زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم  «کش پاتل» مدیر اف‌بی‌آی شد حماس: برای مذاکرات مرحله دوم آتش بس آماده‌ایم لغو کنفرانس خبری مقامات ارشد آمریکا و اوکراین به درخواست واشنگتن زلنسکی: با فرستاده ترامپ ملاقات سازنده‌ای داشتم گفت‌وگوی تلفنی پوتین با ولیعهد عربستان سعودی دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در دیدار با سرلشکر باقری: ایران خانه مقاومت است

نشست اضطراری اردوغان در پی هشدار کودتای احتمالی

پس از هشدار رهبر حزب جنبش ملی‌گرای ترکیه درباره آماده شدن برخی از نهاد‌های امنیتی برای اجرای کودتای احتمالی، «اردوغان» جلسه اضطراری برگزار کرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۸ - ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 15
کد خبر: ۲۴۰۸۹۷

به گزارش راهبرد معاصر. پس از هشدار «دولت باغچلی» رهبر حزب جنبش ملی‌گرای ترکیه درباره آماده شدن برخی از نهاد‌های امنیتی برای اجرای کودتای احتمالی، «اردوغان» با روسای اطلاعات و وزارت دادگستری کشورش جلسه اضطراری برگزار کرد.

 

اخراج چندین افسر پلیس در اداره امنیت آنکارا به اتهام ارتباط با سازمان تبهکار و مافیایی «آیهان بورا کاپلان» نگرانی‌های گسترده‌ای را ایجاد کرده است. خانه‌های این افراد برای ضبط وسایل دیجیتال مورد بازرسی قرار گرفته بود.

 

به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، باغچلی، رهبر حزب جنبش ملی‌گرا گفته است که این وضعیت می‌تواند توطئه‌ای علیه دولت باشد و نمی‌توان با تعلیق چندین افسر پلیس به تنهایی از وقوع یک کودتای احتمالی جلوگیری کرد. این مقام حین سخنرانی در یک نشست حزبی در پارلمان نسبت به تکرار احتمالی کودتای سال ۲۰۱۶ در ترکیه هشدار داد.

 

با این هشدار، «رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه نشست اضطراری با «ییلماز تونچ» وزیر دادگستری و «ابراهیم کالین» مدیر سازمان اطلاعات ملی ترکیه در محل اقامتش نشستی برگزار کرد.

 

اردوغان قرار است امروز (چهارشنبه) در نشست حزب حاکم عدالت و توسعه در پارلمان درباره این موضوع صحبت کند.

 

در رابطه با کودتای ناکام ۲۰۱۶، آنکارا اعضای سازمان «فتح‌الله گولن» روحانی ترک‌تبار مستقر در آمریکا را متهم کرده است. به دنبال آن واقعه، بیش از ۸۰ هزار نفر در ترکیه دستگیر و حدود ۱۵۰ هزار کارمند دولتی و پرسنل نظامی اخراج یا از کار خود به دلیل ارتباط مشکوک با سازمان «فتو» تعلیق شدند. گولن که از سال ۱۹۹۹ در تبعید خودخواسته در ایالات متحده زندگی می‌کند، اتهامات را رد و کودتا را محکوم کرد./ ایسنا

ارسال نظر