محرومیت ۳ ورزشکار ایرانی به دلیل دوپینگ صعود ۱۵ پله‌ای بیرانوند در جدیدترین رنکینگ جهانی عربستان به دنبال شکار ستاره ایرانی / طارمی از اینتر جدا می‌شود؟ زمان واریز کامل کسورات اردیبهشت بازنشستگان کشوری اعلام شد آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد بازگشت دوومیدانی‌کاران به ایران در غیاب حاشیه‌سازان بازداشت اعضای باند قاچاق ۲۱ هزار گوشی تلفن همراه در بوشهر آتش‌سوزی انبار لوازم یدکی خودرو در جاده قدیم کرج آینده مبهم گندوز در پرسپولیس/ احتمال جدایی بیشتر است اینفوگرافیک/ حداقل حقوق برای حذف یارانه چقدر است؟ طوفان سهمگین در سیستان و بلوچستان ۱۵۴۴ نفر را راهی بیمارستان کرد «سیدورف» با استقبال رسمی مدیران استقلال وارد تهران شد + عکس «جان‌پیرو گاسپرینی» سرمربی جدید رم شد گروگانگیری خونین در لنگرود / مردی که می‌خواست همسرش را در خانه آتش بزند در تیراندازی متقابل با ماموران کشته شد تصاویر/ روزنامه‌های ورزشی امروز دوشنبه ۱۲ خرداد

تقدیر وزیر ورزش از شورایی که تعلیق جودوی ایران را رقم زد

وزیر ورزش و جوانان در حالی از شورای برون مرزی این وزارتخانه تقدیر کرده که تلخ‌ترین و بدترین اتفاق سال جاری به دست این شورا و البته با همکاری فدراسیون جودو رقم خورد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۰ - ۱۴ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 06
کد خبر: ۲۴۰۶۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ دویست و شانزدهمین نشست شورای معاونان وزارت ورزش و جوانان روز گذشته (شنبه) برگزار شد و خبر آن روی خروجی پایگاه خبری وزارت ورزش قرار گرفت. در متن خبر منتشر شده از سوی وزارت ورزش آمده است: «مسعود سلطانی‌فر با تقدیر از دقت نظر شورای برون مرزی در موضوع اعزام‌های برون مرزی گفت: آمارهای ارائه شده حاکی از کاهش سی درصدی اعزام‌هاست که بیشتر آنها غیر ضروری بوده و باز هم تاکید می‌کنم سفرهای غیر ضروری و افراد غیر مرتبط تحت هر عنوان و بهانه پذیرفته نیست و اجازه نمی دهیم منابع کشور و ورزش به این شکل هزینه شود.»

 

سلطانی‌فر در حالی از «دقت نظر» شورای برون‌مرزی تقدیر کرده که مهمترین و بدترین اتفاق سال ورزش ایران با بی‌تدبیری همین شورا رقم خورد؛ اعزام سعید ملایی که در نهایت منجر به تعلیق فدراسیون جودو شد.

 

سفر سعید ملایی به ژاپن برای حضور در مسابقات جهانی جودو در شرایطی انجام شد که شورای برون مرزی وزارت ورزش و جوانان با این اعزام موافقت کرده بود؛ شورایی که موظف است با در نظر گرفتن مصالح و منافع ورزش کشور در خصوص اعزام‌های ورزشی تصمیم‌گیری کند، اما در جریان اتفاقات جودو به خوبی مشخص شد که مرتکب کوتاهی شده است.

 


شرایط مسابقات جهانی و احتمال رویارویی ملایی با نماینده رژیم صهیونیستی در این رویداد قابل پیش‌بینی بود و در این شرایط شورای برون مرزی با علم به این موضوع مجوز سفر را صادر کرد. حال چگونه است که مسعود سلطانی‌فر به جای اینکه در این باره توضیح دهد و حداقل عذرخواهی کند، از شورای برون مرزی تقدیر می‌کند؟ یعنی تعلیق فدراسیون جودو که محصول مشترک این فدراسیون و شورای برون مرزی است شایسته تقدیر و تشکر است؟ آیا وزیر ورزش به این فکر نکرده که باید با مقصران این ماجرا برخورد شود یا شاید چون خودش هم جزو مقصران است، می‌خواهد ماجرا را به سمت و سوی دیگری سوق دهد؟

 

در زیر تصویر نامه شورای برون مرزی را مشاهده می‌کنید که با اعزام 4 نفر به مسابقات جهانی جودو موافقت کرده است؛ سعید ملایی، محمد محمدی بریمانلو، یک مربی و یک سرپرست.

منبع: تسنیم

ارسال نظر