اعتراف اسرائیل به قدرت موشکی ایران: سرعت ساخت موشک در ایران فراتر از انتظار است رایزنی محمود عباس و رئیس‌جمهور قزاقستان درباره تحولات فلسطین ادعای جدید نخست‌وزیر اسرائیل علیه حماس عراقچی: ایران همزمان برای مذاکره و دفاع از منافع ملی آماده است مسکو: آمریکا باید از درگیری تمام‌عیار در ونزوئلا جلوگیری کند تونی بلر از برنامه ترامپ برای «هیات صلح غزه» کنار گذاشته شد عراقچی: باید ثابت می‌کردیم دشمنان از طریق جنگ نمی‌توانند به اهداف خود برسند وقوع زلزله ۷ ریشتری در ژاپن؛ هشدار سونامی صادر شد اعتصاب گسترده علویان سوریه اسلامی: سازمان انرژی اتمی در حمله نظامی هیچ تلفاتی نداشت/ هیچ بازرسی در ایران نیست ریابکوف: روسیه شانه‌به‌شانه در کنار مادورو ایستاده است مرتس: آلمان در آینده نزدیک فلسطین را به‌رسمیت نمی‌شناسد نتانیاهو: ما در سوریه باقی خواهیم ماند فرستاده ترامپ: آمریکا نیروی زمینی در اوکراین مستقر نخواهد کرد زامیر: در حال آماده شدن برای یک جنگ غافلگیرکننده هستیم

سی ان ان: از ۷ اکتبر ۱۴۳ خبرنگار در غزه کشته شده اند

شبکه خبری سی ان ان آمریکا روز شنبه به وقت محلی اعلام کرد: از سال ۱۹۹۲، زمانی که کمیته حمایت از خبرنگاران شروع به جمع آوری داده‌ها کرد، این مرگبارترین دوره برای خبرنگاران بوده است. از ماه اکتبر تاکنون حداقل ۹۷ روزنامه نگار و کارمند رسانه‌ای در غزه کشته شده اند که ۹۲ نفر از آن‌ها فلسطینی بوده اند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۶ - ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 11
کد خبر: ۲۴۰۳۴۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ شبکه خبری سی ان ان آمریکا به نقل از دفتر رسانه‌های دولتی در غزه اعلام کرد که تعداد خبرنگاران کشته شده از ۷ اکتبر به ۱۴۳ نفر رسیده و این مرگبارترین دوره برای خبرنگاران بوده است.

شبکه خبری سی ان ان آمریکا روز شنبه به وقت محلی اعلام کرد: از سال ۱۹۹۲، زمانی که کمیته حمایت از خبرنگاران شروع به جمع آوری داده‌ها کرد، این مرگبارترین دوره برای خبرنگاران بوده است. از ماه اکتبر تاکنون حداقل ۹۷ روزنامه نگار و کارمند رسانه‌ای در غزه کشته شده اند که ۹۲ نفر از آن‌ها فلسطینی بوده اند.

بسیاری از روزنامه نگاران در غزه جان خود را به خطر می‌اندازند تا از آنچه در غزه رخ می‌دهد گزارش دهند. برخی مجبور به ترک خانه‌های خود بدون تجهیزات یا وسایل حفاظتی شده‌اند و به تلفن‌های خود برای مستندسازی تکیه می‌کنند. دیگران باید هنگام بارگذاری فیلم به مناطق مرتفع سفر کنند تا درکنار گلوله باران اسرائیل، قطعی برق و اختلالات ارتباطی را دور بزنند. خبرنگاران آواره که در چادر‌های موقت کار می‌کنند در معرض حملات اسرائیل قرار می‌گیرند.

وزارت بهداشت غزه از کشته شدن ۲۸ نفر در ۲۴ ساعت گذشته در غزه خبر دادن و به این ترتیب آمار شهدای جنگ در غزه به ۳۴۹۷۱ نفر رسید.

این وزارتخانه گفته است که در همین مدت ۶۹ نفر زخمی شده اند. در مجموع، از ۷ اکتبر، ۳۴ هزار و ۹۷۱ نفر در غزه کشته و ۷۸ هزار و ۶۴۱ نفر مجروح شده اند.

این در حالی است که همزمان گور‌های دسته جمعی در غزه در نزدیکی بیمارستان‌ها کشف شده و شورای امنیت سازمان ملل خواستار تحقیقات فوری و مستقل در مورد گور‌های دسته جمعی در غزه شد که در نزدیکی بیمارستان‌های غزه کشف شده است. بیش از ۳۰۰ جسد در حیاط بیمارستان ناصر در خان یونس پس از عملیات نظامی اسرائیل کشف شده است.

همزمان، شورای امنیت سازمان ملل خواستار تحقیقات فوری و مستقل در مورد گور‌های دسته جمعی در غزه شده که در نزدیکی بیمارستان‌های غزه کشف شده است. بیش از ۳۰۰ جسد در حیاط بیمارستان ناصر در خان یونس پس از عملیات نظامی اسرائیل کشف شده است.

اعضای شورای امنیت نگرانی عمیق خود را نسبت به گزارش‌های مربوط به کشف گور‌های دسته جمعی در داخل و اطراف مراکز پزشکی ناصر و الشفا در غزه، جایی که صد‌ها جسد از جمله زنان، کودکان و افراد مسن در آن دفن شده اند، ابراز کردند.

اعضای شورای امنیت بر نیاز به پاسخگویی در قبال نقض قوانین بین‌المللی تاکید کردند و خواستار دسترسی بازرسان اجازه به تمامی مکان‌های گور‌های دسته‌جمعی در غزه شدند تا تحقیقات فوری، مستقل، کامل، جامع، شفاف و بی‌طرفانه انجام شود.

اعضای شورای امنیت بر تقاضای خود تاکید کردند که همه طرف‌ها به طور دقیق به تعهدات خود تحت قوانین بین‌المللی، از جمله حقوق بین‌المللی بشردوستانه و حقوق بین‌المللی بشر، به‌ویژه در مورد حفاظت از غیرنظامیان و زیرساخت‌های غیرنظامی پایبند باشند.

اعضای شورای امنیت بر اهمیت اطلاع رسانی به خانواده‌ها در مورد سرنوشت و محل نگهداری بستگان ناپدید شده خود، مطابق با قوانین بین المللی بشردوستانه، تاکید کردند.

اعضای شورای امنیت بر ضرورت اجرای فوری و کامل قطعنامه‌های ۲۷۲۸ (۲۰۲۴)، ۲۷۲۰ (۲۰۲۳) و ۲۷۱۲ (۲۰۲۳) توسط همه طرف‌ها تاکید کردند. / ایرنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار