به گزارش راهبرد معاصر؛ این گیاه به دلیل فرمول ساختار غنی خود درمان خانگی موثری برای ناخوشی و ضعف و از همه مهمتر بی اشتهایی است. پس حالا دست به کار شوید و با این گیاه که این روزها در دامنه کوههای البرز و بساط دستفروشهای بازار تجریش پیدا میشود، برای خانواده آشی خوش عطر و طعم بپزید.
آش والک
تعداد نفرات: ۶ نفر
مدت زمان پخت: ۲ ساعت
مواد لازم:
سبزی آش: ۷۵۰ گرم
والک:۵۰۰ گرم
بلغور جو: ۱۰۰ گرم
برنج: ۵۰ گرم
ماش: ۵۰ گرم
حبوبات پختهشده: لوبیا قرمز، لوبیا چیتی، نخود و عدس از هرکدام ۵۰ گرم
پیاز بزرگ:۲ عدد
روغن زیتون: به میزان لازم
روش تهیه:
۱. حبوباتی که از قبل خیساندهاید را بپزید. توجه داشته باشید عدس از سایر حبوبات زودتر میپزد، پس آن را دیرتر از بقیه اضافه کنید.
۲. سبزی آش، والک، ماش و برنج را در قابلمه بریزید. سپس روغن، زردچوبه، نمک و فلفل را اضافه کنید و بگذارید بپزد.
۳. بعد از نیمساعت حبوبات، بلغور و نیمی از پیازداغ را به قابلمه اضافه کنید و بگذارید آش جابیفتد.
۴. متناسب با ذائقهتان میتوانید کمی رب انار به آش اضافه کنید.
۵. آش را از روی حرارت بردارید، در ظرف مناسب سرو بریزید و روی آن را با پیازداغ باقیمانده تزئین کنید.
نکته: والک گیاهی شبیه سیر با خواص مشابه است؛ به همین دلیل در این آش از سیر داغ استفاده نمیشود. / همشهری