دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

سید الحوثی: شهید رئیسی از دیگر رهبران جهان متمایز بود

 رهبر انصارالله یمن در سخنرانی امروز (پنجشنبه) خود، شهید آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی را متفاوت از دیگر مقامات جهان، رهبری مایه افتخار امت اسلامی و شخصیتی شجاع در دفاع از ایران و کشورهای اسلامی توصیف کرد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۵ - ۰۳ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 May 23
کد خبر: ۲۴۲۱۱۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ به نقل از شبکه المسیره، «سید عبد الملک بدرالدین الحوثی» رهبر انصارالله یمن در این باره اظهار داشت: در غم شهادت رئیس جمهور ایران، وزیر امور خارجه و همرزمانشان شریک هستیم.

وی گفت: ایران در سطح رسمی عربی و اسلامی و در چارچوب موضعی قاطع و اصولی در کنار فلسطین به شکلی متمایز و کم نظیر ایستاد. ایران مسائل امت اسلامی و مستضعفان از جمله موضع در قبال مظلومیت ملت یمن را مورد توجه قرار داده است.

سید الحوثی افزود: شهید رئیسی حامل موضع ایران در قبال مسائل امت اسلام بود و آن را با استواری و جسارت بیان کرد. بسیاری از رهبران با لحنی صحبت می‌کنند که همیشه آنچه را که ممکن است آمریکایی‌ها را عصبانی کند در نظر می‌گیرند اما رئیسی با بقیه رهبران فرق داشت و با صدای شفاف و جسورانه و بدون توجه به فشار آمریکا صحبت می کرد و از دیگران متمایز بود.

وی ادامه داد: شهید رئیسی یک رهبر اسلامی بود که امت اسلام می‌تواند به او در سطح اخلاقی و علمی افتخار کند. آقای رئیسی در مقام مسئولیت خود و در ارتباط با مردم خود یک الگو است و این درس مهمی برای سایر رهبران است.

رهبر انصارالله یمن اضافه کرد: حضور میلیونی در مراسم تشییع آیت الله رئیسی نشان دهنده روابط حسنه او با ملت است و این در زمینه با بسیاری از رهبران در سراسر جهان متفاوت است.

وی ادامه داد: آیت‌الله رئیسی خود را خدمتگزار مردمش می‌دانست و تا آخرین لحظه عمر خود این موضوع را در عمل نشان داد و این درس مهمی است.

به گزارش ایرنا، بالگرد حامل آیت‌الله «سید ابراهیم رئیسی» یکشنبه ۳۰ اردیبهشت پس از افتتاح «سد قیز قلعه سی» در مسیر افتتاح پروژه «ارتقای کیفیت پالایشگاه تبریز» در منطقه جنگلی دیزمار بین روستای اوزی و پیر داوود دچار سانحه شد.

«حسین امیرعبداللهیان» وزیر امور خارجه، آیت‌الله آل هاشم نماینده ولی فقیه و امام جمعه تبریز و استاندار آذربایجان شرقی از دیگر سرنشینان بالگرد بودند که به شهادت رسیدند./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر