محسنی اژه‌ای: قرارداد‌های حاکمیتی نباید با تغییر دولت‌ها مخدوش شوند واتس اپ برای آی پد عرضه شد جستجوی وب برای کاربران رایگان «کلود» در دسترس قرار گرفت وزیر آموزش و پرورش: ۳۰ هزار نفر را استخدام خواهیم کرد ۷۸ درصد ردشدگان گزینش معلمان در مرحله تجدیدنظر تأیید شدند هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۳/۷؛ رگبار و رعدوبرق در ۱۵ استان پدرام مدنی جاسوس رژیم اسرائیل اعدام شد سیگار، قاتل خاموش مغز و عامل زوال عقل هشدار درباره خطرات شباهت ظاهری دارو‌ها اساسنامه مدرسه مجازی تصویب شد واکنش رئیس دانشگاه آزاد به ادعای علیرضا بیرانوند درباره پذیرش در دوره دکتری برخورد قاطع سازمان امور دانشجویان با گلوگاه‌های فساد در جذب دانشجو جهانگیر: ایران در مذاکره بر حق غنی‌سازی مُصر است / آزادی ۲ بازداشتی پرونده بندر رجایی/ تشکیل پرونده برای میرسلیم واکنش وزیر آموزش و پرورش به ماجرای لو رفتن سوالات امتحانات نهایی: کذب محض است مجوز استخدام ۲۷۰۰۰ نیرو در وزارت بهداشت / جذب ۹۵۰۰ پرستار جدید

چمران: مشکل واگن‌ها حل شد

رئیس شورای شهر تهران گفت: مشکل واگن‌ها حل شده اما هنوز خرید اتوبوس‌ها در کش‌وقوس اداری است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۱ - ۰۸ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 May 28
کد خبر: ۲۴۲۸۸۴

به گزارش راهبرد معاصر، مهدی چمران رئیس شورای شهر تهران امروز 8 خرداد 1403 در حاشیه جلسه علنی امروز شورای شهر تهران در جمع خبرنگاران گفت: بیش از 500 دستگاه اتوبوس اورهال شده است.وی با بیان اینکه قرار بود ماهی یک بار گزارش حمل ونقل در شورا مطرح شود، گفت: از معاون شهردار می خواهیم که به شورا آمده و در این زمینه گزارشی ارائه کند.رئیس شورای شهر تهران به خریدهای خارجی اشاره کرد و گفت: هنوز اتوبوس ها در کش و قوس مراحل اداری است اما بحث واگن ها حل شده و امیدواریم بزودی تحویل شود.

 

چمران گفت: اتوبوس‌ها هنوز به قرارداد نهایی نرسیده و عملیاتی نشده است.چمران با بیان اینکه در داخل کشور قرارداد 2000 دستگاه اتوبوس دیزلی و ۵۰۰ دستگاه اتوبوس برقی بسته شده است، گفت: یکی از شرکت‌ها نیز ۶۰۰ دستگاه تحویل داده و توقع ما در بخش اتوبوس‌های خارجی است که گفته بودند 4 ماه پس از قرارداد، اتوبوس ها وارد می‌شوند.


رئیس شورای شهر تهران به خبری که اخیر در خصوص ایشان درباره اینکه گفته بودند از برخی موضوعات شهری خبر ندارند، گفت: این موضوع را مطرح کردند که چرا بنده مدام می‌گویم نمی‌دانم.،بنده می‌خواهم از موضوعی اطمینان کامل داشته باشم سپس سخن بگویم نمی خواهم آسمان و ریسمان کنم، بیشتر می خواهم حرف درست و راست بزنم.چشم از این به بعد می‌گویم می‌دانم.ولی  آنکس که نداند و بخواهد که بداند آن مهم است.چمران در پاسخ به پرسشی در خصوص تغییر دولت و ایجاد تغییرات در روابط گفت: برنامه‌ریزی‌ها در مسیری است که هر دولتی روی کار بیاید می‌تواند امور را دنبال کند و فکر نمی‌کنم شهادت رئیس جمهور خللی در خریدها وارد شود.

 

وی گفت: تامین منابع مالی، قراردادها و امضا و ساخت باید انجام شود چرا که چین تنها برای ما اتوبوس نمی‌سازد و برای فرانسه و آمریکا و دیگر کشورها نیز تولید می‌کند.رئیس شورای شهر تهران در خصوص برگزاری نمایشگاه ساختمان در سئول گفت: نمایشگاه ساختمان نمایشگاه پر ازدحامی است، برگزاری این رویداد در نمایشگاه بین‌المللی نماد مردم‌آزاری است و اگر قرار بر مردم‌آزاری دارند؛ بسم‌الله./ فارس

ارسال نظر