حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن

لاپید: نتانیاهو را دوباره کنار خواهم زد

«یائیر لاپید» رئیس اپوزیسیون رژیم صهیونیستی امروز (دوشنبه) با اشاره به ناکامی این رژیم به نخست وزیری «بنیامین نتانیاهو»، تأکید کرد که رژیم اسرائیل با کابینه کنونی، هرگز قادر به پیروزی در جنگ غزه نخواهد بود.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۰ - ۰۷ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 May 27
کد خبر: ۲۴۲۷۷۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ رئیس اپوزیسیون رژیم صهیونیستی، نتانیاهو را نخست وزیر غیرقانونی دانست و تأکید کرد که شمال سرزمین‌های اشغالی، ویران و متروکه است.

لاپید افزود: نخست وزیر، مسئول بزرگترین ناکامی ملت یهود از زمان هولوکاست تاکنون است.

رئیس اپوزیسیون رژیم صهیونیستی تصریح کرد: در طول یک هفته، شمار اسرای اسرائیلی از ۱۳۳ به ۱۲۵ اسیر کاهش یافته اند؛ بنابراین نتانیاهو نمی‌تواند در منصب نخست وزیری باقی بماند.

لاپید خطاب به نتانیاهو گفت: تو نخست وزیر نیستی و کنترل تو در دست افراطیون کابینه مانند بن گویر و اسموتریچ است.

رئیس اپوزیسیون رژیم اشغالگر، تأکید کرد که وزرای کابینه نتانیاهو اقدام به سرقت اموال عمومی می‌کنند و مشکلاتی را در تعامل سیاستمداران این رژیم با عموم صهیونیست‌ها ایجاد کرده و باعث ویرانی آینده آنها شده اند.

وی با تأکید بر اینکه در سایه کابینه کنونی هیچ گونه پیروزی و موفقیتی در جنگ، به دست نخواهد آمد، گفت: نیازمند برگزاری انتخابات فوری برای تشکیل یک کابینه متعادل و جدی هستیم.

رئیس اپوزیسیون رژیم صهیونیستی همچنین تأکید کرد: هر روز که از عمر کابینه نتانیاهو می‌گذرد، وی باعث ویرانی بیشتر شرایط اسرائیل می‌شود.

نخست وزیر پیشین رژیم صهیونیستی خطاب به نتانیاهو تصریح کرد: من یک بار تو را از نخست وزیری کنار زده ام؛ بار دیگر نیز این کار را خواهم کرد.

«اویگدور لیبرمن رئیس حزب «اسرائیل خانه ما» نیز در این باره گفت: کابینه نتانیاهو شکست خورده و باعث ایجاد تفرقه شده است. از سوی دیگر، نتوانسته است به هیچ کدام از اهداف جنگ دست یابد.

لیبرمن از اعضای کنست و لاپید رئیس اپوزیسیون رژیم اشغالگر خواست که اتاق عملیات مشترکی را برای سرنگونی کابینه نتانیاهو تشکیل دهند.

این وزیر سابق رژیم صهیونیستی از «گدعون ساعر» و «بنی گانتس» اعضای کابینه جنگ و لاپید به عنوان رئیس اپوزیسیون این رژیم خواست برای سرنگونی کابینه نتانیاهو ائتلاف کنند. /  سما نیوز

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار