند، لورکوزن را چپ و راست کرد! آتش‌سوزی در مغازه تعویض روغنی اندرزگو/ آتش به نمای ساختمان مجاور هم سرایت کرد حقوق جدید دانشگاه آزاد اعلام شد/ میانگین دریافتی کارکنان به ۳۱ میلیون تومان می‌رسد ویدیو/ نخستین اخبار دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا آخرین وضعیت پرداخت کالابرگ الکترونیکی/ اعتبار دهک‌های مختلف چقدر است؟ چگونه آب گشنیز به رشد مو و بهبود کیفیت آن کمک می‌کند؟ اسطوره میلان و هلند با پیشنهاد استقلالی‌ها موافقت کرد جزئیات جدید از حادثه سقوط ۷ نفر به چاه در کوهدشت + اسامی

علل تعرق افراد چیست؟

راهکارهای رفع پینه در دست و پا و علل تعرق زیاد در بدن را خواهیم گفت.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۰ - ۰۸ مهر ۱۳۹۸ - 2019 September 30
کد خبر: ۲۳۵۹۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ عرق کردن بیش از حد اگرچه مشکل زا به نظر نرسیده و آسیب خاصی را متوجه شخص نمی‌کند اما برای آن دلایل واضحی وجود دارد مانند هوای گرم یا فعالیت بدنی. در این گونه موارد، بدن شما در واقع یک فرآیند کاملاً طبیعی تنظیم گرمایی را انجام می دهد.

 

هایپر هیدروزیس کانونی

۲ نوع تعریق شدید و غیرطبیعی داریم ؛کانونی یا عمومی. تعریق شدید (هایپرهیدروزیس یا هایپرهیدروز) منطقه ای یا کانونی به عرق کردن شدید در برخی از نقاط بدن اطلاق می شود که اغلب در هر دو قسمت بدن رخ می دهد، مانند کف هر دو دست، زیر هر دو بغل یا در هر دو طرف صورت. اگر چه هر کسی ممکن است در این نقاط با عرق مواجه شود اما اگر هیچ دلیل منطقی و واضحی برای مرطوب بودن این نقاط وجود نداشته باشد باید آن را جدی گرفت.

 

ماهیت ذاتی هایپرهیدروزیس کانونی ناشناخته باقی مانده اما مطالعات نشان می دهد که افراد هیچ تغییر یا ناهنجاری در غده های تولید عرق خود یا میزان عرق تولیدی ندارند. با این وجود گفته می شود که این حالت به دلیل یک اختلال ژنتیکی در سیستم عصبی ایجاد می شود که باعث ایجاد واکنش عرقی در شرایط غیرضروری برای فرد خواهد شد.

 

عوامل دیگری هم مانند اضطراب، دیابت، بارداری، پرکاری تیرویید، حمله قلبی هم وجود دارد که می تواند موجب تعرق فرد شود.

منبع: باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار