عراقچی: فقط به زبان احترام پاسخ می‌دهیم/جنگ و تهدید محکوم به شکست است نماینده مجلس: سلاح‌های محرمانه‌ای آماده کرده‌ایم ابوترابی: هیچ دشمنی نباید به خاک ایران فکر کند کمیسیون اصل نود خطاب به رئیس جمهور؛ علت تعلل در واردات خودروهای دست دوم چیست؟ نتانیاهو: آمریکا با خلع سلاح حماس موافق است تکمیل اقدامات خصمانه اروپا علیه سپاه پاسداران مقام ایرانی: تصمیم تبادل سفیر میان تهران و قاهره اتخاذ شده است برگزاری محفل انس با قرآن کریم با حضور رهبر انقلاب اسلامی عارف: ایران در روند مذاکرات در چارچوب راهبرد «عزت، مصلحت و حکمت» حرکت می‌کند رئیس جمهور: 1500 همت در حوزه بهداشت هزینه می‌کنیم جلالی: همکاری‌های دفاعی ایران و روسیه ابعاد وسیع‌تری به خود گرفته است رزمایش تهران و مسکو در دریای عمان؛ تهدید دوباره آمریکا به اقدام نظامی علیه ایران پزشکیان: رفع مشکلات مردم وظیفه اصلی ماست رهبر انقلاب در خصوص جوانان چه توصیه‌ای کردند؟ + عکس دریادار ایرانی: حضور ناوگان فرامنطقه‌ای در غرب‌آسیا غیرموجه است/ مردم ایران با قدرت بیشتری با آنها مقابله خواهند کرد

نحوه تبلیغات کاندیدا‌های ریاست‌ جمهوری چهاردهم اعلام شد

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: اقدامات برای تبلیغات کاندیدا‌های ریاست جمهوری در بستر پیامرسان‌های بومی به زودی اعلام خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۵ - ۱۴ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 03
کد خبر: ۲۴۳۷۷۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ عیسی زارع پور در خصوص اقدامات وزارت ارتباطات در آستانه انتخابات ریاست جمهوری و تبلیغ کاندیدا‌های ریاست جمهوری گفت: اقدامات و تدابیری در زمینه تبلیغات کاندیدا‌های ریاست جمهوری از سوی وزارت ارتباطات در نظر گرفته شده است.

وی افزود: این اقدامات برای تبلیغات کاندید‌های ریاست جمهوری در بستر پیام‌رسان‌های بومی است که به زودی اعلام خواهد شد.

چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در روز هشتم تیر ماه برگزار می‌شود.

وزارت ارتباطات چندی پیش در دوازدهمین دوره انتخابات مجلس نیز که قرار شد در برخی حوزه‌ها به صورت الکترونیکی برگزار شود، مکلف شد زیرساخت‌های ارتباطی لازم را فراهم کند.

در این انتخابات در کنار فراهم کردن زیرساخت‌های ارتباطی ۵ پیام‌رسان بومی نیز موظف شدند در هر حوزه انتخابیه یک بستر مجازی برای تبلیغات نامزد‌ها شکل دهند.

امیر محمد زاده لاجوردی، رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی بعد از انتخابات دوازدهمین دوره مجلس با بیان اینکه کمترین میزان مشکل ارتباطی را در روز انتخابات داشتیم، گفته بود: این پوشش ارتباطی خوب و انجام ۹۹ درصد استعلام انتخابات به صورت برخط حاصل فعالیت چند روز نیست، بلکه از ماه‌ها قبل قرارگاهی در وزارت ارتباطات تشکیل شد و ما نیز در سازمان تنظیم این قرارگاه را داشتیم و با اپراتور‌ها جلسات متعددی برگزار کردیم که در ادامه این جلسات با اپراتور‌ها دستورالعمل‌هایی متعددی از جمله دستورالعمل بازیابی زیرساخت، دستورالعمل مقابله با حملات سایبری، دستورالعمل نحوه نظارت و پایش شبکه و دستورالعمل پدافند غیرعامل و…را به اپراتور‌ها ابلاغ کردیم.

وی همچنین گفته بود: در راستای پایداری شبکه و ارتباطات خوب در انتخابات، گلوگاه‌های ارتباطی را شناسایی و سعی کردیم آنها را ترمیم کنیم، چندین مانور ارتباطی و چندین کشف سیگنال‌های مزاحم و رفع آن مشکلات را داشتیم، مسیر‌های پشتیبان متعدد ایجاد کردیم که همه این موارد باعث شد بتوانیم استعلام ۹۹ درصدی داشته باشیم. حملات سایبری هم در روز قبل از انتخابات و هم در روز انتخابات داشتیم، اما اتفاقی نیافتاد و با موفقیت دفع شد. / مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر