وزیر آموزش‌وپرورش: اصلاح ساختار نظام آموزشی آغاز شد چالوس عصر یکطرفه می‌شود تداوم گرمای شدید در مرزهای اربعین؛افزایش دما در نجف و کربلا کیفیت هوای تهران در وضعیت قابل‌قبول اعلام جرم دادستانی علیه حامیان تروریست‌های اعدامی دادستان تهران: قرارداد غیرقانونی 12.5 هزار میلیارد ریالی فسخ شد آمار تکان دهنده از سن ورود به اینترنت تا استفاده از فیلترشکن  قاتلان ۲ بسیجی شهید حادثه تروریستی مشهد دستگیر شدند ورود ربات‌های چینی به آمریکا ممنوع شد هشدار هواشناسی برای ۸ استان؛ رگبار، رعد و برق و سیلاب در راه است جزئیات استخدام آموزش و پرورش ۴۰ هزار نیرو / تعیین تکلیف حق التدریسی‌ها و مشمولان ماده ۲۸ شیوع بیماری تب دنگی در جهان/ آمار ابتلا به تب دنگی در کشور/ بیشترین انتقال محلی در این مناطق وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی از مهرماه حضوری خواهد بود هوای تهران در وضعیت قرمز قرار گرفت درگیری‌های اخیر ایران و آمریکا چند شهید و مصدوم داشت؟ هشدار هواشناسی؛ دمای این استان به ۴٨ و ۴٩ می‌رسد

پاسخ پلیس فتا به ادعای سلبریتی ها

پاسخ پلیس فتا به ادعای سلبریتی ها رئیس پلیس فتا به ادعای برخی سلبریتی ها مبنی بر بارگزاری برخی مطالب در صفحه شخصی آنها توسط هکرها پاسخ داد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۷ - ۰۹ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 01
کد خبر: ۲۳۷۱۱

به گزارش راهبرد معاصر، سیستم‌های رایانه‌ای زمینه‌ساز بسیاری از آسیب‌ها‌ست و اکثر کاربران اینترنت و استفاده‌کنندگان از فضای مجازی، اطلاعات جامعی از بحث امنیت داده‌ها و نفوذ هکرها ندارند و اصلاً تلاشی هم در این زمینه نمی‌کنند که این خود فراهم‌کننده زمینه مناسبی برای آسیب دیدن است.

 

سرهنگ تورج کاظمی رئیس پلیس فتا تهران بزرگ در گفتگویی با تاکید بر اینکه پلیس به حریم خصوصی افراد ورود نمی‌کند، اظهار کرد: پلیس فتا روزانه با رصد صفحات عمومی شبکه‌های اجتماعی که قابل دسترس همگان است، به شناسایی افرادی می‌پردازد که رفتارهایشان در قانون به عنوان جرم تلقی می‌شود. سپس پس از بررسی‌های تکمیلی پرونده را به مراجع مربوطه ارسال می‌کند.

 

وی درباره برخورد پلیس با عاملان بدحجابی در فضای مجازی افزود: مواردی مانند بدحجابی پس از شناسایی توسط پلیس فتا، روزانه به پلیس امنیت اخلاقی معرفی می‌شوند تا برخورد مناسب صورت گیرد.

 

سرهنگ کاظمی درباره برخورد با سلبریتی‌ها گفت: برای پلیس نوع فعالیت در صفحه و نوع محتوا مهم است نه شخصیت مشهور یا عادی. هر فردی که در فضای مجازی جرمی را مرتکب شود، طبق قانون با او برخورد می‌شود.

 

رئیس پلیس فتا تهران بزرگ درباره شکایت سلبریتی‌ها از هکرها ادامه داد: بررسی شکایت از هکرها روزانه بخشی از کار پلیس فتا است. عده‌ای از سلبریتی‌ها ادعا می‌کنند که محتوای منتشر شده در صفحاتشان، بدون اجازه آن‌ها بوده؛ اینگونه موارد نیز توسط پلیس پیگیری می‌شوند و نام شاکیان نزد پلیس محفوظ است.

 

رئیس پلیس فتا تهران با بیان اینکه پلیس هیچوقت با مجرم‌ها همکاری نمی‌کند، گفت: هکرها کسانی هستند که نفوذ غیر مجاز دارند، در نتیجه مجرم هستند. پلیس به اندازه‌ی نیاز خود، افسر پلیس متخصص و قابل اعتماد داشته و نیازی به استفاده از هکرها ندارد.

 

وی درباره نقص سیستم پایا گفت: بررسی سامانه‌هایی مانند سامانه پایا به خدمات بانکی مربوط است و تنها در صورت شکایت افراد، پلیس به این مسئله ورود می‌کند؛ اما تاکنون گزارش شکایتی از این مسئله نداشته ایم.

 

سرهنگ کاظمی در پایان در توصیه‌ای به کاربران خاطر نشان کرد: توصیه می‌کنیم برای در امان ماندن از حمله افراد سودجو، دسترسی به صفحات خود را در شبکه‌های اجتماعی برای سایرین محدود کرده و با بالابردن ضرایب امنیتی، اجازه ورود غریبه‌ها را به صفحه خود ندهند.

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار