شوک بزرگ به پرسپولیس / بازیکن ازبک دیدار با تراکتور و الهلال را از دست داد جزئیات سقوط هواپیمای نظامی در کبودراهنگ: ۲ خلبان هواپیمای دچار صدمه جزئی شدند آتش سوزی گسترده در بیمارستان «مفتح» ورامین پرسپولیس با سرمربی ترک به توافق نهایی رسید / پیشنهاد ۲۰۰ میلیارد تومانی یک روز عزای عمومی در ترکیه به‌دلیل حادثه آتش‌سوزی دعوت علی‌اف از پزشکیان برای سفر به آذربایجان سبزی خوش عطری که مانند مولتی‌ویتامین عمل می‌کند رسانه عبری: ترامپ از قطر انتقام خواهد گرفت بن فرحان: باید از وقوع جنگ میان ایران و اسرائیل جلوگیری کنیم مسکو: ۷ پهپاد اوکراین بر فراز کریمه منهدم شدند داور بازی ذوب آهن و پرسپولیس محروم شد حمایت عربستان از حکومت جولانی / بن فرحان به بیروت می‌رود پسر قاضی مقیسه: قاتل منافق به بهانه عمل جراحی، برای آموزش ترور رفته بود العربیه: حماس برای اولین‌بار پس از ترور السنوار جانشین او در غزه را معرفی کرد تست موفق آمیز جدیدترین تسلیحات و موشک‌ها در رزمایش ارتش

علل تعرق افراد چیست؟

راهکارهای رفع پینه در دست و پا و علل تعرق زیاد در بدن را خواهیم گفت.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۰ - ۰۸ مهر ۱۳۹۸ - 2019 September 30
کد خبر: ۲۳۵۹۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ عرق کردن بیش از حد اگرچه مشکل زا به نظر نرسیده و آسیب خاصی را متوجه شخص نمی‌کند اما برای آن دلایل واضحی وجود دارد مانند هوای گرم یا فعالیت بدنی. در این گونه موارد، بدن شما در واقع یک فرآیند کاملاً طبیعی تنظیم گرمایی را انجام می دهد.

 

هایپر هیدروزیس کانونی

۲ نوع تعریق شدید و غیرطبیعی داریم ؛کانونی یا عمومی. تعریق شدید (هایپرهیدروزیس یا هایپرهیدروز) منطقه ای یا کانونی به عرق کردن شدید در برخی از نقاط بدن اطلاق می شود که اغلب در هر دو قسمت بدن رخ می دهد، مانند کف هر دو دست، زیر هر دو بغل یا در هر دو طرف صورت. اگر چه هر کسی ممکن است در این نقاط با عرق مواجه شود اما اگر هیچ دلیل منطقی و واضحی برای مرطوب بودن این نقاط وجود نداشته باشد باید آن را جدی گرفت.

 

ماهیت ذاتی هایپرهیدروزیس کانونی ناشناخته باقی مانده اما مطالعات نشان می دهد که افراد هیچ تغییر یا ناهنجاری در غده های تولید عرق خود یا میزان عرق تولیدی ندارند. با این وجود گفته می شود که این حالت به دلیل یک اختلال ژنتیکی در سیستم عصبی ایجاد می شود که باعث ایجاد واکنش عرقی در شرایط غیرضروری برای فرد خواهد شد.

 

عوامل دیگری هم مانند اضطراب، دیابت، بارداری، پرکاری تیرویید، حمله قلبی هم وجود دارد که می تواند موجب تعرق فرد شود.

منبع: باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار