به گزارش راهبرد معاصر، مدیر پزشکی بیمارستان شهدای الاقصی در سخنانی اعلام کرد که اگر این بیمارستان به دلیل کمبود سوخت از خدمت خارج شود، فاجعه انسانی و بحران تمام عیار بهداشتی رخ خواهد داد.
به گفته مدیر پزشکی بیمارستان شهدای الاقصی، مقادیر سوخت رسانی شده به بیمارستان بیش از یک پنجم نیاز آن نیست.
مدیر پزشکی بیمارستان شهدای الاقصی همچنین افزود که برای جلوگیری از فاجعه بهداشتی در ساعات آینده به ۵۰ هزار لیتر سوخت نیاز داریم.
این در حالی است که شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی به نقل از یک منبع سیاسی اسرائیلی تاکید کرد که برآوردهای این رژیم حاکی از آن است که احتمالاً دیوان دادگستری بینالمللی در لاهه دستور توقف کامل جنگ یا توقف حمله به رفح را صادر کند.
منبع مذکور اشاره کرد که ما نه از نظر سیاسی و نه نظامی قصد پذیرش تصمیم احتمالی دادگاه لاهه را نداریم.
به گفته این منبع، اسرائیلیها در حال مذاکراتی مخفیانه با آمریکاییها هستند و انتظار دارند که واشنگتن از حق وتو علیه تصمیم دادگاه لاهه استفاده کند.
منبع مذکور اشاره کرد که برخی در اسرائیل توقف جنگ را ترجیح میدهند تا از اختلاف نظر با آمریکا در رابطه با رفح و وتوی تصمیم دادگاه لاهه اجتناب شود.
از سوی دیگر، روزنامه صهیونیستی هاآرتص به نقل از مسئولان صهیونیست نوشت: ما نگران آن هستیم که دادگاه کیفری بین المللی موضع قاطعی علیه حمله ما به غزه اتخاذ کند.
این روزنامه در ادامه نوشت: این موضع گیری میتواند تحریمهای بین المللی را علیه تل آویو به دنبال داشته باشد.
پیشتر نشریه صهیونیستی «اسرائیل هیوم» از آمادگی دادگاه کیفری بینالمللی لاهه برای صدور حکم آتشبس در نوار غزه خبر داده بود.
این منبع صهیونیستی به نقل از یک منبع دیپلماتیک بلندپایه بیان کرد: دادگاه کیفری بینالمللی برای صدور حکم برقراری آتشبس در نوار غزه آماده میشود.
همچنین دادگاه کیفری بینالمللی اعلام کرد که فردا حکم خود را در خصوص اقدامات مربوط به حمله رژیم صهیونیستی به رفح و همچنین تدابیر موقتی که آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی درباره پرونده نسلکشی جمعی در نوار غزه خواستار شده بود اعلام خواهد کرد.
گفتنی است اوایل سال جاری میلادی تیم حقوقی آفریقا جنوبی با ارائه مدارکی در خصوص جنایات جنگی ارتش رژیم صهیونیستی در نوار غزه و وضعیت نابسامان غیرنظامیان، این رژیم را به پای میز عدالت کشاند. در حکم اولیه این دادگاه تقریباً تمام درخواستهای این کشور آفریقایی (به غیر از درخواست برای آتشبس فوری) با موافقت همراه و پیروزی بزرگی برای ملت فلسطین حاصل شد.
با گذشت چندماه از این کامیابی حقوقی، بار دیگر طرح شکایتی جدیدی علیه سران اسرائیل به جرم ارتکاب جنایت جنگی علیه ساکنان غزه مطرح شده است. در این طرح دعوی جدید کشورهایی مانند ترکیه نیز به جمع حامیان صدور قرار بازداشت برای نتانیاهو پیوستند. با افزایش احتمال پیگیری این پرونده از سوی کریم خان دادستان دادگاه کیفری بینالمللی لاهه، مقامات ارشد رژیم صهیونیستی و نمایندگان نئومحافظهکار کنگره آمریکا با ابزار تهدید و تبلیغات سعی در مختومه کردن این پرونده دارند. نکته جالب توجه آن است که دادستان دیوان لاهه همچنان بر تصمیم خود مبنی بر صدور قرار بازداشت برای نتانیاهو- گالانت عقب نشینی نکرده است./ مهر