سرلشکر باقری: هر ۶ ماه شاهد ارتقاء چشمگیر توان دریایی ایران خواهیم بود سرلشکر سلامی: امروز قدرت ما ده‌ها برابر بیشتر از سال گذشته است/ ایران در مذاکرات، با شکوه ایستاده رئیس دفتر رهبر معظم انقلاب: قدرت ایران آمریکا را به مذاکره واداشته است سردار حاجی‌زاده: ایران امروز قوی‌تر از گذشته است/ تهدید نظامی علیه کشور واقعیت ندارد آیت الله سیستانی در دیدار با آیت الله جوادی آملی: نگاه ما به حوزه علمیه قم، هیچ تفاوتی با نگاه‌مان به حوزه نجف ندارد سرلشکر باقری: ممکن است دشمنان آغازگر یک درگیری باشند، اما پایان درگیری، زمان و مکان درگیری را ایران مشخص خواهد کرد پزشکیان: ایران و ازبکستان پاره‌های یک پیکرند سخنگوی دولت: سفر رئیس‌جمهور روسیه به ایران در دستور کار است پزشکیان: مهم‌ترین مشکل در محیط زیست نبود برنامه جامع است بازدید سرلشکر باقری از کارخانه‌های نیروی دریایی ارتش در بندرعباس ظریف: اگر توافق نشود، مقصرش طرف آمریکایی است پزشکیان: در مذاکره جدی و به‌دنبال توافق هستیم، اما کنارگذاشتن تأسیسات هسته‌ای قابل‌قبول نیست بررسی تنش هند و پاکستان و حادثه بندر رجایی در کمیسیون امنیت ملی سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح برای هر شرایطی آمادگی کامل دارند اراذل و اوباش در لیست قرمز مجلس

بهادری جهرمی: شهید رئیسی در اوج بحران‌ها امیدوار بودند

سخنگوی دولت با بیان اینکه شهید رئیسی در اوج بحران‌ها امیدوار بودند، افزود: حتی در جلسه سخت و تلخی که خیلی از آمار های روی میز باعث میشد امیدهایمان را از دست بدهیم باز ایشان امیدوار بودند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۰ - ۱۳ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 02
کد خبر: ۲۴۳۶۲۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ علی بهادری جهرمی سخنگو دولت در نشست مسئولان بسیج دانشجویی کشور بیان کرد: در کنار این خسران عظیم یکبار دیگر به ما و جهان ثابت کرد چه مردم خوب و پایکاری داریم اما قدرشان را نمی‌دانیم؛ ان‌شاءالله شاکر این نعماتی باشیم که خداوند به ما داده است. 


وی افزود: انسان خوب زیاد است اما الزاما یک انسان خوب رئیس جمهور خوب نیست؛ ما رئیس جمهور جامع الاطرف میخواهیم، هم در ویژگی های شخصی و هم در مسیرش.


سخنگوی دولت مطرح کرد: اگر شخص خود ساخته نباشد مسیر حق را نمی‌تواند صیانت کند.


وی ادامه داد: اولین و پایه ای ترین ویژگی شخصی شهید رییسی باور عمیق ایشان به خدا بود؛ آقای رییسی موثر در وجود را جز خدا نمی‌دانست و عمیقا و ذاتا به این باور داشت. 


بهادری جهرمی تاکید کرد: سال‌های سال این خود سازی که صورت گرفته بود ایشان را یک عبد و بنده واقعی خدا ایجاد کرده بود، در تمام تصمیمات توسل و توکلشان‌ به خدا و معصومین زیاد بود. 


وی با بیان اینکه در اوج بحران ها آقای رییسی امیدوار بودند، افزود: حتی در جلسه سخت و تلخی که خیلی از آمار های روی میز باعث میشد امیدهایمان را از دست بدهیم باز ایشان امیدوار بودند.


سخنگوی دوبت تصریح کرد: این عبادت محض خدا را تبلورش‌ را امروز در سربازی آقا و خدمت به مردم می‌دانستند
وی ضد فساد بودن را دیگر ویژگی های شهید رئیسی عنوان کرد و ادامه داد: ساده زیستی و ضد فساد بودن ایشان یکی دیگر از ویژگی های ایشان بود زیرا ذاتشان‌ ضد فساد بود.


وی خصوصیت دیگر شهید رئیسی را ضد فساد بودن عنوان کرد./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار