علل تعرق افراد چیست؟-راهبرد معاصر
تمجید رئیس فیفا از حضور پرشمار زنان در دیدار سپاهان - پرسپولیس گاردین: نوشیدن و سرو مشروبات الکلی در جام جهانی ۲۰۳۴ عربستان ممنوع خواهد بود آخرین رده‌بندی فیفا در سال ۲۰۲۴/ ایران هجدهم دنیا و دوم آسیا ثبت نام بیش از ۴۴۰ هزار نفر در کنکور | اول دی؛ آخرین مهلت نام‌نویسی تداوم سیر صعودی نرخ بهره بین بانکی + جدول هشدار سازمان هواشناسی در مورد تشدید فعالیت سامانه بارشی در کشور دستور شناسایی مشترکانی که از ماینر استفاه می‌کنند صادر شد نماینده مجلس: حتی فقیرترین کشور‌های آفریقایی هم این حد از کاهش ارزش پول را ندارند مصر رئیس گروه دی۸ شد سخنگوی وزارت خارجه: حملات اسرائیل منجر به تخریب زیرساخت‌های غیرنظامی یمن شد وزرای کار و دادگستری وارد شیراز شدند طلای جهانی به زمین خورد!  متهمان ناآرامی در بیمارستان شهید جلیل یاسوج دستگیر شدند واکنش انصارالله به حمله هوایی اسراییل: به هر تجاوزی پاسخ می‌دهیم/ حمایت از غزه ادامه دارد حمله هوایی گسترده رژیم اسرائیل به صنعاء و الحدیده یمن + جزییات

علل تعرق افراد چیست؟

راهکارهای رفع پینه در دست و پا و علل تعرق زیاد در بدن را خواهیم گفت.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۰ - ۰۸ مهر ۱۳۹۸ - 2019 September 30
کد خبر: ۲۳۵۹۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ عرق کردن بیش از حد اگرچه مشکل زا به نظر نرسیده و آسیب خاصی را متوجه شخص نمی‌کند اما برای آن دلایل واضحی وجود دارد مانند هوای گرم یا فعالیت بدنی. در این گونه موارد، بدن شما در واقع یک فرآیند کاملاً طبیعی تنظیم گرمایی را انجام می دهد.

 

هایپر هیدروزیس کانونی

۲ نوع تعریق شدید و غیرطبیعی داریم ؛کانونی یا عمومی. تعریق شدید (هایپرهیدروزیس یا هایپرهیدروز) منطقه ای یا کانونی به عرق کردن شدید در برخی از نقاط بدن اطلاق می شود که اغلب در هر دو قسمت بدن رخ می دهد، مانند کف هر دو دست، زیر هر دو بغل یا در هر دو طرف صورت. اگر چه هر کسی ممکن است در این نقاط با عرق مواجه شود اما اگر هیچ دلیل منطقی و واضحی برای مرطوب بودن این نقاط وجود نداشته باشد باید آن را جدی گرفت.

 

ماهیت ذاتی هایپرهیدروزیس کانونی ناشناخته باقی مانده اما مطالعات نشان می دهد که افراد هیچ تغییر یا ناهنجاری در غده های تولید عرق خود یا میزان عرق تولیدی ندارند. با این وجود گفته می شود که این حالت به دلیل یک اختلال ژنتیکی در سیستم عصبی ایجاد می شود که باعث ایجاد واکنش عرقی در شرایط غیرضروری برای فرد خواهد شد.

 

عوامل دیگری هم مانند اضطراب، دیابت، بارداری، پرکاری تیرویید، حمله قلبی هم وجود دارد که می تواند موجب تعرق فرد شود.

منبع: باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار