قوه قضاییه: هیچ اتفاق جدیدی در پرونده تتلو رخ نداده است تولید داروی خوراکی ضدسرطان از مهرماه استرداد جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیاردی به کشور هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۸؛ موج گرما در راه ایران حکم اعدام سه متجاوز به عنف در گرگان اجرا شد اطلاعیه آموزش و پرورش درباره ادعای تقلب در آزمون مدارس سمپاد آخرین وضعیت اختلالات GPS در تهران و دیگر نقاط کشور اتهام تجاوز به ۸ زن در پرونده «کیوان» / شیما قوشه، وکیل: متهم با قرار وثیقه ۲۰ میلیارد تومانی آزاد است دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان تمام شد! وزیر علوم: ۸۵ درصد داوطلبان بدون کنکور وارد دانشگاه‌ها می‌شوند/ به سمت حذف کنکور می‌رویم ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد

پاسخ پلیس فتا به ادعای سلبریتی ها

رئیس پلیس فتا به ادعای برخی سلبریتی ها مبنی بر بارگزاری برخی مطالب در صفحه شخصی آنها توسط هکرها پاسخ داد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۷ - ۰۹ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 01
کد خبر: ۲۳۷۱۱

به گزارش راهبرد معاصر، سیستم‌های رایانه‌ای زمینه‌ساز بسیاری از آسیب‌ها‌ست و اکثر کاربران اینترنت و استفاده‌کنندگان از فضای مجازی، اطلاعات جامعی از بحث امنیت داده‌ها و نفوذ هکرها ندارند و اصلاً تلاشی هم در این زمینه نمی‌کنند که این خود فراهم‌کننده زمینه مناسبی برای آسیب دیدن است.

 

سرهنگ تورج کاظمی رئیس پلیس فتا تهران بزرگ در گفتگویی با تاکید بر اینکه پلیس به حریم خصوصی افراد ورود نمی‌کند، اظهار کرد: پلیس فتا روزانه با رصد صفحات عمومی شبکه‌های اجتماعی که قابل دسترس همگان است، به شناسایی افرادی می‌پردازد که رفتارهایشان در قانون به عنوان جرم تلقی می‌شود. سپس پس از بررسی‌های تکمیلی پرونده را به مراجع مربوطه ارسال می‌کند.

 

وی درباره برخورد پلیس با عاملان بدحجابی در فضای مجازی افزود: مواردی مانند بدحجابی پس از شناسایی توسط پلیس فتا، روزانه به پلیس امنیت اخلاقی معرفی می‌شوند تا برخورد مناسب صورت گیرد.

 

سرهنگ کاظمی درباره برخورد با سلبریتی‌ها گفت: برای پلیس نوع فعالیت در صفحه و نوع محتوا مهم است نه شخصیت مشهور یا عادی. هر فردی که در فضای مجازی جرمی را مرتکب شود، طبق قانون با او برخورد می‌شود.

 

رئیس پلیس فتا تهران بزرگ درباره شکایت سلبریتی‌ها از هکرها ادامه داد: بررسی شکایت از هکرها روزانه بخشی از کار پلیس فتا است. عده‌ای از سلبریتی‌ها ادعا می‌کنند که محتوای منتشر شده در صفحاتشان، بدون اجازه آن‌ها بوده؛ اینگونه موارد نیز توسط پلیس پیگیری می‌شوند و نام شاکیان نزد پلیس محفوظ است.

 

رئیس پلیس فتا تهران با بیان اینکه پلیس هیچوقت با مجرم‌ها همکاری نمی‌کند، گفت: هکرها کسانی هستند که نفوذ غیر مجاز دارند، در نتیجه مجرم هستند. پلیس به اندازه‌ی نیاز خود، افسر پلیس متخصص و قابل اعتماد داشته و نیازی به استفاده از هکرها ندارد.

 

وی درباره نقص سیستم پایا گفت: بررسی سامانه‌هایی مانند سامانه پایا به خدمات بانکی مربوط است و تنها در صورت شکایت افراد، پلیس به این مسئله ورود می‌کند؛ اما تاکنون گزارش شکایتی از این مسئله نداشته ایم.

 

سرهنگ کاظمی در پایان در توصیه‌ای به کاربران خاطر نشان کرد: توصیه می‌کنیم برای در امان ماندن از حمله افراد سودجو، دسترسی به صفحات خود را در شبکه‌های اجتماعی برای سایرین محدود کرده و با بالابردن ضرایب امنیتی، اجازه ورود غریبه‌ها را به صفحه خود ندهند.

ارسال نظر