واکنش نبیه بری به شایعات جنگ قریب‌الوقوع و انتقال پیام تهدیدآمیز به لبنان مذاکره‌کننده ارشد اوکراین: حاضر نیستیم خاک خود را به روسیه واگذار کنیم ادعای تکراری کانادا درباره دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای ترامپ: به زودی عملیات زمینی در ونزوئلا را آغاز خواهیم کرد آمریکا گرین کارت مهاجران ۱۹ کشور از جمله ایران را بازبینی می‌کند حملات شدید اسرائیل به دمشق؛ ۴ نفر کشته شدند آخرین جزییات از تیراندازی به دو نیروی گارد ملی آمریکا/ کاخ سفید موقتا تعطیل شد انتقاد عراقچی از اقدامات تروئیکای اروپایی در دیدار با همتای فرانسوی تیراندازی به ۲ عضو گارد ملی آمریکا در واشنگتن فرانسه: درباره موضوع هسته‌ای ایران به راه‌حل دیپلماتیک پایبندیم ارتش اسرائیل: عملیات نظامی در شمال کرانه باختری آغاز شده است وزارت دفاع عراق منشأ صدای هواپیما‌های جنگی در مرز با ایران را اعلام کرد پاپ لئو چهاردهم به ترکیه می‌رود ادعای اوکراین درباره هدف قرار دادن تأسیسات دفاعی روسیه عراقچی: پیگیری پرداخت غرامت به قربانیان شیمیایی سردشت در دستورکار ما قرار دارد 

ادامه اعتراضات حامیان فلسطین در دانشگاه‌های آمریکا

تجمعات حمایتی از فلسطین در دانشگاه‌های آمریکا ادامه دارد و دانشجویان می‌گویند تا زمان قطع همکاری دانشگاه‌ها با تل آویو به اعتراض خود ادامه می‌دهند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۰ - ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 05
کد خبر: ۲۳۹۲۵۳

به گزارش راهبرد معاصر، اعتراضات و تجمعات حمایتی از فلسطین در دانشگاه‌های سراسر آمریکا همچنان ادامه دارد و دانشجویان و اساتید می‌گویند تا زمانیکه خواسته‌هایشان مبنی بر توقف و قطع همکاری دانشگاه‌ها با رژیم صهیونیستی به دلیل جنایاتش در غزه برآورده نشود، از این تجمعات دست بر نمی‌دارند.

 

به نوشته روزنامه نیویورک تایمز، دانشگاه شیکاگو که مدل آزادی بیان در بین دانشگاه‌های آمریکا محسوب می‌شود صحنه تنش‌های زیادی بین ماموران اجرای قانون و دانشجویان بود. یکی از اساتید ۶۵ ساله این دانشگاه دستگیر شد که همین مساله به تشدید بحث‌ها درباره سیاستگذاری در پردیس‌های این دانشگاه منجر شده است.

 

رفتار پلیس با این استاد دانشگاه به خشم دانشجویان و دیگر اساتید انجامید. رئیس دانشگاه شیکاگو نیز گفته که تجمعات نباید ادامه پیدا کند.در این میان، پلیس نیویورک از پهپاد برای رصد تجمعات اعتراضی حمایت از فلسطین در دانشگاه‌های این شهر استفاده می‌کند.

 

پلیس نیویورک همچنین ده‌ها نفر از دانشجویان دانشگاه کلمبیا در نیویورک شامل ۳۰ دانشجو، شش استاد و دو کارمند این دانشگاه را دستگیر کرده است.به گفته موسسه هنر شیکاگو، حدود ۵۰ نفر در جریان تظاهرات روز شنبه در مقابل این موسسه دستگیر شدند.به گفته سخنگوی موسسه، تظاهراتی با حضور برخی از دانشجویان موسسه هنر شیکاگو، صبح روز شنبه در باغ شمالی موزه آغاز شد.

 

مراسم فارغ‌التحصیلی در کالج‌ها و دانشگاه‌های ایالات متحده پس از چند هفته اعتراض که منجر به دستگیری بیش از ۲۱۰۰ نفر در بیش از ۴۰ دانشگاه در حداقل ۲۵ ایالت شد، در حال برگزاری است.

 

تجمعاتی در همبستگی با مردم غزه نیز در پردیس‌های دانشگاهی در انگلیس و ایرلند ادامه دارد و برخی دانشگاه‌ها شاهد برپایی چادر‌هایی مشابه دانشگاه‌ها در ایالات متحده هستند.

 

همزمان با اعلام آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا درباره نزدیک شدن آتش بس بین رژیم صهینونیستی و حماس، معترضان طرفدار فلسطین دانشگاه دولتی جورجیا را اشغال کردند.اساید این دانشگاه نیز اعلام کردند که مایلند شاهد یک آتش بس دائمی در نواز غزه باشند./ ایسنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار